reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczus z tego przepisu robie przewaznie podwojna porcje. Robie piernika i pierniczki. Sa wysmienite. Jak schowasz do pudelka to potragia byc miekkie nawet przez pol roku. A jak stwardnieja, to pokroj jablko na kawalki i wsadz do pudelka z piernikami. Wtedy zmiekna.
1512840802-a0fe6030fa4ac78c-aaaaaa.jpeg
1512840845-8f050c67fcd56520-aaaaaa.jpeg

Jak nieczytelne to wpisz w neta piernik staropolski i od razu znajdziesz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dzisiaj malo czasu mialam zeby cokolwieknapisac wrocilam ze szkoly ok 14 a o 15 tez pieklam pierniczki ja robilam z ksiazki cukiernia lidla w tamtym roku robilam wyszly super wiec stwierdzilam ze nie bede kombinować.Ciezki tydzien mnie czeka az sie go boje:(

Widzisz @Totois30 ktoś chociaż Ci odpowiedział:) ja już z dwa czy trzy razy zadawałam to pytanie;) jutro mam 11 dzień po owulacji:) A u mnie dzis dzień porzadków przedświatecznych. Walka o przetrwanie milona bibelitow z pokoiku córki. Co dam coś do wyrzucenia mężowi ,to potem odnajduję to w piwnicy. Choroba męża-"przydasie" zdiagnozowała żona
Prośba-ma ktoś sprawdzony przepis (szybki i nieskompliowany) na pierniczki? Będę wdzieczna
Ja robie z przepisów że strony moje wypieki. Wszystko co robię z tej strony zawsze super wychodziło :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ok 12:30-13:00... pisze ok bo nie wiem o której dokładnie wejdę, bo zawsze jest opóźnienie... ale myśle ze max 14 już będzie wszystko wiadomo...

reklama
Dziewczyny, robiłam dziś badania krwi i w sumie wszystko spoko, tylko mam sporo ketonów w moczu - przy normie do 0,5 ja mam 1,5.. @kas90 kojarzę,że miałaś też?
Tsh mi spadło za bardzo,bo teraz mam 0,024 i ft4 2,51 przy normie do 1,79. Nie wiem co robić,wizyta u Rajtar dopiero 22.12..
Napisz jej smsa w sprawie tsh, odpisze ci.
Ketony znacza ze musisz wiecej jesc, tzn moze miedzy kolacja a badaniem byla za dluga przerwa?

Olaa, oby bylo dobrze na wizycie:*

Do góry