reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bobasek1990, ja tak wygladalam na poczatku ciąży, w 2 trum stopniowo przeszlo
@roxie123 dowody potrzebne do rejestracji (zamówienia badania). Ty idziesz do punku badan platnych z dowodami, dostaniesz kwity. Zglos ze chcesz wyniki na maila. Potem z kwitem idziesz obok do kasy. W tym czasie Mtrzyma kolejke w labo na dole. Tam pokazujecie kwity i oplate i oddajecie krew

Przesylam wam moje wyniki przed i po szczepieniach.

Załączniki

• 20171213_190542.jpg
    20171213_190542.jpg
    352 KB · Wyświetleń: 74
  • 20171213_190433.jpg
    20171213_190433.jpg
    304,7 KB · Wyświetleń: 75
@iveo Właśnie o tym cały czas piszę . Obawiam się, że szczepienia w moim wypadku nie wiele pomogą. Mam mętlik w głowie i wiele niewiadomych , wątpliwości.
Zobaczymy co los przyniesie.
@marzycielka81 Powodzenia w dalszych staraniach i obrania celu.
@Destino Cieszę się , że u ciebie już tak niewiele pozostało do pełni szczęścia.
@roxie123 Powodzenia w dalszych staraniach.
@Ilis91 Kochana pomodliłam się za was i za nas wszystkie byłam na roratach. Musi być dobrze.

Czasami zastanawiam się jakie to wszystko trudne ile musi się zgrać aby się udało. Czasami to loteria.

@burczuś czy dobrze rozumiem ze Il10 miało wzrosnac a IFN/IL10 zmalec i wtedy jest OK?
Czemu doktor zaleciła ten aromek?
Tak dokladnie interleukina 10 miala isc w gore-ochrona zarodka.a inf10 w dół. Paśnik na tym głównie się skupia.
A Aromek bo od roku wogóle nie umiałam zajść.

Ostatnia edycja:
@Ilis91 no troszke polezysz. A z brzuszkiem rozumiem. Pomysl sobie, ze to ty siedzisz na tym krzesle z takim bebzonem za pol roku [emoji38] tylko w kawiarni z kolezankami

@magda1208 tak blisko a jednak daleko

@Porzeczka1234 dla mnie 35tc brzmi dumnie, a jednak poki nie przytule malucha bede sie troche stresowac. Wiem, ze mnie rozumiesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino póki co to jeszcze bardziej nie wiem co robic. Zostało mi 1 szczepienie to jeszcze pójdę
Zbadam te przeciwciała dodatkowe w kierunku zakrzepowosci i glutenu. Potem zobacze.
@pixi.nova mam 39 lat. Niezbyt z tym zachodzeniem poki nie mam zalecen co do staran od nikogo. Malina się każe nie starać.
@magda1208 Ty tak nie myśl ze masz jakis straszny układ immuno tylko moze szczepienia nie dla Ciebie. Ja bym skonsultowała z innym imuno co Ci radzi z czystej ciekawosci
Moze accofil moze intralipid dla Ciebie moze Equoral lek immunosupresyjny?
@burczuś to tu w Krakowie też sie na tym skupiają

Do góry