reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś beta super, napewno wszystko jest dobrze z fasolkę czuję to, aby do 5 stycznia i na chwilę odsapniesz[emoji4]
@llis91 cieszę się ze u ciebie wszystko dobrze i jesteś juz w domku[emoji4]
@Destino juz za momencik już za chwileczkę przytulisz małego, ale zleciało.... [emoji7]
ja mam w tym tygodniu wizytę w invicie. A w czwartek bądz w przyszly czwartek drożnosc juz " sram w gacie" ze strachu..

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123, @olaa90 nie tylko @Ilis91 jest nadzieją, zobaczcie na historię @kas90 bo ona miała zaledwie 5% hamowania a się udało [emoji4]
@Beciiia-87 i pomyśleć, że ponad pół roku temu jak ja brałam accofil mało kto o nim wspominał [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak gdzieś na innym forum dziewczyny piszą, że teraz jest przepisywany co drugiej i że to jest dosyć dziwne..bo wcześniej nikt o tym nie słyszał.. może też jest w tym dużo prawdy. Hmm..

@agatush, tylko ze po poludniu kupki są normalnie, hmm
No a jakbyś spróbowała jej nie pomoc to zrobi sama? A i jeszcze co mogę powiedzieć to nam pediatra kazała narazie dawać też esputi.Con przed każdym karmieniem [emoji8]

@burczuś kochana bardzo się cieszę przecież pisałam Ci że na moje urodziny i oblanie urodzin @marshi będziecie pić sok a ja drinka :)[emoji173][emoji173][emoji173]. To dziewczynka dlatego taka beta :D

@kas90 szczerze można codziennie używać ale czy mała się nie przyzwyczai tego nie wiem moim zdaniem to zaparcie tylko trochę inne niż dorosłej osoby moja mała też kupki nie zrobiła od wczoraj także martwię się no ale czekam nic jej nie boli to może sama zrobi. Kasiu a jak byś jej nie pomogła z kupką to co?

@roxie123u nas mała marudna ja już lekko zmęczona jestem bo ciągle głodna na ręce przy cycu itd chciałoby się odpocząć ale mąż w piątek ma urlop to mi pomoże jeśli chodzi o wynik to Chyba dobrze że nisko ale nie jestem pewna. Roxie ja się dziwię , że panikujesz na widok wyników ja chciałam żeby mi coś źle wyszło żeby wiedzieć z czym walczyć. Będzie,dobrze dr P da radę

@Destino będzie dobrze zobaczysz na końcówce ciąży dziecko mniej się rusza. Jeśli faktycznie się martwisz i nie czujesz ruchów jedź do szpitala

@Ilis91 nie ma jak w domu. A jeśli chodzi o krwiaka musisz uzbroić się w cierpliwość wchłonie się.

@bertha kciuki

@agatush jutro idę na bioda to popytam o to cudo co piszesz moja pewnie maruda bo kupka nie zrobiona. We czwartek szczepienia i mam zgryz które robić podobno skojarzone wycofują od przyszłego roku i lepiej robić zwykłe sama już nie wiem

Porzeczka Moja nie robi teraz kupy po 5 dni więc wiesz :-p podobno jak dziecko się nie męczy to przy KP może być nawet jedna na 4-5 dni.

Co do szczepień... Ja nie wyobrażam sobie nie zaszczepić... A co do szczepionki... Ja bałam się skojarzonej. Michalina była szczepiona zwykłymi i miała 4 wklucia na jednej wizycie - obie rączki i obie nóżki plus rotawirus doustnie. Szczerze? Nawet nie płakała, zakwilila bardziej że zdziwieniem przy kłuciu. Decyzję musisz podjąć sama Kochana :-* gdybyś potrzebowała nazwy tego leku daj znać [emoji6]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@agatush jutro postaram się wytrzymac i nie uzyc kateterka. Zobaczymy czy będzie kupka. I troszke mniej sprobuje w dzien zagezczac.

Co do szczepień to rozmawialam ze znajomym lekarzem i mowil podobnie jak agatush że za 6w1 placi sie tylko za mniejszą liczbę wkłuc, a tak to bez roznicy

Do góry