reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej ja tylko na chwilke:) wczoraj padlam ze zmeczenia:(
@IIis90 mam nadzieje ze juz teraz jest wszystko w porządku
@burczuś jak Twoja beta bo niestety gdzies mi to umknęlo mam madzieje ze tez wszystko ok
@Funia90 maz ma racje boi sie o Was nie dziwie sie tyle juz przeszliście
@roxie123 kazdy lekarz ma inna technike leczenia.
Apropo dzisiaj jakas mialam mniejsza motywacje i sobie rano mowie Boze po co mi to wszystko te studia itp. jak mam tam byc to daj mi motywacje nie uwierzycie na anastezji dzisiaj pojawil sie lekarz kurcze taki mega przystojny ze wrecz sie ,,zakochalam" kurde co to za sorawiedliwosc nie dosc ze madry to jeszcze skubaniec ladny zamiast patrzec na pacjentow to my na tego lekarza:D

reklama
Doczytalam 22 strony.
Wybaczcie ale odniose sie tylko do
@Ilis91 trzymam kciuki i wierze w kropka
[emoji8]
@iveo ja jestem po dwoch szczepieniach, trzecie przede mna. Jesli te cytokiny to th1/2 to Pasnik mi ich nie zlecil.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oto moj test cba przed i po szczepieniach
20171213_161951~2~2.jpg

@pixi.nova u Ciebie normy tez nie bardzo przekroczone dr mówił ze ten IFN/IL10 ważny i lepiej jak mały niz za duzy
Nie wiem co z wyzszym TNF nie pytałam bo nie mam

Załączniki

• 20171213_161951~2~2.jpg
    20171213_161951~2~2.jpg
    734,3 KB · Wyświetleń: 439
Ostatnia edycja:
@iveo Czy możesz powiedzieć jakie dostałaś zalecenia od Sydora? To jest czy macie się starać ?
Jakie leki widzi dla Ciebie i w jakich dawkach?
Czy masz brać zwiększoną dawkę acardu oraz clexane ?
Rozumiem, że on uważa że wyniki przed szczepieniami były wystarczające do utrzymania ciąży?

TNF to u Ciebie w wyniakch czynnik martwicy nowotworu. Paśnik mówił, że ten czynnik ma marginalne znaczeni ale wiem, że Malinowski twierdzi naczej. Wspominała o tym @Porzeczka1234

Ostatnia edycja:
@marshia u Ciebie to jednak calkiem inne wyniki to doktor musi zinterpretowac
@pixi.nova mi doktor radzi diagnostyke dalsza w kierunku zakrzepowym acard cały czas clexane od staran i badania w kierunku nietolerancji glutenu który tez moze powodowac stany zapalne w organizmie
@anetkruczek jeszcze raz dzieki za mozliwosc tej wizyty. Poglady dr bardzo sie zgadzaja z moimi niekoniecznie z tym jak sie teraz leczę

@Ilis91, mi po porodzie tez dawalo fraxi zamiast clexane. Podejrzewam ze to mają w szpitalu.
@burczuś, kiedy planujesz usg? Co teraz bierzesz?

@agatush, chcąc stosowac system 753 do sciągania to jak mam laktator 2fazowy to nie liczyc tej fazy pobudzajacej? Hmm
Faze 1 stosowac tylko za pierwszą serią?

Asieńka od niedzieli odmieniona! Rzadziej a wiecej je, spi juz nomalnie w dzien (nie nacrękach). Jestem w stanie cosvugotowac, sprzatnac, zjesv i jeszcze odciągac. A hitem jest, ze najlepiej zadypia przy dzwieku laktatora ha ha:D
I uwielbia na brzuszku jak ortopeda kazal!! @Porzeczka1234 mozesz wytestowac, mowil ze tobjest naturalna pozycja dla dzieci. Klade ją tak na jedno spanie w dzien.
@roxie123, radze ci tak. Ty stan w kolejce do rejestracji , a M wyslij na dól do kolejki do labo(bedzie sporo szybciej). Tylko niech da Ci dowod
Kasiu ja liczę czas dopiero od drugiej fazy i za każdym razem robię i 1 i 2 fazę :-*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 alez zabka kochana[emoji7]

@Porzeczka1234 powiedzcie ksiedzu co myslicie ,no bez przesady:/

@roxie123 kurcze ja bym serio pojechala bo co za roznica czy jezdze tu czy ppjade kawalek dalej alw M nawet nie mowie bo odcial by mi glowe odrazu[emoji23]

@iveo oby doszli do tego dlaczego i zeby sie udalo.
Wiesz szczepienia na pewno nie kazdemu pomoga,zawsze mozna byc tym % :/

@zosiak hahha tylko M nie rzucaj przypadkiem przez ten znak[emoji23]

@llis91 ahh i ja lezalam w domu,nie sluzyloby mi szpitalne lozko 24/h .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia u Ciebie to jednak calkiem inne wyniki to doktor musi zinterpretowac
@pixi.nova mi doktor radzi diagnostyke dalsza w kierunku zakrzepowym acard cały czas clexane od staran i badania w kierunku nietolerancji glutenu który tez moze powodowac stany zapalne w organizmie
@anetkruczek jeszcze raz dzieki za mozliwosc tej wizyty. Poglady dr bardzo sie zgadzaja z moimi niekoniecznie z tym jak sie teraz leczę

A steryd? Nie zalecał ci?

reklama
Do góry