Witam się ;** własnie nastepni goście odjechali a ja padam... @ jak nie było tak nie ma buuu ;/ 2 grudnia poronienie a dzis juz 1.1 znowu się przeciąga jak ja chcę ... od jutra próbuję wbijać się do P ale rejestracja niby od 4tego
Witam również nowe dziewczyny Ewela ,
@karola1990 przykro mi , że znalazłyście się wśród nas ;*
@××Ewela×× Ciebie kojarzę z innego wątku...3maj się dzielnie pomożemy :* postawą będzie porobić badania i udać się do konkretnego gina . Ciężko oznaczyć Cię w poście albo ja mam problem z krzyżykami ;p
@mokka25 clexane nie ma nic do testu niestety ;/ kochanie nie chcę Cię czarować ale to pewnie wynik spadającej bety ... sama tego doświadczyłam :/ lista moich badań jest na wątku o naszych historiach ;* 3maj się dzielnie
@matylda23 o matko straszne wieści tym bardziej , że ciąża już dosyć wysoka .... i to na koniec roku... ale znam to uczucie 2 razy juz poroniłam przed świętami samymi ;/
@magda1208 jakie plany na nowy start ?
@Destino hahaha ale się uśmiałam z postu " myślałam , że będę mieć normalne dziecko " hahaha uwielbiam Cię ;* jeju jeszcze kilka dni iiiiiiiii będziemy mieć forumowego kolejnego przystojniaka <3
@burczuś kiedy Twoja wizyta ??? czekam na fotkę małej kropeczki ;**
@matulkaa odpoczywaj kochana korzystaj z przywilejów ;**