reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mysle ze bedzie Cie namawial na in vitro,mnie namawial.mimo.ze ja zachodze bez problemu,mnie polecal to in vitro z wyselekckonowanym plemnikiem(maz kiepskie parametry)tylko czy u mnie sens jak. zachodze w ciaze bardzo szybko i ronie.Kolo 7 tys zl mnie mowil za in vitro.to bylo pol roku temu,ogolnie mily lekarz ale kazdy ciagnie w swoja strone oni sa od in vitro,to.co mi poleca jak nie to. Jak mialas 2 poronienia to jeszcze nie nawykowe sa,to prawda najczesciej przyczyna sa wady zarodka.pozdrawiam

reklama
@Ilis91 Napisz co u Ciebie.. mialas usg? Martwimy sie.
@mała79 @iveo Ty nadal sie szczepisz? Cos faktycznie niewiele daja te szczepienia w poprawie wynikow. Zmiana jakas jest ale czy tylko chodzi o chaos w organizmie czy o faktyczna poprawe parametrow? @iveo Moze powinnas sprobowac na sterydach kochana? Jezeli mozesz przypomnij ile masz wiosen? Wiesz moze nie ma sensu odkladac staran na tak dlugo bo niestety czas dziala na niekorzysc w pewnym wieku.. zawsze mozesz powiedziec malinie ze zaszlas i chcesz sie doszczepic i tyle.. Sterydy on i tak zleca.

My w drodze do Krakowa trochę za nami ale jeszcze 140 km do przejechania ...
M dziś odwali robotę bo mówił że godzinę mu zejdzie a to w szpitalu na ul Galla czy jakoś tak więc @Destino jutro po badaniach wracamy do domku .
@Ilis91 ile Ty masz byc w szpitalu cal y czas teraz? ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 jak brzuszek? Cos milczysz dzisiaj. Daj znac jak mozesz.

@ovli22 gdzie bylas jak cie nie bylo? Swieta spedzasz w uk?

@roxi123 jeszcze zdazymy sie spotkac [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry duszku:)
Dziękuję za wywołanie. Brzuch boli odrobinę mniej. Detektorem bez problemu znajduje bąbla więc leżę dalej i się nie ruszam.
I zwyczajnie staram się nie umrzeć ze strachu.

Dziewczyny przesyłam moje zalecenia w tym cyklu.moze komuś się przyda.

Załączniki

• 20171213_185902.jpg
    20171213_185902.jpg
    227,6 KB · Wyświetleń: 93
reklama
Dziewczyny czy jak ja pójdę płacić i sie rejestrować tam w szpitalu to muszę mieć dowód czy dac go M jak pójdzie do labu zajmować kolejne czy jak ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry