@Marthi dla mnie zapakowany tez dobry prezent. Wlasnie sie troszke tlucze. Musze przyznac, ze to grzeczny dzieciak, bynajmniej w brzuchu. Oby byl zdrowy
@Porzeczka1234 chcialoby sie powiedziec wypocznij, jednak dzieciaczki sa absorbujace i jak nie ma sie pomocy bywa ciezko. Sprobuj jednak troche pospac razem z mala jak sie da.
Przyznaje, ze przy Nayanielku cwicze przy nim cierpliwosc. Jak bedzie taki grzeczny po porodzie to juz w ogole bede wniebowzieta. A co do szczepionek, to mysle, ze u nas beda zwykle. Trzymam kciuki za usg bioderek
@marshia niech mama rosnie w sile do walki i zwycieza wroga. Moze wtedy troszke odsapniesz i lepiej ci bedzie wrocic do staran. A z torbielami to pogadaj z ginem, bo moze warto je farmakologicznie zbijac.
Cudne ozdoby. Zdjecia jak z katalogu.
@Ilis91 jak minal dzien w domu?
@iveo czasem sobie leze i zupelnie zapominam, ze jestem w ciazy [emoji4] o tyle koncowka doskwiera, ze tu juz odzywa sie endomenda i inne dziady, a nic nie moge zrobic poki jestem w dwupaku.
@olaa90 dzwon w ten dzien w styczniu co ci panie powiedzialy. To sie dzis wydaje odlegle, a jednak szybko zleci. Dobrze jest miec perspektywe, dr P mysle ze ja nakresli
@roxi123 duzo myslisz o badaniach. Poczekaj na komplet i decyzje doktorka. W zasadzie jego wizje co z tym zrobic bedziesz realizowac. I tak jak dziewczyny pisza lepiej, ze cos jest nie tak, co mozna skorygowac i sie starac niz probowac bezskutecznie przy dobrych wynikach. Buziol dla ciebie [emoji8]
@bobasek1990 nie bylam pewna jakie masz leki. Ktory to tydzien u ciebie?
@kas90 nie mam jeszcze maluszka, ale temat kupki rozumiem jak najbardziej. My od czasu problemu niedawnego z kotkiem tez tylko o kupkach; ile, jakie i czy byly. Co dopiero jak krolewicz bedzie [emoji38] mozliwe, ze pojde w twoje slady, bo sama mialam w niemowlectwie podobne problemy i skaza bialkowa, uczulenie na mleko i drazliwe jelitka. Czytam wasze wpisy
@agatush,
@bentula,
@Porzeczka1234 uwaznie i staram sie wszystko zapamietac.
@mala79 zlecialo...troche za szybko [emoji6] niech ci droznosc lekko przejdzie i do dziela
@Beciiia-87 niech pisza accofil, byle pomagal fasolkom
@dzoasia najlepiej heparyne dobrac do wagi, choc wiem, ze nie wszyscy lekarze tak robia
@Asia2104 kazda z nas swiruje [emoji4] a ciaza nieco spowalnia myslenie. Dobrze, ze w domu sobie uswiadomilas, a nie na ip. Napisz jak po wizycie. My idziemy na 14
@nafoczka czasem trudno mi zrozumiec, ze wy tez czekacie na malego. Tyle macie swoich problemow, radosci i przezyc. Chyba jestem egoistka.
Kolorek na wlosach widzialam, a fryz nowy? Jak twoje chlopaki? I co z moimi racuchami?
@pixi.nova [emoji8]
@dzol za dobra owulke [emoji110][emoji178][emoji110]
@matulkaa urosla ci dziewuszka. Masz juz jakis typ imienia? Waga sie nie stresuj. Na diecie cukrzycowej dziewczyny po 7kg traca, a dzieci przybieraja. Moja waga stanela w 2 trymestrze i stoi. A mlody i tak wybiega kg do przodu. Byle dzieciali rosly [emoji38]
@bentula tak mi przykro, tyle stresu. Cale szczescie, ze jestes czujna mama. Obys pospala troszke.
@Totois30 jutro sie okaze jak bardzo ukiszony. A co u ciebie?
@Kitki napisz cos wiecej o was, jak sie macie? Moze foteczke nam wstawisz?
@Funia90 bywaja dni, ze wszystko przytlacza. Jak czujesz potrzebe to placz i pomarudz nam troszke, to pomaga. Z cala pewnoscia byloby milo uslyszec, ze cie m nieco odciazyl i pomogl. Moze zakomunikuj mu to, co nam, ze jesli powoli nie zmieni nastawienia, to nie obiecujesz mu, ze przy nim wytwasz. Czasem takie postawienie jasno sprawy budzi faceta do zycia. Nie chodzi o to, by go straszyc, ale dac do zrozumienia, ze albo jestescie w tym razem, albo... jestes dzielna kobieta, a jednak to nie znaczy, ze masz dzwogac caly swiat na sobie. I wcale nie chodzi o to ze sobie radzisz czy nie, ale o wspolprace. Kiedys duzo z moim m o tym mowilam. Dzis nie moge uwierzyc w to, jaki jest cudowny i jak mnie odciaza.
Co do mnie, to niestety nie obiecuje, ze dotrwam do stycznia. Nieszkodzi, byle bylo dobrze. Mnie to z jedzeniem nie dotyczy. Ostatnio niewiele mi wchodzi poza ryzem. Liczylam sie, ze ciaza u mnie latwa nie bedzie, a musze powiedziec, ze naprawde super ja przeszlam. Zupelnie inaczej niz niemal bezproblemowe ciaze moich siostr. Niech jeszcze porod bedzie super lekki, to juz w ogole rarytasik.
A choineczka bombowa.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom