reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 Madziu,a czy taki kurs może zrobić każdy? Mam 27lat i w czerwcu minie 2lata po ślubie. Mamy stała prace. Orientujesz się,czy my moglibyśmy tez?

Kochan z tego co pamiętam to staż małżeński musi być większy. Po zapisaniu do ośrodka przeprowadzana jest rozmowa z psychologiem , w celu zakwalifikowania na kurs.
Dziewczyny może się wypowiedzą mają wiedzę na ten temat . Ja będę mogła napisać tobie więcej po pierwszym spotkaniu.

reklama
@magda1208 dobrze to z niecierpliwością czekam na info od Ciebie. Ogólnie gdzieś czytałam,ze do ubiegania się o adopcje to 5lat staż małżeństwa,ale myślałam ze może do takiego kursu nie ma tego określonego. Ale z drugiej str jak ten kurs rozpoczyna ta cała machinę to pewnie jeszcze nie będziemy mogli... ale tak czy tak,czekam na info;* spokojnego wieczorku :)

@Destino wow, ale pięknie Nataniel podrósł [emoji4]
@mokka25 trochę mały ten przyrost [emoji26] daj znać jak wyjdzie jutrzejsza beta. Pamiętaj nadzieja umiera ostatnia i w naszym gronie nie są to puste słowa.
@Funia90 księżniczka Asia też kawał baby [emoji7]
@smerfik88 ja bardzo długo czekałam by mój brzuch był w końcu widoczny, a kiedy już jest noszę się z dumą [emoji4]
@burczuś wizyta już niedługo [emoji4] oby przyniosła same dobre wiadomości
@xxEwelaxx, @karola1990 witajcie, szkoda tylko że w takich okolicznościach

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@karola1990 witaj. To nie jest chwyt marketingowy. Dla lekarza szukajacego przyczyn niepowodzen informacja czy plod byl wolny od wad genetycznych ma znaczenie. Aczkolwiek nikt cie do bafan nie zmusza. Ja moich dzieci nie bafalam.

@magda1208 cos w tym jest. Tylko martwi mnie ten etap przejscia ze swiata do swiata zanim bedzie tulenie

@olaa90 co prawda staz malzenski jeszcze krotki jesli chodzi o adopcje, ale warto byscie procedure rozpoczeli jesli o tym myslicie i zrobili kurs, bo to troche trwa. A zanim sie skonczy akurat staz wzrosnie. Mozna tak zrobic. Tylko trzeba trafic na dobry osrodek. A jak jestes dosc silna by zmagac sie z biurokracja, to nawet z 2 letnim stazem adoptujesz dziecko. To wyjatki, ale sie zdarzaja.

@matulkaa a co u was? Cos ucichasz. Pochwal sie dziewczynka.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino u nas wszystko dobrze, ale jestem w wirze remontowo- przeprowadzkowym i czasu na forum brak [emoji26] ale staram się was poczytywać wieczorami, tak by być chociaż na bieżąco [emoji4] oczywiście nie przemęczam się zbytnio, ograniczam się do zakupów i dyrygowania innymi co bym chciała [emoji13] taki przywilej ciąży [emoji4]
Dziewczyny dziękuję za wszystkie informacje odnośnie odstawienia heperyny.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@karola1990 witaj. To nie jest chwyt marketingowy. Dla lekarza szukajacego przyczyn niepowodzen informacja czy plod byl wolny od wad genetycznych ma znaczenie. Aczkolwiek nikt cie do bafan nie zmusza. Ja moich dzieci nie bafalam.

@magda1208 cos w tym jest. Tylko martwi mnie ten etap przejscia ze swiata do swiata zanim bedzie tulenie

@olaa90 co prawda staz malzenski jeszcze krotki jesli chodzi o adopcje, ale warto byscie procedure rozpoczeli jesli o tym myslicie i zrobili kurs, bo to troche trwa. A zanim sie skonczy akurat staz wzrosnie. Mozna tak zrobic. Tylko trzeba trafic na dobry osrodek. A jak jestes dosc silna by zmagac sie z biurokracja, to nawet z 2 letnim stazem adoptujesz dziecko. To wyjatki, ale sie zdarzaja.

