reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczus z tego przepisu robie przewaznie podwojna porcje. Robie piernika i pierniczki. Sa wysmienite. Jak schowasz do pudelka to potragia byc miekkie nawet przez pol roku. A jak stwardnieja, to pokroj jablko na kawalki i wsadz do pudelka z piernikami. Wtedy zmiekna.
1512840802-a0fe6030fa4ac78c-aaaaaa.jpeg
1512840845-8f050c67fcd56520-aaaaaa.jpeg

Jak nieczytelne to wpisz w neta piernik staropolski i od razu znajdziesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dzisiaj malo czasu mialam zeby cokolwieknapisac wrocilam ze szkoly ok 14 a o 15 tez pieklam pierniczki ja robilam z ksiazki cukiernia lidla w tamtym roku robilam wyszly super wiec stwierdzilam ze nie bede kombinować.Ciezki tydzien mnie czeka az sie go boje:(

Widzisz @Totois30 ktoś chociaż Ci odpowiedział:) ja już z dwa czy trzy razy zadawałam to pytanie;) jutro mam 11 dzień po owulacji:) A u mnie dzis dzień porzadków przedświatecznych. Walka o przetrwanie milona bibelitow z pokoiku córki. Co dam coś do wyrzucenia mężowi ,to potem odnajduję to w piwnicy. Choroba męża-"przydasie" zdiagnozowała żona
Prośba-ma ktoś sprawdzony przepis (szybki i nieskompliowany) na pierniczki? Będę wdzieczna
Ja robie z przepisów że strony moje wypieki. Wszystko co robię z tej strony zawsze super wychodziło :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ok 12:30-13:00... pisze ok bo nie wiem o której dokładnie wejdę, bo zawsze jest opóźnienie... ale myśle ze max 14 już będzie wszystko wiadomo...

reklama
Dziewczyny, robiłam dziś badania krwi i w sumie wszystko spoko, tylko mam sporo ketonów w moczu - przy normie do 0,5 ja mam 1,5.. @kas90 kojarzę,że miałaś też?
Tsh mi spadło za bardzo,bo teraz mam 0,024 i ft4 2,51 przy normie do 1,79. Nie wiem co robić,wizyta u Rajtar dopiero 22.12..
Napisz jej smsa w sprawie tsh, odpisze ci.
Ketony znacza ze musisz wiecej jesc, tzn moze miedzy kolacja a badaniem byla za dluga przerwa?

Olaa, oby bylo dobrze na wizycie:*

Do góry