reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny idę zaraz do kościoła zapytać o chrzciny tzn mąż już był ale moja siostra jest po rozwodzie i coś tam ksiądz jęczał że nie może być chrzestną i idę się wykłócać czy ochrzci z tą chrzestną bo nie zamierzam zmieniać czy nie i już mam stresa. Mówię Wam nawet w tej dziedzinie wydziwianie kościoła mogłam być nieuczciwa i nic nie mówić i było by po sprawie ale człowiek stara się być uczciwy i dostaje po dupie. Trzymajcie kciuki abym się z ksiedzem nie pokłóciła haha
Ps mąż ja zdradzał nie szanował itd a ostatecznie ożenił się drugi raz w cerkwi a kościoł dalej swoje ehhh masakra
Ps mąż ja zdradzał nie szanował itd a ostatecznie ożenił się drugi raz w cerkwi a kościoł dalej swoje ehhh masakra
roxie123
@Porzeczka1234 to mu to powiedz wprost i juz , że taka sytuacja życiowa była ... ja coś wiem o tym ... jak przyjechaliśmy się pytac księdza o slub to nam powiedział tak " a co wy sobie myślicie ze jak z anglii przylecieli to mam miec czas dla was na juz " ja takie oczy i mówie no łaski ksiądz nie robi akurat jestesmy to chcielibysmy to załatwic ;p mnie jak który zdenerwuje to sie nie wstrzymuje za bardzo ... oni to tacy ludzie jak my w niczym nie lepsi , więc wiesz jak po dobroci nie będzie to wal prosto z mostu xD
olaa90
@marzycielka81 a co to znaczy skąpe miesiączki? W sensie krótkie czy jak?
marzycielka81
@olaa90 skape i krotkie 2 do 3 dni
@Porzeczka1234 zalezy na kogo trafisz. Moj proboszcz nie zgodzil sie, zeny moja siostra byla chrzestna. Dziecko bez slubu. Moze sprobuj mu powiedziec, ze to nie bedzie chrzestna na papierze tylko z misja i w razie co zajmnie sie zawsze Waszym dzieckiem
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 zalezy na kogo trafisz. Moj proboszcz nie zgodzil sie, zeny moja siostra byla chrzestna. Dziecko bez slubu. Moze sprobuj mu powiedziec, ze to nie bedzie chrzestna na papierze tylko z misja i w razie co zajmnie sie zawsze Waszym dzieckiem
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
olaa90
@marzycielka81 ja kiedyś to miałam bardzo obfite i trwały 6 dni, teraz 2 ostatnie miałam 3 dni z czego 3 dzień to już tylko plamienie niewielkie... wiadome czego to są przyczyny? Aż się boje co będzie teraz po 2 zabiegu;/
iveo
@marzycielka81 przykro mi że nie pomogę- na tym co piszesz akurat się w ogóle nie znam
Chyba faktycznie sa to wskazania do in vitro
@roxie123 nie powiedziane ze zaszkodziły to sobie tylko moge sprawdzic jak chce ale ze nie miałam wskazan a je robie to sie troche potwierdza bo sama z moich wyników tak podejrzewałam
Ja sie lecze u Maliny
Co doktor to opinia sama wiesz
@dżoł @pixi.nova a wy macie szczepienia? zamieszczałyscie tu swój test cytokin? Lekarz Wam mówił ze zły czy dobry?
Chyba faktycznie sa to wskazania do in vitro
@roxie123 nie powiedziane ze zaszkodziły to sobie tylko moge sprawdzic jak chce ale ze nie miałam wskazan a je robie to sie troche potwierdza bo sama z moich wyników tak podejrzewałam
Ja sie lecze u Maliny
Co doktor to opinia sama wiesz
@dżoł @pixi.nova a wy macie szczepienia? zamieszczałyscie tu swój test cytokin? Lekarz Wam mówił ze zły czy dobry?
reklama
@porzeczka1234zapytaj wprost czy chce zarobic czy nie hehehehehe.
@burczuś podejdz do wszystkiego na na wyczekaniu. Teraz jest ok czekasz na zarodek, jest ok czekasz na serduszko, potem na genetyczne , ok to czekasz najlepej chyba tak do tego podejsc.
@anetkruczek !!! Wariatko. Nie spodziewalam sie. @burczuś podsun swoja kropeczke dla kropeczki anetki to bedzie Mała Mi z muminkow wiec sie pomiescicie. Anetko jeszcze raz dziekuje, dziekuje .
@burczuś podejdz do wszystkiego na na wyczekaniu. Teraz jest ok czekasz na zarodek, jest ok czekasz na serduszko, potem na genetyczne , ok to czekasz najlepej chyba tak do tego podejsc.
@anetkruczek !!! Wariatko. Nie spodziewalam sie. @burczuś podsun swoja kropeczke dla kropeczki anetki to bedzie Mała Mi z muminkow wiec sie pomiescicie. Anetko jeszcze raz dziekuje, dziekuje .
Podziel się: