reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo mthr 1298a, pai, niskie amh 0.9, hormony rozjechane, torbiele funkcjonalne co miesiac. Brak owulacji i skape miesiaczki. Badane cukry, tarczyca, immunologii brak.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka81,jezeli chodzi o dr.Lewandowskiego do ja u Niego bylam po poronieniach,jezeli chodzi o immunologie czy wlewy,czy szczepionki oni nie wierza w to_Otwarcie mi to dr.powiedzial,oni sa w novum nastawieni na in vitro typowo,jezeli z tym idziesz to moga pomoc,jezeli z poronieniami to raczej odradzam.Odstawiaja heparyna,encortonem i acesanem.Ja nie mialam in vitro(zachodze naturalnie)bylam z poronieniami i nic nowego sie nie dowiedzialam.Zestaw lekow znany wszystkim proponuja.Jezeli chodzi o in vitro to sa dobrzy,maja pacjentow z calego swiata.Dr.Lewandowski bardzo mily.Umowic sie jest trudno(Joanna Dworska asystentka odpisuje na e maile,bardzo fajna,mnie pomagala na odleglosc-w ostatniej ciazy)Tak jak pisalam.jezeli sprawa dotyczy poronien nawykowych oni nie sa od tego.Nie proponuja leczenia ani wlewami ani szczepionkami.

reklama
@marshia zamieszcze wyniki oczywiście tylko jak Wy to robicie z telefonu? Przez wyslij plik? Bo cos mi pisze ze za duzy. Jak mozesz to przypomnij na ktorej stronie sa Twoje
@roxie123 Malina wierzy tylko w szczepienia tylko sie boje ze nie kazdemu one potrzebne i pomoga

@marshia zamieszcze wyniki oczywiście tylko jak Wy to robicie z telefonu? Przez wyslij plik? Bo cos mi pisze ze za duzy. Jak mozesz to przypomnij na ktorej stronie sa Twoje
@roxie123 Malina wierzy tylko w szczepienia tylko sie boje ze nie kazdemu one potrzebne i pomoga

Musisz zmniejszyć zdjęcie przycinając je. Przycinając zmniejszasz od razu rozmiar pliku.potem normalnie się dodaje przez wyślij plik

@iveo moje wyniki tez tutaj wszystkie dodalam. Ja mam problem z wstawianiem zdjec. Moze wysle @marshia i ty wstawisz je razem ze swoimi? Ja tepa w tym jestem :D:D
Mi zaproponowano ze moge sie szczepic lub wlewy ale jak nie chce to da rade na sterydzie wg. wynikow.
I na to stawiam.
Jerzak nie kaze sterydu ank szczepien czy wlewow, Novum tez nie.

IMG_3916.JPG
Moje CBA

Załączniki

• IMG_3916.JPG
    IMG_3916.JPG
    768,2 KB · Wyświetleń: 582
reklama
@bea25ta kochana nic specjalnego <3 cieszę się że Cię zaskoczyłam :D Tylko kochana @burczuś dla nikogo nie musi robić miejsca niech sama hoduje bliźniaki :D
Ja ten cykl odpuściłam ze względu na urlop pewnego pracoholika po 50 ce :D poprzedni bo od zabiegu na mało czasu minęło :D ciekawa jestem co wymyślę w styczniu :D

Do góry