reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marzycielka81 i @roxi123 batalia była ale ostatecznie powiedział , że proboszcz się nie zgodzi ale ksiądz super młody fajny siedziałam godzinę i zaprosiłam na kolędę. Pójdę do parafii rodziców gdzie brałam ślub i tam na pewno się proboszcz zgodzi

@Liluli zrobiliśmy błąd mówiąc wszystko co ale co zrobić człowiek chce uczciwie nie da się jednak.

@iveo @magda1208 kochane im więcej lekarzy tym wiekszy mętlik bo co lekarz to opinia życzę samych madrych wyborów. Ale rozumiem wątpliwości

@Destino rozumiem kochana rozumiem

reklama
@bertha odnośnie sterydu nie rozmawialismy za bardzo. Proponował zrobić ta diagnostyke nietolerancji glutenu test LCT i chyba w zaleznosci jak to wyjdzie to pewnie steryd. Mówił tez coś ze p/ciała mam jakies ale niskie i leki by se poradziły to o sterydzie pewnie myślał i cos mówił o intralipidzie.
Na razie bardzo wszystkiego nie omawialismy bo wie ze sie szczepię i nie wiadomo w która strone pójde dalej
@mała79 to u Ciebie po szczepieniach dobry ten wskaznik IFN/IL10 o którym mówił doktor. A inne parametry wyszły z norm. Nie do pojecia to! A jak u Ciebie z zakrzepowoscia?
@mala79 czy te strzalki oznaczaja co powinno wzrosnac a co zmalec?
Tak te strzałki tak oznaczają ....u mnie szczepienia duuużo namieszały, wziełam jeszcze 5 pullowanych i koniec, czy leczenie przyniesie oczekiwany skutek nie wiem...teraz bede o ciąże starać się rok i koło się zamyka...a czas ucieka. Mam zespół antyfosfolipidowy ktory uaktywnia się tylko w ciąży
@pixi.nova ja się już nie szczepię w sumie miałam 8 szczepionek
@burczuś pierwszy raz slyszę o tym Aromku, muszę zapytać gościa z invicty jak będę

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

@Destino póki co to jeszcze bardziej nie wiem co robic. Zostało mi 1 szczepienie to jeszcze pójdę
Zbadam te przeciwciała dodatkowe w kierunku zakrzepowosci i glutenu. Potem zobacze.
@pixi.nova mam 39 lat. Niezbyt z tym zachodzeniem poki nie mam zalecen co do staran od nikogo. Malina się każe nie starać.
@magda1208 Ty tak nie myśl ze masz jakis straszny układ immuno tylko moze szczepienia nie dla Ciebie. Ja bym skonsultowała z innym imuno co Ci radzi z czystej ciekawosci
Moze accofil moze intralipid dla Ciebie moze Equoral lek immunosupresyjny?
@burczuś to tu w Krakowie też sie na tym skupiają

Pytałam Maline o accofil intralipid odpowiedział ,że w moim wypadku nie widzi potrzeby ich zastosowania.

Do mnie powoli dociera co się stało....

Myślicie,ze aż tak złe ze mną jak zawsze na tym samym momencie się kończy ? :(

@mała79 ja dostalam go w inviccie w Katowicach:)gdzie jutro muszę jechać na intralipid:/ nie wiem czemu dr się nie zgodziła tym razem na pidanie w warunkach domowych:/
No własnie ja mam umówioną wizytę w przyszły czwartek w invicie w Warszawie...zobaczę co mi zaproponują
I jeszcze będę robić SonoHsg ale to już u miejscowej ginki prywatnie
Może chce miec na wszystko oko i dopilnować...aby było dobrze kochana[emoji4]

Sent from my HUAWEI ATH-UL01 using Forum BabyBoom mobile app

@olaa90 na pewno musisz zgłebić badania. Jeśli drugi raz kończy się dokładnie tak samo,to w teorii przyczyna powinna być łatwiejsza do zdiagnozowania. Ja 5 poronień i każde inne...

My na miejscu [emoji4] M w szpitalu jakieś gniazdka kręci na labie a ja VIP gdybym była w 3dc to by mi za free zrobili badania bo tu Diagnostyka jest lol xD
Jestem śpiąca a muszę tu posiedzieć z godzinkę xD
Jutro się odezwę [emoji4]
Dziękuję za pomoc i wsparcie [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 myślę że najważniejsze żeby ufać lekarzowi i rozumiec co Ci własciwie daje ta terapia. Przynajmniej ja tak potrzebuje. Po wynikach 2 serii szczepień pomyślę co dalej

Do góry