@matulkaa a co u was? Cos ucichasz. Pochwal sie dziewczynka.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana będzie dobrze zostaw wszystko w rękach Boga i bądź czujna.

Witam się ;** własnie nastepni goście odjechali a ja padam... @ jak nie było tak nie ma buuu ;/ 2 grudnia poronienie a dzis juz 1.1 znowu się przeciąga jak ja chcę ... od jutra próbuję wbijać się do P ale rejestracja niby od 4tego

Witam również nowe dziewczyny Ewela , @karola1990 przykro mi , że znalazłyście się wśród nas ;*

@××Ewela×× Ciebie kojarzę z innego wątku...3maj się dzielnie pomożemy :* postawą będzie porobić badania i udać się do konkretnego gina . Ciężko oznaczyć Cię w poście albo ja mam problem z krzyżykami ;p
@mokka25 clexane nie ma nic do testu niestety ;/ kochanie nie chcę Cię czarować ale to pewnie wynik spadającej bety ... sama tego doświadczyłam :/ lista moich badań jest na wątku o naszych historiach ;* 3maj się dzielnie
@matylda23 o matko straszne wieści tym bardziej , że ciąża już dosyć wysoka .... i to na koniec roku... ale znam to uczucie 2 razy juz poroniłam przed świętami samymi ;/
@magda1208 jakie plany na nowy start ?
@Destino hahaha ale się uśmiałam z postu " myślałam , że będę mieć normalne dziecko " hahaha uwielbiam Cię ;* jeju jeszcze kilka dni iiiiiiiii będziemy mieć forumowego kolejnego przystojniaka <3
@burczuś kiedy Twoja wizyta ??? czekam na fotkę małej kropeczki ;**
@matulkaa odpoczywaj kochana korzystaj z przywilejów ;**

Witam się ;** własnie nastepni goście odjechali a ja padam... @ jak nie było tak nie ma buuu ;/ 2 grudnia poronienie a dzis juz 1.1 znowu się przeciąga jak ja chcę ... od jutra próbuję wbijać się do P ale rejestracja niby od 4tego

Witam również nowe dziewczyny Ewela , @karola1990 przykro mi , że znalazłyście się wśród nas ;*

@××Ewela×× Ciebie kojarzę z innego wątku...3maj się dzielnie pomożemy :* postawą będzie porobić badania i udać się do konkretnego gina . Ciężko oznaczyć Cię w poście albo ja mam problem z krzyżykami ;p
@mokka25 clexane nie ma nic do testu niestety ;/ kochanie nie chcę Cię czarować ale to pewnie wynik spadającej bety ... sama tego doświadczyłam :/ lista moich badań jest na wątku o naszych historiach ;* 3maj się dzielnie
@matylda23 o matko straszne wieści tym bardziej , że ciąża już dosyć wysoka .... i to na koniec roku... ale znam to uczucie 2 razy juz poroniłam przed świętami samymi ;/
@magda1208 jakie plany na nowy start ?
@Destino hahaha ale się uśmiałam z postu " myślałam , że będę mieć normalne dziecko " hahaha uwielbiam Cię ;* jeju jeszcze kilka dni iiiiiiiii będziemy mieć forumowego kolejnego przystojniaka <3
@burczuś kiedy Twoja wizyta ??? czekam na fotkę małej kropeczki ;**
@matulkaa odpoczywaj kochana korzystaj z przywilejów ;**

Czekam na wizytę u Maliny .
Mam nadzieję, że plan sam się nakreśli po rozmowie .
Na pewno chcę zrobić kurs adopcyjny

reklama
Kochane mam zapytanie czy jest lub była na forum dziewczyna o podobnej sytuacji do mojej chodzi o ciąże z wadami genetycznymi , której udało się urodzić dzieciątko.???

Do góry