reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja wiem ... sama jak trzeba to jechałam i jak będę musiała to oczywiście pojadę , ale wolałabym zeby to było coś innego , boje sie jakos tych szczepien troche ;p chciałabym spróbować na lekach na jakimś accofilu czy większych dawkach czegokolwiek no nic nie ma co gdybac trzeba zrobic badania i zobaczymy co wyjdzie i co powie P . Najlepsze jest to ze @ nie ma a w sobote znowu lab zamkniety bo swieto ;/

reklama
@dżoł tak własnie o to chodzi ;p gdyby była ta pewność a jej nigdy nie ma ...w tym przypadku nawet jest pół na pół , albo pomoze albo zaszkodzi xD

Kazałam M kupić ten ovarin bo ostatnio w 2 aptekach nie było moze dopadnie w innej , zaczne sie faszerowac tym ;)
Ja i tak jeszcze raz będę chciała spróbować z lekami , których nie miałam jeszcze , jak nie wyjdzie to wtedy niech mi dają co chcą ... chyba ze P powie , ze nie ma wyjscia i musze to bede musiała zaufać lekarzowi troche

Jejuuu no to mam zamroczenie.Ale to nie dziwne, bo szukałam czy któraś z dziewczyn ma na imię Milena:) Nick nickiem,a imię swoją drogą:) Już leciałam po zamkniętym wątku nawet;p;p;p i szukałam, która to Milena ;) ;) ;)
A tak jeszcze z zamroczeń...na Sylwka u siostry miałam zrobić pastę jajeczno czosnkową do krakersów. Taka szybka,prosta. Ale w międzyczasie zaczęłam robić masło czosnkowe do grzanek, już wszystko naszykowane, gotowi do wyjścia...i co?? ja nawet jajek na ta pastę nie włączyłam...to doiero zamroczenie... jakaś katastrofa ;) I tak,zwalam to na ciążowe odchyły w mózgu...;)

Jeeeeestem :) :*

Zrobiłam betę. Dzisiaj 12dpo. Temp spadła ale na teście widziałam dzisiaj mikro cień.
Na zdjęciu niewiele widać.
1514890108-23993e5acd039f7b-aaaaaa.jpeg

Wyniki ok 15.

reklama
@dżoasia od jutra jesteś w ciąży i tego się trzymamy.

@burczuś teraz będzie dobrze zobaczysz ja też zamykałam oczy a serce biło jak oszalałe

@matylda23 współczuję koleżance ja też straciłam ciążę w 11 tygodniu z dnia na dzień serce przestało bić @roxie123 czasem jest tak że nie ma zwiastunu poronienia czy zatrzymania akcji serca po prostu przestaje bić serce i tyle bardzo smutne

@magda1208 u nas w miarę dziś byliśmy u rehabilitanta z małą napiszę priv . Kochana ja bym się przygotowywała do in vitro bo to trochę czasu zajmuje a naturalnie też się starała jeśli procedura np ma trwać 3-4 miesiące. Trzymam kciuki za wizytę u Maliny

@mokka25 kciuki za betę

@bea25ta proszę koniecznie zbadaj tego guzka
Porzeczko, od dzisiaj, ;) :*

Do góry