reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush kochana daj nazwę. Kompletnie nie wiem co robić troszkę boję się skojarzonych a z drugiej strony dużo więcej wkłóć przez tych 18 miesięcy
Porzeczko lek nazywa się d.e.b.r.i.d.a.t. To jest granulat do sporządzenia zawiesiny doustnej :-* ja wiem ze wkluc więcej... Ale nasz Dziewczynki i tak nie będą tego pamiętać - takie jest moje zdanie :-* i absolutnie nikomu go nie narzucam :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 dziękuję [emoji8] narazie walczę z przeziębieniem, chyba rozłoży mnie na same święta.
Ja swoją szczepiłam tymi 5 czy 6 w 1 bo to tylko jedno wkłucie a małej mi było szkoda (a moja była wcześniakiem), i pediatra polecała te. U nas jedno wkłucie a darła się strasznie ...Decyzję musisz podjądź sama jak ci serce matczyne podpowiada.

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa [emoji32] 30tc. Toz dopiero zaczynalas. Super. To rozni nas 5 tygodni. Superasnie

@mala79 niech szybko przygotuja cie na starania

@bobasek1990 tsh za niskie. Poki co dobrze byloby odstawic i za tydzien znow zbadac. Jak endo nie odpowiada, to zapytaj gina o tsh. A czy przypadkiem nie zmniejszasz enkortonu? Chyba ze accofil tak dziala

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Buuuuuuuuu :( Ja to nigdy nie zacznę starań na nowo. Byłam sprawdzić czy miałam owulację :(
Owulacji nie było. Bo po co? Na lewym jajniku wciąż ta sama torbiel. Prawie 4 cm-owa. Zadomowiła się franca na dobre. A na prawym. Voila..... prawdopodobnie następna torbiel. Pęcherzyk ma 26 mm. WTF?????
Jutro kontrola, ze może jednak pęknie :(
Nie jest mi pisane zrobienie IMK, nie są mi pisane starania :( Ryczeć mi się tylko chce już z tego wszystkiego.

Dka osłody ustroiłam sobie mieszkanko.
IMG_4048.jpg

@Ilis91 super, ze już w domku.
@Auri_a mama całkiem dobrze. Musimy ją wzmocnić do 3.01, bo mocno schudła :(

Załączniki

• IMG_4048.jpg
    IMG_4048.jpg
    101,3 KB · Wyświetleń: 417
reklama
Buuuuuuuuu :( Ja to nigdy nie zacznę starań na nowo. Byłam sprawdzić czy miałam owulację :(
Owulacji nie było. Bo po co? Na lewym jajniku wciąż ta sama torbiel. Prawie 4 cm-owa. Zadomowiła się franca na dobre. A na prawym. Voila..... prawdopodobnie następna torbiel. Pęcherzyk ma 26 mm. WTF?????
Jutro kontrola, ze może jednak pęknie :(
Nie jest mi pisane zrobienie IMK, nie są mi pisane starania :( Ryczeć mi się tylko chce już z tego wszystkiego.

Dka osłody ustroiłam sobie mieszkanko.
Zobacz załącznik 832751
Marshia śliczne mieszkanko!!
Co do torbieli to czemu dr nie zapisze Ci np orgametrilu? Ja w sierpniu miałam ponad 5cio cm-ową, pozażywałam orgametril przez 3 tygodnie i nie było po francy śladu. A na ten pęcherzyk nie możesz ovitrellu dostać? Czy przy torbieli nie można?

Do góry