reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ola powodzenia

@magda1208 wszystkiego najcudowniejszego.

@bertha a zadowolona jestes z tego lekarza? Tez chcemy do niego isc.

Tak, jestem zadowolona. Nie jest jakiś mega ciepły przy pierwszym poznaniu. ale wydaje się ze jednak można na nim polegać w kwestii wiedzy i doświadczenia z in vitro - a to jest najwazniejsze. Natomiast w nOvum immunologia się nie zajmują w ogóle i uważają ze ona nie ma wiele do zachodzenia i utrzymano ciąży, ze to nie jest udowodnione. Ale jeśli ma się zalecenia od immunologa to oczywiście przestrzegają i recepty odpowiednie wystawia.

@magda1208 wszystkiego najlepszego spełnienia tego największego marzenia
@olaa90 kciuki zacisniete
@roxie123 już na swoim?
@Funia90 przykro mi trzeba wierzyć że u brata nic się nie potwierdzi a teściowa szybko wygra z chorobą
@marshia super że z mamą lepiej ale będę cały czas modlić się o Jej zdrowie
@Kwiatuszekk23 super że siostra pomaga i dużo odpoczywaj
@Porzeczka1234 @kas90 @bea25ta ucalujcie malutkie od ciotki

@burczuś jak jutro będzie negatyw to czekaj z testem do 13 dnia i ewentualnie wtedy odstawić leki ale ja coś czuję.... trzymam kciuki
Ps ja sama wyrzucam bo mój mąż też myśli, że wszystko się przyda

@olaa90 kciuki zapewnione

@bobasek1990 dziękujemy Zosia wycałowana

@kas90 jak u Was?

@iveo jutro postaram się wstawić wszystkie wyniki te z ciąży i przed po każdym szczepieniu

Miłego wieczoru dziewczęta

@bertha studiuje pielegniarstwo jestem na 3 roku od pon mam praktyki na oiomie a 3 stycznia na pediatrii w tym na noworodkach nie wiem jak ja dam rade:(
@olaa90 ja tez mam stresa jutro przedstawiam prezentacje przed cala grupa tak tego nie lubie :/ to sie ma nijak do Twoich stresow ale jakas taka bojaca dupa ostatnio ze mnie nigdy taka nie bylam a ciaze mnie zmienily szczegolnie ta ostatnia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@dżoasia Dziekuje za info :) Dlaczego koenzymu nie wolno przy nk? A ty jakie suplementy bierzesz? Ogladam ta stronke co podalas, maja mnostwo preparatow aaaa tylko ktory wybrac? Polecasz cos? Ta Ferti Formula Oil spoko wyglada
@mała79 A ty na jakim teraz jestes etapie? Szczepisz sie u pasnika i zaczynacie starania? To wszystko jest bardzo skomplikowane a kazda z nas musi podjac bardzo trudne decyzje :(
Kochana ja w sumie biore kwas foliowy i wit b12 metyle, wit d3 2000j. Tyle. Co miesiac o endo dbam duza iloscia kwasow omega 3 ale naturalnie z zywnosci, nie suple i poprawiam ukrwienie winkiem wytrawnym :) wcwozesniej jak nie wiedzialam o mthfr brakam ovarin 2x1. O koenzymie kiedys pisala jedna dziewczyna na watku o ivf, ze sie nie powinno przy wysokich nk ale juz nie pamietam dlaczego. Ale info raczej w miare rzetelne bo ona dosc dlugo w tym wszystkim siedzi.

@Porzeczka1234, lepiej! Zawsze jest cudownie niewymagająca jak M jest w domu :p haha zobaczymy jak bedzie w poniedzialek.
Ale nie trzeba juz jej tak dlugo nosic po jedzeniu, czasem jak odbije to nawet od razu mozna ją połozyc i nie uleje. Zdecydowanie jej lepiej po zagęszczonym mleczku, po samej iersi częscuej ma refluks i bóle. Ale juz z tym lepiej. No i w nocy lepiej. Dwie noce dala radę spac nad ranem. Teraz mamy dzis pierwsza pobudke. Tej nocy spala mi 4 godz (szok), potem 2 godz. Zobaczymy jak bedzie do rana.

@Ilis91 i co zmniejszyc masz euthyrox? Ja na poczatku ciaxy mialam identycznie. Rosnace tsh i szybki spadek do b niskich wartosci po leku. Ale ona chyba na poczatku daje duza dawke, zeby szybko zbic. Potem jeszcze jedt zalamanie tsh ok 18tc

Ostatnia edycja:
@kas90 mój anioł też wrócił przynajmniej dzisiejszej nocy poszła spać o 20:00 obudziła się na jedzenie o 12:00, 3:19 i teraz a wczoraj w dzień nawet spaliśmy we 3, 2 godziny także nie padam haha. Moja już bardzo rzadko ulewa. Idę się jeszcze pospać buziaki

reklama
Do góry