reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush kochana daj nazwę. Kompletnie nie wiem co robić troszkę boję się skojarzonych a z drugiej strony dużo więcej wkłóć przez tych 18 miesięcy
Porzeczko lek nazywa się d.e.b.r.i.d.a.t. To jest granulat do sporządzenia zawiesiny doustnej :-* ja wiem ze wkluc więcej... Ale nasz Dziewczynki i tak nie będą tego pamiętać - takie jest moje zdanie :-* i absolutnie nikomu go nie narzucam :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 dziękuję [emoji8] narazie walczę z przeziębieniem, chyba rozłoży mnie na same święta.
Ja swoją szczepiłam tymi 5 czy 6 w 1 bo to tylko jedno wkłucie a małej mi było szkoda (a moja była wcześniakiem), i pediatra polecała te. U nas jedno wkłucie a darła się strasznie ...Decyzję musisz podjądź sama jak ci serce matczyne podpowiada.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa [emoji32] 30tc. Toz dopiero zaczynalas. Super. To rozni nas 5 tygodni. Superasnie

@mala79 niech szybko przygotuja cie na starania

@bobasek1990 tsh za niskie. Poki co dobrze byloby odstawic i za tydzien znow zbadac. Jak endo nie odpowiada, to zapytaj gina o tsh. A czy przypadkiem nie zmniejszasz enkortonu? Chyba ze accofil tak dziala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Buuuuuuuuu :( Ja to nigdy nie zacznę starań na nowo. Byłam sprawdzić czy miałam owulację :(
Owulacji nie było. Bo po co? Na lewym jajniku wciąż ta sama torbiel. Prawie 4 cm-owa. Zadomowiła się franca na dobre. A na prawym. Voila..... prawdopodobnie następna torbiel. Pęcherzyk ma 26 mm. WTF?????
Jutro kontrola, ze może jednak pęknie :(
Nie jest mi pisane zrobienie IMK, nie są mi pisane starania :( Ryczeć mi się tylko chce już z tego wszystkiego.

Dka osłody ustroiłam sobie mieszkanko.
IMG_4048.jpg

@Ilis91 super, ze już w domku.
@Auri_a mama całkiem dobrze. Musimy ją wzmocnić do 3.01, bo mocno schudła :(

Załączniki

• IMG_4048.jpg
    IMG_4048.jpg
    101,3 KB · Wyświetleń: 408
reklama
Buuuuuuuuu :( Ja to nigdy nie zacznę starań na nowo. Byłam sprawdzić czy miałam owulację :(
Owulacji nie było. Bo po co? Na lewym jajniku wciąż ta sama torbiel. Prawie 4 cm-owa. Zadomowiła się franca na dobre. A na prawym. Voila..... prawdopodobnie następna torbiel. Pęcherzyk ma 26 mm. WTF?????
Jutro kontrola, ze może jednak pęknie :(
Nie jest mi pisane zrobienie IMK, nie są mi pisane starania :( Ryczeć mi się tylko chce już z tego wszystkiego.

Dka osłody ustroiłam sobie mieszkanko.
Zobacz załącznik 832751
Marshia śliczne mieszkanko!!
Co do torbieli to czemu dr nie zapisze Ci np orgametrilu? Ja w sierpniu miałam ponad 5cio cm-ową, pozażywałam orgametril przez 3 tygodnie i nie było po francy śladu. A na ten pęcherzyk nie możesz ovitrellu dostać? Czy przy torbieli nie można?

Do góry