reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 i @roxi123 batalia była ale ostatecznie powiedział , że proboszcz się nie zgodzi ale ksiądz super młody fajny siedziałam godzinę i zaprosiłam na kolędę. Pójdę do parafii rodziców gdzie brałam ślub i tam na pewno się proboszcz zgodzi

@Liluli zrobiliśmy błąd mówiąc wszystko co ale co zrobić człowiek chce uczciwie nie da się jednak.

@iveo @magda1208 kochane im więcej lekarzy tym wiekszy mętlik bo co lekarz to opinia życzę samych madrych wyborów. Ale rozumiem wątpliwości

@Destino rozumiem kochana rozumiem

reklama
@bertha odnośnie sterydu nie rozmawialismy za bardzo. Proponował zrobić ta diagnostyke nietolerancji glutenu test LCT i chyba w zaleznosci jak to wyjdzie to pewnie steryd. Mówił tez coś ze p/ciała mam jakies ale niskie i leki by se poradziły to o sterydzie pewnie myślał i cos mówił o intralipidzie.
Na razie bardzo wszystkiego nie omawialismy bo wie ze sie szczepię i nie wiadomo w która strone pójde dalej
@mała79 to u Ciebie po szczepieniach dobry ten wskaznik IFN/IL10 o którym mówił doktor. A inne parametry wyszły z norm. Nie do pojecia to! A jak u Ciebie z zakrzepowoscia?
@mala79 czy te strzalki oznaczaja co powinno wzrosnac a co zmalec?
Tak te strzałki tak oznaczają ....u mnie szczepienia duuużo namieszały, wziełam jeszcze 5 pullowanych i koniec, czy leczenie przyniesie oczekiwany skutek nie wiem...teraz bede o ciąże starać się rok i koło się zamyka...a czas ucieka. Mam zespół antyfosfolipidowy ktory uaktywnia się tylko w ciąży
@pixi.nova ja się już nie szczepię w sumie miałam 8 szczepionek
@burczuś pierwszy raz slyszę o tym Aromku, muszę zapytać gościa z invicty jak będę

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

@Destino póki co to jeszcze bardziej nie wiem co robic. Zostało mi 1 szczepienie to jeszcze pójdę
Zbadam te przeciwciała dodatkowe w kierunku zakrzepowosci i glutenu. Potem zobacze.
@pixi.nova mam 39 lat. Niezbyt z tym zachodzeniem poki nie mam zalecen co do staran od nikogo. Malina się każe nie starać.
@magda1208 Ty tak nie myśl ze masz jakis straszny układ immuno tylko moze szczepienia nie dla Ciebie. Ja bym skonsultowała z innym imuno co Ci radzi z czystej ciekawosci
Moze accofil moze intralipid dla Ciebie moze Equoral lek immunosupresyjny?
@burczuś to tu w Krakowie też sie na tym skupiają

Pytałam Maline o accofil intralipid odpowiedział ,że w moim wypadku nie widzi potrzeby ich zastosowania.

Do mnie powoli dociera co się stało....

Myślicie,ze aż tak złe ze mną jak zawsze na tym samym momencie się kończy ? :(

@mała79 ja dostalam go w inviccie w Katowicach:)gdzie jutro muszę jechać na intralipid:/ nie wiem czemu dr się nie zgodziła tym razem na pidanie w warunkach domowych:/
No własnie ja mam umówioną wizytę w przyszły czwartek w invicie w Warszawie...zobaczę co mi zaproponują
I jeszcze będę robić SonoHsg ale to już u miejscowej ginki prywatnie
Może chce miec na wszystko oko i dopilnować...aby było dobrze kochana[emoji4]

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

@olaa90 na pewno musisz zgłebić badania. Jeśli drugi raz kończy się dokładnie tak samo,to w teorii przyczyna powinna być łatwiejsza do zdiagnozowania. Ja 5 poronień i każde inne...

My na miejscu [emoji4] M w szpitalu jakieś gniazdka kręci na labie a ja VIP gdybym była w 3dc to by mi za free zrobili badania bo tu Diagnostyka jest lol xD
Jestem śpiąca a muszę tu posiedzieć z godzinkę xD
Jutro się odezwę [emoji4]
Dziękuję za pomoc i wsparcie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 myślę że najważniejsze żeby ufać lekarzowi i rozumiec co Ci własciwie daje ta terapia. Przynajmniej ja tak potrzebuje. Po wynikach 2 serii szczepień pomyślę co dalej

Do góry