reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Auri_a a jakie powinno być to allo prawidłowe ? no zdarzało mi się 10 :D
@Ilis91 mam nadzieje , że P też mi pomoże ... bardzo się cieszę , że u Ciebie już tyle tygodni ;* krwiak zniknie zobaczysz ... ;*

Jestescie kochane, dziękuję za rady. Nie wiem czy dopajać wodą czy na razie moim mlekiem, zeby nie zapchac jej wodą bo mala nie chce jesc od 3 dni.
Gdybym tylko nie musiala zagęszczac jej mleka nutritonem to byloby ok...
Na razie sprobuje dawac 2 razy na dobe mleko niezageszczone moze cos pomoze.
@bentula twoj maluch tez mial po tym zaparcia? Co na to robilas?

Kocha e daje codziennie probiotyk. Na razie szarpnelam się na najlepszy Vi omixx a potem przejde na biogaje.

Nie mogę zniesc jak ja tak wszystko boli :(i tymi oczkami jak blagalnie na mnie patrzy

Ostatnia edycja:
Z miłości do accofilu.. Haha <3 <3 :D powinnyśmy stworzyć taką grupę bo widzę że zrobi się nas coraz więcej ;) tak straszą tym lekiem a szczerze ? Przyjmuje co 3dni i jest.. Ok. Czasami czuję krzyże ale to tez nie cały czas i ból jest do wytrzymania;)

@kas90 myślę że każda mama świruje a my po stratach to już w ogóle .Możesz ogrzać pieluszkę i taką ciepłą położyć na brzuszek Małej .A żeby puściła bączka możesz położyć ją na pleckach i złapać za kolanka i delikatnie przyciągnąć do brzuszka.My Klarze do picia dawaliśmy zwykły rumianek z apteki .I moze faktycznie zmniesz ilość tego zagęszczacza.
Znalazłam ciekawy artykuł odnośnie NK ale nie mogę zamieścić linka .Jest on na stronie nieplodnirazem.pl

reklama
Dzięki dziewczyny :) każda z Was jest tutaj inspiracją :) ;*
Ja wypytuję , bo jestem w tym zielona na obecną chwilę ...te badania to dla mnie nowy temat ;p jestem taka ciekawa tych wyników i tego co mnie czeka... chciałabym znowu być w ciąży ... zdrowej ciąży eh

Do góry