reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś trzeba mocno wierzyc w dzidzi ale wiem latwo nie jest[emoji17]po naszych przejsciach no ale voz trzeba sie zmierzyc z usg.

@roxie123 moglibyscie miec jakies badania kolo mnie to i do mnie bys wpadala na kawke[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@burczuś ja już chyba kiedyś widziałam ten post i udostepnialam...przykre bardzo czasami w jednej chwili życie daje popalić :/
@Funia90 prędzej Wy z Asia przyjedziecie do nas [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo, bardzo smutna historia @burczuś :( powinnyśmy być wdzięczni, cieszyć się z tego co mamy i wspierać, pomagać takim osobom, by nie traciły nadziei. Dobro wraca.

Czuje już bóle, @ się zbliża....

Nasza @Funia90 ma dziś urodzinki ♡
Kochana ja Ci tylko życzę zdrowia siły i i Twojego Skarbu na rękach [emoji8][emoji8][emoji8] buziaki [emoji8]
1514969581-22acdb8d44a14068-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia wszystkiego najwspanialszego :***
Nafoczka, Funia rosniemy pomału. Wczoraj mnie mala stresowala, bo bardzo leniwie sie ruszala. A ja juz mialam schizy... dzis od rana znowu kopie co chwile. Ogólnie nie jest źle, oszcedzam sie jak mogę, teraz jeszcze mam M to mi pomaga przy Adasiu. A biedny ma.katar, kaszel i gorączkę. Teraz najgorszy jest katar i to w nocy bo go zatyka. Myslalam ze tylko moje dzieci tak chorują ale jak wczoraj bylismy u pediatry to kolezanka byla z córeczką i mowi ze juz 2 miesiac chorują bez przerwy. Najpierw zapalenie oskrzeli, potem zapalenie pluc a wczoraj zapalenie tchawicy. Oliwki tez nie poslalam do przedszkola, bo dalej kaszle. Inhalator to mi sie wnet zapali od tych inhalacji...
Adas wlasnie zasnął a ja spadam robic lasagne na.obiad :)

Do góry