reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Auri_a a jakie powinno być to allo prawidłowe ? no zdarzało mi się 10 :D
@Ilis91 mam nadzieje , że P też mi pomoże ... bardzo się cieszę , że u Ciebie już tyle tygodni ;* krwiak zniknie zobaczysz ... ;*

Jestescie kochane, dziękuję za rady. Nie wiem czy dopajać wodą czy na razie moim mlekiem, zeby nie zapchac jej wodą bo mala nie chce jesc od 3 dni.
Gdybym tylko nie musiala zagęszczac jej mleka nutritonem to byloby ok...
Na razie sprobuje dawac 2 razy na dobe mleko niezageszczone moze cos pomoze.
@bentula twoj maluch tez mial po tym zaparcia? Co na to robilas?

Kocha e daje codziennie probiotyk. Na razie szarpnelam się na najlepszy Vi omixx a potem przejde na biogaje.

Nie mogę zniesc jak ja tak wszystko boli :(i tymi oczkami jak blagalnie na mnie patrzy

Ostatnia edycja:
Z miłości do accofilu.. Haha <3 <3 :D powinnyśmy stworzyć taką grupę bo widzę że zrobi się nas coraz więcej ;) tak straszą tym lekiem a szczerze ? Przyjmuje co 3dni i jest.. Ok. Czasami czuję krzyże ale to tez nie cały czas i ból jest do wytrzymania;)

@kas90 myślę że każda mama świruje a my po stratach to już w ogóle .Możesz ogrzać pieluszkę i taką ciepłą położyć na brzuszek Małej .A żeby puściła bączka możesz położyć ją na pleckach i złapać za kolanka i delikatnie przyciągnąć do brzuszka.My Klarze do picia dawaliśmy zwykły rumianek z apteki .I moze faktycznie zmniesz ilość tego zagęszczacza.
Znalazłam ciekawy artykuł odnośnie NK ale nie mogę zamieścić linka .Jest on na stronie nieplodnirazem.pl

reklama
Dzięki dziewczyny :) każda z Was jest tutaj inspiracją :) ;*
Ja wypytuję , bo jestem w tym zielona na obecną chwilę ...te badania to dla mnie nowy temat ;p jestem taka ciekawa tych wyników i tego co mnie czeka... chciałabym znowu być w ciąży ... zdrowej ciąży eh

Do góry