reklama
Dobrze ze zabralas ochraniacze. Pieknie wygladaja lozeczka z ochraniaczami. Teraz sa rakie piekne jakby z kawalkow poduszkowe. Cudne. Niestety takie rzeczy mimo ze ciesza oczy to sa bardzo niebezpieczne. Im mniej w lozeczku dziecka tym lepiej.Dzieki dziewczyny za wsparcie,nie spalam prawie w ogole,tak sie boje. Mały nie mógł spac,bo zmienilo mu sie w lozeczku,zabralam ochraniacz choc byl tylko od sciany,pieluszke,pozytywke i monitor na sciane,prezenty od cioc!zostaly tylko kocyki do przykrycia,musi je miec bo u mnie w sypialni temperatura chlodna. Bo ciagle wietrze. Dziewczyny jakiej firmy macie te monitory,co polecacie?
Zamiast kocyka czy kołderki polecam spiworki na szelkach bez rekawow. Sa rozne rozmiary. Grubsze i ciensze. Nasz syn do roku tylko w tym spal
burczuś
Fanka BB :)
@olaa90 ja doradzałabym jedno. Mam nadzieję,ze mnie nie zjecie, bo już któryś raz o tym piszę. Ale uważam,że jeśli człowiek czuje,że się rozsypuje i jest coraz gorzej, dochodzi do tego bezsenność, to nie ma na co czekać. Mojemu szwagrowi zajęło 4 miesiące...aż depresja go pokonała. Nigdy już nie będę stała "z boku", choć i tu też nie staliśmy z boku,ale jednak nie wierzyliśmy,że posunie się do najgorszego kroku jaki mógł zrobić. I zrobił to. Dlatego jak kuzynka poroniła i zaczęła mieć pierwsze objawy depresji, to działaliśmy szybciutko zwarcie! pomógł jej bardzo wspólny pochówek w Dniu nienarodzonych dzieci w październiku,ale najbardziej pomógł jej jednak psychoterapeuta. To nie jest żaden wstyd korzystać z takiej pomocy. Mój mąż po śmierci brata tez w pewnym momencie powiedział -poszukaj mi kogoś, bo inaczej nie dam rady. Nie myślałam długo, szybko pojechałam z nim...i dzięki temu on sam nie wpadł w depresję. Męczyły go wyrzuty sumienia,że dla brata za mało zrobił. Dlatego ja zawsze będe nakłaniac w trudnych sytuacjach na rozmowy z psychologiem. To jest ktos obiektywny. Ktoś kto potrafi przepracować z kobietami takie tematy. Na prawdę. Dobra rozpisałam się...jak coś to pisz na priv.
Marthi
@Porzeczka1234 - Ojjj chciałabym, niemniej, nie ukrywam, że stale się zastanawiam czy to, co mam w zaleceniach (sygnaturka) wystarczy... czy problem leży gdzieś głębiej.
@Magda82.. - matka wariatka!hehe
@olaa90 - ja wit. D biorę obecnie 4000j, ale pilnuje i badam co jakiś czas jej poziom. Teraz miałam chyba 50 czy 60 i gin mi powiedział, że idealny i mam go utrzymywać.
@marshia - 3mam za słowo! Na jakim zestawie teraz będziesz próbować? Będziesz brać steryd czy cos?
@Magda82.. - matka wariatka!hehe
@olaa90 - ja wit. D biorę obecnie 4000j, ale pilnuje i badam co jakiś czas jej poziom. Teraz miałam chyba 50 czy 60 i gin mi powiedział, że idealny i mam go utrzymywać.
@marshia - 3mam za słowo! Na jakim zestawie teraz będziesz próbować? Będziesz brać steryd czy cos?
marshia
@Marthi na razie nie mam pojęcia. Nie mogę zrobic tego IMK, bo już drugi cykl bezowulacyjny. Wrrrrrrrr. Wiec wciąż żyje w niewiedzy co Paśnik zaleci po obejrzeniu wszystkich badań. LCT i "helikopter" mam ujemne, CBA rozjechane totalnie z tnf na poziomie 10 tys, Il2 880, Il10 dużo poniżej normy.
W Invimedzie gin zaleca mi i tak intralipid i accofil, nie zwracając uwagi na te wyniki nawrt, tylko patrząc na historię.
Jestem w kropce.
W Invimedzie gin zaleca mi i tak intralipid i accofil, nie zwracając uwagi na te wyniki nawrt, tylko patrząc na historię.
Jestem w kropce.
@dzol na kota lepsza zywa, bo stabilniejsza. Moja po niej lazi, wskakuje, wiesza sie na swiatelka, zrzuca bombki. Tylko nasz kot na wszystko poluje jest drzewolaz
@roxi123 bardzo ladna i pasuje do wystroju
@burczus osobiscie nie korzystalam z takiej pomocy. Uwazam jednak, ze to wazne by umiec z innymi rozmawiac na trudne tematy a jak trzeba to korzystac z pomocy psychologa. Same leki nie zawsze dzialaja, a samotnosc pogarsza ten stan
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxi123 bardzo ladna i pasuje do wystroju
@burczus osobiscie nie korzystalam z takiej pomocy. Uwazam jednak, ze to wazne by umiec z innymi rozmawiac na trudne tematy a jak trzeba to korzystac z pomocy psychologa. Same leki nie zawsze dzialaja, a samotnosc pogarsza ten stan
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
burczuś
@Destino ja nawet nie piszę o lekach, bo to już indywidualnie podejmuje decyzję lekarz. Ja też nie korzystałam. Co nie zmienia faktu,że już wiem z czym to się je. My tu na forum nie jesteśmy obiektywne-umówmy się. Jesteśmy od wsparcia, pomocy(dawania i brania), a nie od przepracowania trudnych tematów. Jednym osobom starczy jak tu się nam otworzy,a innym wcale to nie pomoże. To nie jest łatwy temat, tym bardziej, że psychiatra i psycholog są brani jako lekarze od świrów. A jest maaasa ,osób które korzystają z takiej pomocy. Tak samo dojrzewające nastolatki, którym poprzewracało się w głowach, również uważam,że warto ich wysłac na takie terapie.Już pisze dlaczego. W domu taki zbuntowany nastolatek czuje się, że wszyscy coś od niego chcą, że wszyscy się czepiają, że nikt tak źle nie ma jak on. Poprostu bomba hormonalna. A pójdzie taki na parę rozmów i terapeuta umie trafić do takiego nastolatka. Na prawdę. Moje dziecię ma dopiero 8 lat i wszystko przede mną,ale nie zamykam się przed korzystaniem z takiej pomocy.
Podziel się: