reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Mysle ze bedzie Cie namawial na in vitro,mnie namawial.mimo.ze ja zachodze bez problemu,mnie polecal to in vitro z wyselekckonowanym plemnikiem(maz kiepskie parametry)tylko czy u mnie sens jak. zachodze w ciaze bardzo szybko i ronie.Kolo 7 tys zl mnie mowil za in vitro.to bylo pol roku temu,ogolnie mily lekarz ale kazdy ciagnie w swoja strone oni sa od in vitro,to.co mi poleca jak nie to. Jak mialas 2 poronienia to jeszcze nie nawykowe sa,to prawda najczesciej przyczyna sa wady zarodka.pozdrawiam

reklama
@Ilis91 Napisz co u Ciebie.. mialas usg? Martwimy sie.
@mała79 @iveo Ty nadal sie szczepisz? Cos faktycznie niewiele daja te szczepienia w poprawie wynikow. Zmiana jakas jest ale czy tylko chodzi o chaos w organizmie czy o faktyczna poprawe parametrow? @iveo Moze powinnas sprobowac na sterydach kochana? Jezeli mozesz przypomnij ile masz wiosen? Wiesz moze nie ma sensu odkladac staran na tak dlugo bo niestety czas dziala na niekorzysc w pewnym wieku.. zawsze mozesz powiedziec malinie ze zaszlas i chcesz sie doszczepic i tyle.. Sterydy on i tak zleca.

My w drodze do Krakowa trochę za nami ale jeszcze 140 km do przejechania ...
M dziś odwali robotę bo mówił że godzinę mu zejdzie a to w szpitalu na ul Galla czy jakoś tak więc @Destino jutro po badaniach wracamy do domku .
@Ilis91 ile Ty masz byc w szpitalu cal y czas teraz? ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Asia2104 jak brzuszek? Cos milczysz dzisiaj. Daj znac jak mozesz.

@ovli22 gdzie bylas jak cie nie bylo? Swieta spedzasz w uk?

@roxi123 jeszcze zdazymy sie spotkac [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dobry duszku:)
Dziękuję za wywołanie. Brzuch boli odrobinę mniej. Detektorem bez problemu znajduje bąbla więc leżę dalej i się nie ruszam.
I zwyczajnie staram się nie umrzeć ze strachu.

Dziewczyny przesyłam moje zalecenia w tym cyklu.moze komuś się przyda.

Załączniki

• 20171213_185902.jpg
    20171213_185902.jpg
    227,6 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziewczyny czy jak ja pójdę płacić i sie rejestrować tam w szpitalu to muszę mieć dowód czy dac go M jak pójdzie do labu zajmować kolejne czy jak ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry