reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Straszna wiadomość, nie wyobrażam sobie tego co, musi przezywać, czuć ta dziewczyna:(

Dziewczyny życzę Wam zdrowia i spełnienia marzeń. Wtedy będziemy szczęśliwe !

Zrobiłam kolejny test, kreska jest, trochę słabsza, niż te piątkowe. Jutro idę na betę.

@mokka25 jasniejszy test moze oznaczac, ze z testem cos nie tak, badz niestety zle przyrasta lub spada beta. Najlepiej zrobic w jednym labie przyrost bety po 48h. Wtedy wszystko bedziesz wiedziala. Testy nie zawsze sa miarodajne. Moj lekarz w ogole w nie nie wierzy. On od razu kaze robic bete

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Destino Cieszę się z udanej wizyty . Będzie duży chłopak.
@burczuś Całym sercem jestem z wami niech już będzie dzień wizyty.
@Funia90 Kochana ty też już na końcówce jak ten czas zleciał.
@matylda23 Kochana nieustannie wspieram
@matulkaa @Maciejka78 @Kwiatuszekk23 Upragniony dzień zbliża się pomalutku w waszym kierunku.
@bertha @dżoł @marzycielka81 @czarna_mala @mała79 @iveo @edloteh @dżoasia @pixi.nova @roxie123 @Marthi @marshia @Auri_a @ovli22 @olaa90 i wszystkie które nie wymieniłam. Kochane życzę abyście doczekały się własnego cudu choć wiem ,że nie będzie to łatwa droga.
Pozdrawiam mamusie dziękuje za to ,że jesteście z nami . Wspieracie radą i cennymi wskazówkami.

Do góry