reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny jestem troszke zawiedziona bo myslalam ze to forum dla wsztstkich ale teraz wiem ze nie, ostatnio duzo prywaty ode mnie bylo i dziekuje m.in @olaa90 @Funia90 @Destino @roxie123 i inne dziewczyny za wsparcie dobre rady i pocieszenie w chwilach naprawde ciezkich dla mnie. nic o leczeniu nie pisałam przwpraszam za zasmiecanie forum w takim razie pozegnam sie z Wami bo i ja czesto wiedzy nie mam na temat badan a moje straty byly tylko dwie.

Dzień dobry.
@iveo ja też biorę metformax 2x1 do posiłku. I na pewno mam go brać do wizyty serduszkowej. jak dalej nie wiem?
Dziewczyny, myślę,że te co chciały odczytać negatywnie mój post, to to zrobiły.Zarzuciły focha z przytupem i tyle.Te co wiedzą o co chodzi,i umiały spojrzeć obiektywnie na ostatnie posty na forum nie uciekną stąd. Któraś dziewczyna, nie pamiętam czy @Destino czy @Ilis91 napisała mądrze,że piszemy też tu o prywatnych sprawach, bo jesteśmy zżyte ze sobą.Znamy się. I tak jak @marshia napisała te wiadomości będą się pojawiać, @Funia90 nie torpedowałaś nas info o teściowej,robiłaś to ...z umiarem i wyczuciem.Tak samo @marshia o mamie. Każdą z nas martwi Wasza sytuacja i trzymamy kciuki za zdrowie! i będziemy się pytać jak tam? Ja wogóle nie pisałam, by forum zamieniło się tylko w info medyczne. Nie chcę się denerwować,bo mi to nie służy.
Miłego dnia.

@pixi.nova tobie przepisał Paśnik, on wie co robi [emoji41]
@anett96 jak uzyskujesz kilka jajek w trakcie stymulacji to jeszcze nie jest źle. Nie wiem jak długo się u niego leczysz u L, ale chłop ma wiedzę. Nie zmienia do faktu, że nie wszystkim pomógł...Moim prywatnym zdaniem bardzo dużo już przeszłaś... każda taka stymulacja ma ogromny wpływ na nasze zdrowie. Jedna mądra lekarka powiedziała, że bezpieczny poziom dla kobiety to maksymalnie 3 stymulacje. Ja bym pomyślała już o KD... ale to moje zdanie. Domyślam się, że nie jest to ława decyzja... ja zmierzam się z AZ... niestety, nasz droga do macierzyństwa jest bardzo wyboista... grunt to walczyć dalej [emoji1318]
@olaa90 ja teraz w sumie nigdzie konkretnie [emoji15] dobrze dziewczyny piszą. Dla jednych lekarzy takie TSH jest ok dla innych nie... lepiej je obniżyć, zawsze to jeden problem wykluczony.
@dżoasia piękny początek roku ci się zapowiada [emoji7] idziesz sztucznym cyklem czy naturalnym? Jakie endometrium na ostatnim usg? Jakie leki bierzesz? Zabierasz blastki czy młodsze zarodki?

dziewczynki moje kochane bardzo prosze, nie przeganiajcie się w tym co kto komu napisze :)
bardzo proszę o zachowanie zimnej oceny sytuacji
Fakt jest faktem że moze nam sie wydawać, ze forum sie zmieniło ale to nie do końca prawa, po prostu dochodzą nowe dziewczyny a "stare" mają mniej czasu.
Najbardziej zżywamy sie z tymi, z którymi w danym momencie mamy wspólne tematy, troski a zawsze punkt widzenia, zalezy od miejsca siedzenia!
Ja tu juz pisałam o wszystkim od spraw smutnych po euforie szczęścia i od "kisielu" w majtkach po problemy w pracy, a i tak cześć z Was mnie nie kojarzy i zwyczajnie omija posty. Nikomu nie mam tego za złe.
Jako was moderator i "przyjaciółka" proszę o powstrzymywanie złych emocji... teraz i zawsze i na wieki wieków Amen.... a kazdy kolejny post o engatywnym brzmieniu zostanie przezemnie usuniety lub zmodyfikowany i zeby nie było zaskoczenia :)
12362203_b-6bryicdaxnmhmgbpmo2_t620.jpg

Załączniki

• 12362203_b-6bryicdaxnmhmgbpmo2_t620.jpg
    12362203_b-6bryicdaxnmhmgbpmo2_t620.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 639
Dziewczyny @burczuś nie miała nic złego na myśli, przecież nikogo stąd nie wyrzuciła ani nikomu nie zabroniła pisać... Po prosiła o wypełnienie sygnaturki jak ktoś może i więcej rozmów na temat badań.... proszę dziewczyny nie pozwólcie by nasz @burczus i małe burczusiatko się teraz stresowalo...

Dziewczyny a co to znowu jakieś nieporozumienia:o??Wszyscy jesteśmy dorośli i myślę że @burczuś nie miała niczego złego na myśli i nasze mamusie kochane nie uciekajcie nam z forumu, jesteście tu wszytski z swoją wiedzą potrzebne.

Ja po drożności i niestety ZAŁAMKA :( oba jajwody niedrożne (nie wiem czy im wierzyc bo to miejscowi zwykli ginowi) ale powiem WAM że mam dość. Pani ginekolog zasugerowała żebym sobie juz dała spokój.....:sad: że jestem stara i tyle poronień:( limit złych wiadomości u mnie się wyczerpał:( nie wiem co dalej i czy jest wogóle "jakieś dalej"

@dżoasia endometrium zawsze ładne wiesz co w zasadzie to była implantacja wcześniej teraz te 2 biochemiczne . Lekarz twierdzi że to też może być wina clo bo on nie dla mnie a akurat biochemiczna był a po clo i chce mi dać lamette . Ja tu obstawiam że trzeba podrasowac jajka u mnie... Lekarz też sugerował ze być może trafiam na te słabe jajka no i dlatego też te krzywe do zrobienia bo za coś tam odpowiadają . Chyba ze coś wyjdzie po drodze . Zobaczymy jak to będzie w Nowym Roku [emoji4]

@olaa90 ja mam letrox i P mi powiedział że jest lepszy niż euthyrox mimo , że większość go bierze . Ale nie powtórzę czemu . Nie ja mam endo u siebie

@mała79 kurczę przykro :( glupi a ta ginka zamiast pradzić co w takiej sytuacji to każe zrezygnować . A nie da się tych jajowodow udroznic? Bo ja się nie znam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mala79 jest dalej a taki slowom sie nie daj. Wiem, ze bola takie wiesci. Troche im mozesz wierzyc, ale tyle, by sprobowac chocby laparoskopowo sprobowac je udroznic. Gdybys byla z okolic krakowa to nawet lekarza, ktory by to zrobil bym polecila. @bea25ta chyba tez miala udrazniane w lodzi jak sie nie myle. Beatka popraw mnie jak cos z bledem pisze.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mała79 ja miala jeden jajowod niedrozny miałam jakieś zrosty po pozsmacicznej i zrosty mi usunęli i jajowod już jest drozny.... Porozmawiaj jeszcze z lekarzem i może znajdzie jakieś wyjście z sytuacji.... Zawsze na dobicie na koniec roku są złe informacje żeby z nową nadzieja wkroczyc w kolejny rok

Do góry