reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 ladny juz klopsik z Zosienki [emoji6][emoji8]
@Nadja_n mi doc Pasnik to samo mowil, max rosnie po 2 szczepieniach, po trzecim „utrwala/utrzymuje” i w ciazy czwarte. Z tego co kojarze to Ty tez mialas od razu pullowane. Moze dlatego taka teoria ? [emoji85]
@kinga_86 dziekuje ze podzielilas sie swoja historia, daje mi nadzieje [emoji8]powodzenia w obecnej ciazy.
@roxie123 nie znam sie na wynikach po obciazeniu [emoji17] kciuki za kariotypy [emoji8]
@burczuś trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte [emoji8]
@marshia duzo zdrowia dla meza [emoji8] jak mama sie czuje?
@magda1208 trzymam kciuki za owocna wizyte [emoji8]
@Marthi powidzenia na wizycie [emoji8]
@dżoasia kciuki za przyrost bety [emoji6]

Pora wyjsc z krzakow i przedstawic Wam mojego glutka i (ponizej) krwiaka [emoji26]
Dane z dzisiaj :GS :117,8 cm(7t1d); CRL:4,2 (6t2d), akcja plodu widoczna, nad ujsciem wew.krwiak 5,5 x4,4 mm, w ujsciu zew. skrzep krwi 1x1 cm. Wg om 6t4d. Neoparin z 0,8 zmiejszony od dzisiaj do 0,6. Test poz. 22.12, w miedzy czasie 2 razy na ip z powodu krwawienia [emoji26]

1515497936-ef5a972fb5cd8710-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Dzol Gratuluje❤
Super trzymam kciukipieknie zaskoczylas

Ja od 15stycz od pon ruszam na 1 szczepienie.mam miec jak Ty 3 lub 4 pullowane,nawet moze 3,po 2 mozna sie starac.

Burczus -Powodzenia jutro.

@Porzeczka1234 ladny juz klopsik z Zosienki
emoji6.png
emoji8.png

@Nadja_n mi doc Pasnik to samo mowil, max rosnie po 2 szczepieniach, po trzecim „utrwala/utrzymuje” i w ciazy czwarte. Z tego co kojarze to Ty tez mialas od razu pullowane. Moze dlatego taka teoria ?
emoji85.png

@kinga_86 dziekuje ze podzielilas sie swoja historia, daje mi nadzieje
emoji8.png
powodzenia w obecnej ciazy.
@roxie123 nie znam sie na wynikach po obciazeniu
emoji17.png
kciuki za kariotypy
emoji8.png

@burczuś trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte
emoji8.png

@marshia duzo zdrowia dla meza
emoji8.png
jak mama sie czuje?
@magda1208 trzymam kciuki za owocna wizyte
emoji8.png

@Marthi powidzenia na wizycie
emoji8.png

@dżoasia kciuki za przyrost bety
emoji6.png

Pora wyjsc z krzakow i przedstawic Wam mojego glutka i (ponizej) krwiaka
emoji26.png

Dane z dzisiaj :GS :117,8 cm(7t1d); CRL:4,2 (6t2d), akcja plodu widoczna, nad ujsciem wew.krwiak 5,5 x4,4 mm, w ujsciu zew. skrzep krwi 1x1 cm. Wg om 6t4d. Neoparin z 0,8 zmiejszony od dzisiaj do 0,6. Test poz. 22.12, w miedzy czasie 2 razy na ip z powodu krwawienia
emoji26.png

1515497936-ef5a972fb5cd8710-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
GRATULACJE! Krwiaczkiem sie nie przejmuj, wchłonie się :-) Dużo wypoczywaj i nie przemęczaj się niczym.
Dzol Gratuluje❤
Super trzymam kciukipieknie zaskoczylas

Ja od 15stycz od pon ruszam na 1 szczepienie.mam miec jak Ty 3 lub 4 pullowane,nawet moze 3,po 2 mozna sie starac.

Burczus -Powodzenia jutro.
Mam nadzieję, że u Ciebie też zaskoczy :-)

@dżoł pewnie brzuszek Destinki przejełaś :) albo Funi :)

Jeju ponad rok szukania ... i chyba w końcu wylazło tak jak mi Kitki napisała , niewydolność ciałka żółtego przez tą prl czynnościową , jak nic po drodze nie wyjdzie to będzie czarno na białym ... w końcu coś zabłysnęło jakiś wynik ... może to głupie , że się cieszę itd. przezywam , ale dłuuuugo czekałam na jakieś coś i nie wiem nawet jak opisać swoje samopoczucie teraz

reklama
Do góry