reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś ja wiem ... sama jak trzeba to jechałam i jak będę musiała to oczywiście pojadę , ale wolałabym zeby to było coś innego , boje sie jakos tych szczepien troche ;p chciałabym spróbować na lekach na jakimś accofilu czy większych dawkach czegokolwiek no nic nie ma co gdybac trzeba zrobic badania i zobaczymy co wyjdzie i co powie P . Najlepsze jest to ze @ nie ma a w sobote znowu lab zamkniety bo swieto ;/

reklama
@dżoł tak własnie o to chodzi ;p gdyby była ta pewność a jej nigdy nie ma ...w tym przypadku nawet jest pół na pół , albo pomoze albo zaszkodzi xD

Kazałam M kupić ten ovarin bo ostatnio w 2 aptekach nie było moze dopadnie w innej , zaczne sie faszerowac tym ;)
Ja i tak jeszcze raz będę chciała spróbować z lekami , których nie miałam jeszcze , jak nie wyjdzie to wtedy niech mi dają co chcą ... chyba ze P powie , ze nie ma wyjscia i musze to bede musiała zaufać lekarzowi troche

Jejuuu no to mam zamroczenie.Ale to nie dziwne, bo szukałam czy któraś z dziewczyn ma na imię Milena:) Nick nickiem,a imię swoją drogą:) Już leciałam po zamkniętym wątku nawet;p;p;p i szukałam, która to Milena ;) ;) ;)
A tak jeszcze z zamroczeń...na Sylwka u siostry miałam zrobić pastę jajeczno czosnkową do krakersów. Taka szybka,prosta. Ale w międzyczasie zaczęłam robić masło czosnkowe do grzanek, już wszystko naszykowane, gotowi do wyjścia...i co?? ja nawet jajek na ta pastę nie włączyłam...to doiero zamroczenie... jakaś katastrofa ;) I tak,zwalam to na ciążowe odchyły w mózgu...;)

Jeeeeestem :) :*

Zrobiłam betę. Dzisiaj 12dpo. Temp spadła ale na teście widziałam dzisiaj mikro cień.
Na zdjęciu niewiele widać.
1514890108-23993e5acd039f7b-aaaaaa.jpeg

Wyniki ok 15.

reklama
@dżoasia od jutra jesteś w ciąży i tego się trzymamy.

@burczuś teraz będzie dobrze zobaczysz ja też zamykałam oczy a serce biło jak oszalałe

@matylda23 współczuję koleżance ja też straciłam ciążę w 11 tygodniu z dnia na dzień serce przestało bić @roxie123 czasem jest tak że nie ma zwiastunu poronienia czy zatrzymania akcji serca po prostu przestaje bić serce i tyle bardzo smutne

@magda1208 u nas w miarę dziś byliśmy u rehabilitanta z małą napiszę priv . Kochana ja bym się przygotowywała do in vitro bo to trochę czasu zajmuje a naturalnie też się starała jeśli procedura np ma trwać 3-4 miesiące. Trzymam kciuki za wizytę u Maliny

@mokka25 kciuki za betę

@bea25ta proszę koniecznie zbadaj tego guzka
Porzeczko, od dzisiaj, ;) :*

Do góry