reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia @burczuś dzis 6dpt, teoretycznie wczesnie i wszystko sie moze zdarzyc, ale przy pierwszym podejsciu przy jednymul zarodku w tym dniu mialam bete 10,7 i to juz byla lipa, przy drugim i dwoch zarodkach mialam 57 i tez nie daly rady. Lekow wiadomo, nie odstawiam jeszcze i w rozpacz nie wpadam, ale na cud sie tez nie nastawiam :/

Trzymam kciuki za cuuuuuud. Zdarzają się na tym forum.

reklama
@matylda23 dzidzi widzisz jest silne [emoji4] a Ty masz leżeć i pachnieć [emoji4] cieszę się!
@Kitki wyniki dzisiaj ale nie będę mieć jak odebrać zobaczymy co wyjdzie xD na krzywe jadę w piątek
@dżoasia &&& zaciśnięte [emoji4]
@czarna_mala zdrówka [emoji8]
@magda1208 doczekasz się dzidzi zobaczysz ;*

U mnie gromada ptaszków [emoji4]
1515416611-80cad9348b9b1a1d-aaaaaa.jpeg
1515416620-6e8279fd8d42049f-aaaaaa.jpeg

Jest ich jeszcze więcej ale uciekają jak podejdę bliżej [emoji16][emoji23] Ale mówię Wam jak wcinaja glodomory

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś , nie wiem czy mogę się bardziej oszczędzać niż teraz... chyba,że kupiłabym basen albo pieluchy :p w sumie leżę prawie miesiąc,chyba się zaczynam do tego przyzwyczajać. Lekarka mówiła tylko,że po 24tc będzie trzeba to bardziej kontrolować i sprawdzać czy Dziecko dobrze rośnie.
Trzymam kciuki o zwrot pozytywny u Was.
@dżoasia , kciuki za Bąbelki!
@czarna_mala , ja też teraz się zmagam z zatokami..mój odwieczny problem. Zdrówka !

Kilka dni mnie nie było i ile do doczytania ;)
@matylda23 ja jeszcze nie wiem czy boy czy girl. Serce podpowiada Dziewusię ;) 18-go wizytuję to może ujawni się maleństwo.
@bobasek1990 ja stosuję oliwkę Hipp masło she naturalne oraz mam jeszcze z palmersa cocoa butter tak naprzemiennie jak mnie najdzie ochota.

No to czas doczytać co u Was Kochane.

Kupiłam glukoze cytrynowa i w piątek idę [emoji4] dużo się pije tego ? Jakie rady pić szybko czy spokojnie ? Jak lepiej żeby nie haftowac

Kupiłam glukoze cytrynowa i w piątek idę [emoji4] dużo się pije tego ? Jakie rady pić szybko czy spokojnie ? Jak lepiej żeby nie haftowac

Rozpuszczasz te słodycze w szklance wody :D i pijesz jak najszybciej :) no i potem szyja do góry i zakaz haftów, bo wtedy w nagrodę picie jeszcze raz ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@roxie123 ja pilam zwykla glukoze nie cytrynowa i to wcale nie takie straszne.
Moim zdaniem troche przesada z tymi opowiesciami
@Destino @Funia90 jak sie czujecie?
@marshia co u Ciebie?
Ja czekam na wynik mlr w sumie po 6 szczepieniach
@burczuś jak w cuda nie wierze to u Ciebie na niego liczę!
@Porzeczka1234 jak tam malutka duzo urosla? Mojej siostry maly juz ponad 4 kg co przy wadze urodzeniowej 1.2 kg nie lada wyczyn!

Do góry