reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
26731407_1651063354936708_8495327054079757841_n.jpg

<3 Dobranoc <3

Załączniki

• 26731407_1651063354936708_8495327054079757841_n.jpg
    26731407_1651063354936708_8495327054079757841_n.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 473
Gosia ja sie na tym kompletnie nie znam. Napisalam tylko co dr P stwierdził i na tym.moja wiedza sie kończy.
Pewnie stwierdzil to na podstawie danegk przypadku gdzie moze wszystko inne gralo i bylo ok a jednak byly poronienia. Mysle ze tak moglo byc. Bo jesli mialoby to tak ogromny wplyw to kazdy genetyk zlecalby to parze a nid tylko kobietom

Tylko widzisz ta mutacje ma 90% spoleczenstwa i badamy ja od niedawna w pl. Nie zgodze sie z tym ze kazdy mezczyzna posiadajacy polimorfizm genu mthfr przyczynia sie do poronien i rodzenia sie chorych dzieci bo wiekszosci z nas nie byloby na swiecie. Ja mam oba wadliwe geny wiec jeden po mamusi drugi po tatusiu i jestem zdrowym czlowiekiem bylam zdrowym dzieckiem i mam 2 braci
Wiec nie bierzmy wszystkiego tak doslownie
zgadzam się z Tobą, myśle, że jakby tak zbadać każdego mężczyznę pewnie co drugi będzie miał mutację. Ja mam straszne żylaki na nogach, czułam że cos się dzieje już od dawna.

@gosia321 nie pamietam godziny, jutro w pracy zerknę do notesu. Napiszę Ci od razu :) Ale chyba coś ok 12/12:30
@czarna_mala rezygnuję teraz, bo nie zdążyłam zrobic Nk przez te pieprz.... torbiele i brak owulacji. Jutro oczywiście, ze sam znac ile endo wyhodowałam :)
@Marthi a Ty jak???
Kochana super daj mi jutro znac i jak to wszystko zalatwimy czy ty podasz moje dane czy ja mam tez dzwonic.
Na 12:30 a on nie przyjmuje od 13 bo takie jest info na stronie

wklejam wyniki męża,

PROCENT PLEMNIKÓW Z NIEPRAWIDŁOWĄ STRUKTURA DFI -26%, PROCENT PLEMNIKÓW Z NIEDOJRZAŁĄ CHROMATYNĄ HDS -14,65%

Zakresy:

- bardzo dobry potencjał do zapłodnienia < 15%
- dobry potencjał do zapłodnienia 15-30%
- bardzo niski potencjał do zapłodnienia > 30%

Zakres HDS prawidłowy : prawidłowy odsetek plemników z niedojrzałą chromatyną < 15%
Moj tez ma defragmentacje 26% zobaczymy co jutro lekarz powie. Pewnie bedzie potrzebny macs przy wyborze plemniorow

@gosia321 nie pamietam godziny, jutro w pracy zerknę do notesu. Napiszę Ci od razu :) Ale chyba coś ok 12/12:30
@czarna_mala rezygnuję teraz, bo nie zdążyłam zrobic Nk przez te pieprz.... torbiele i brak owulacji. Jutro oczywiście, ze sam znac ile endo wyhodowałam :)
@Marthi a Ty jak???
Kurde jak nie urok to... [emoji39]
Koniecznie zdaj relację po wizycie :)
Dziewczyna na drugim wątku napisała mi, że brała dostinex na obniżenie prolaktyny i się mało nie przekrecila ... Z powodu obniżenia ciśnienia . Ja też mam niskie na co dzień i teraz znowu będzie strach czy to brać. Muszę pogadać z P o skutkach ubocznych . @Kitki a Ty jak się czułaś po tabletkach ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Weź Ty już nie czytaj [emoji23] Tobie powinni zakazać czytania Internetu albo chociaż transfer ograniczyć, muszę chyba napisać do Twojego małża na FB o ograniczenie Ci praw do korzystania z wifi [emoji23]
A tak serio, to moja siostra miała mroczki przed oczami po Bromergonie, zaczęła brać na wieczór więc ewentualne skutki uboczne przesypiała i potem organizm się przyzwyczaił ;)
Więc musisz brać na wieczór, żeby Małż dogrzewał Cię w nocy jak ciśnienie Ci spadnie [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@burczuś to ja będę prosiła w takim razie o napisanie co powinnam brać bo mimo wszystko chce o tym rozmawiać z Panią doktor... Ktoś mówił jak się nie mylę że prenatal uno ma fajny skład?

Do góry