Nadja_n
Fanka BB :)
Marzycielka81,jezeli chodzi o dr.Lewandowskiego do ja u Niego bylam po poronieniach,jezeli chodzi o immunologie czy wlewy,czy szczepionki oni nie wierza w ttwarcie mi to dr.powiedzial,oni sa w novum nastawieni na in vitro typowo,jezeli z tym idziesz to moga pomoc,jezeli z poronieniami to raczej odradzam.Odstawiaja heparyna,encortonem i acesanem.Ja nie mialam in vitro(zachodze naturalnie)bylam z poronieniami i nic nowego sie nie dowiedzialam.Zestaw lekow znany wszystkim proponuja.Jezeli chodzi o in vitro to sa dobrzy,maja pacjentow z calego swiata.Dr.Lewandowski bardzo mily.Umowic sie jest trudno(Joanna Dworska asystentka odpisuje na e maile,bardzo fajna,mnie pomagala na odleglosc-w ostatniej ciazy)Tak jak pisalam.jezeli sprawa dotyczy poronien nawykowych oni nie sa od tego.Nie proponuja leczenia ani wlewami ani szczepionkami.@iveo mthr 1298a, pai, niskie amh 0.9, hormony rozjechane, torbiele funkcjonalne co miesiac. Brak owulacji i skape miesiaczki. Badane cukry, tarczyca, immunologii brak.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom