@llis91 ale piekny prezencki ciocia
@Destino Wam sprawila[emoji5]
@Destino kochana musimy dotrwac do konca[emoji4]u mnie mala chyba tez ma malo miejsca a ja w ogole ciagle sama wiec jak widac ,dwa ostatnie dni w ogole mi nie sluzyly bo je przeryczalam ale obiecuje poprawe
Kochana rodzimy po nowym roku,w starym trzeba sie najesc[emoji16]
@roxie123 kurcze na wyniku sie nie znam ale pierwsze co pomyslalam to byla identyczna teoria jak
@Auri_a
Tata tez ma serce,moj tez byl jaki byl ale pewnie w takiej sytuacji tez by chcial jakos pomoc
Kochana usun 8 poki nie jestes w ciazy ,potem to dopiero nie bedziesz miala kiedy[emoji4]
@czarna_mala kurde noo jak Twoja malpa moze byc tak wredna zeby nawet w badaniach przeszkodzic to ja nie wiem:/
@burczuś [emoji8][emoji8][emoji8]
Beta piekna[emoji7]ale blagam nie rob juz jej[emoji5]
@Porzeczka1234 ojej wyspij sie i dojedz kobitko bo sie wykonczysz[emoji15]dobrze,ze nic sie nie stalo.
Masz aplikacje do sprawdzania poziomu smogu?warto sprawdzac przed spacerami.
mowilam juz M co mnie boli ,nie bardzo potrafi zrozumiec:/ wszelkie prosby tez nie docieraja,ja juz walcze dlugo ale nie dam sie tak latwo temu „dziadowi”.
Raz na jakis czas udaje sie cos malego go nauczyc ale hmm no bywa roznie ogolnie:/
No nic najwyzej jak sie nie poprawi to za jakis czas chyba tylko specjalista nam pomoze.
@mickey* w sumie jakby ktoras mu nakopala to ja sie nie pogniewam[emoji16]
Noo gratulacje z okazji zapisania sie na droznosc[emoji4]
@Auri_a ja tez zmienilam nick z pol roku temu bo mi sie wiek przestal zgadzac[emoji23]
@marshia ja Twojej Mamie rowniez zycze powrotu do zdrowka[emoji5]
Idziecie na onkologie w moje urodziny:/
Tesciowa jeszcze w czwratek idzie do jakiegos specjalisty od tego gamma knife porozmawiac,zobaczymy co powie,a teraz czeka na termin,tesc byl w szpitalu ,jest pierwsza w kolejce ale to juz na 99% po swietach ,byle nie po Sylwestrze.
Slczne ozdoby[emoji7]nic kobieto nie masz odpuszczac ,do boju i to juz!
@bobasek1990 cudowne wiesci[emoji5]ja na prenatalnych ,szczegolnie tych pierwszych ryczalam podczas badania
@bentula
Ojej ale sie strachu najadlas[emoji15]szok...dobrze ,ze poszlas sprawdzic i z synkiem w porzadku.
Ja kupilam monitor oddechu.
dziekuje za odpowiedz[emoji4]dlatego go gonie bo wiem,ze pozniej bedzie jeszcze gorzej
@kas90 gratuluje kupki hihi[emoji5]
@matulkaa noo cudownie i jaka duza Twoja krolewna[emoji7]
@Totois30 [emoji8][emoji8]
A to moja choineczka,w tym roku mala,ok 70 cm [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom