reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990, ja tak wygladalam na poczatku ciąży, w 2 trum stopniowo przeszlo
@roxie123 dowody potrzebne do rejestracji (zamówienia badania). Ty idziesz do punku badan platnych z dowodami, dostaniesz kwity. Zglos ze chcesz wyniki na maila. Potem z kwitem idziesz obok do kasy. W tym czasie Mtrzyma kolejke w labo na dole. Tam pokazujecie kwity i oplate i oddajecie krew

Przesylam wam moje wyniki przed i po szczepieniach.

Załączniki

• 20171213_190542.jpg
    20171213_190542.jpg
    352 KB · Wyświetleń: 72
  • 20171213_190433.jpg
    20171213_190433.jpg
    304,7 KB · Wyświetleń: 72
@iveo Właśnie o tym cały czas piszę . Obawiam się, że szczepienia w moim wypadku nie wiele pomogą. Mam mętlik w głowie i wiele niewiadomych , wątpliwości.
Zobaczymy co los przyniesie.
@marzycielka81 Powodzenia w dalszych staraniach i obrania celu.
@Destino Cieszę się , że u ciebie już tak niewiele pozostało do pełni szczęścia.
@roxie123 Powodzenia w dalszych staraniach.
@Ilis91 Kochana pomodliłam się za was i za nas wszystkie byłam na roratach. Musi być dobrze.

Czasami zastanawiam się jakie to wszystko trudne ile musi się zgrać aby się udało. Czasami to loteria.

@burczuś czy dobrze rozumiem ze Il10 miało wzrosnac a IFN/IL10 zmalec i wtedy jest OK?
Czemu doktor zaleciła ten aromek?
Tak dokladnie interleukina 10 miala isc w gore-ochrona zarodka.a inf10 w dół. Paśnik na tym głównie się skupia.
A Aromek bo od roku wogóle nie umiałam zajść.

Ostatnia edycja:
@Ilis91 no troszke polezysz. A z brzuszkiem rozumiem. Pomysl sobie, ze to ty siedzisz na tym krzesle z takim bebzonem za pol roku [emoji38] tylko w kawiarni z kolezankami

@magda1208 tak blisko a jednak daleko

@Porzeczka1234 dla mnie 35tc brzmi dumnie, a jednak poki nie przytule malucha bede sie troche stresowac. Wiem, ze mnie rozumiesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino póki co to jeszcze bardziej nie wiem co robic. Zostało mi 1 szczepienie to jeszcze pójdę
Zbadam te przeciwciała dodatkowe w kierunku zakrzepowosci i glutenu. Potem zobacze.
@pixi.nova mam 39 lat. Niezbyt z tym zachodzeniem poki nie mam zalecen co do staran od nikogo. Malina się każe nie starać.
@magda1208 Ty tak nie myśl ze masz jakis straszny układ immuno tylko moze szczepienia nie dla Ciebie. Ja bym skonsultowała z innym imuno co Ci radzi z czystej ciekawosci
Moze accofil moze intralipid dla Ciebie moze Equoral lek immunosupresyjny?
@burczuś to tu w Krakowie też sie na tym skupiają

Do góry