reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 a jakby byl pozytyw a jestem pewna ze nie bedzie to taka dwudniowa przerwa od progesteronu moze wyrzadzic duzo krzywdy? Wiem ze to duzy spadek progesteronu ale takie dostalam zalecenie od gin myslalam ze bedzie ok ale pewnie przyjdzie @ tak na zapas sie pytam. .

@anetkruczek jak sie ktos w pracy ze mna zamieni to chetnie bym z kim innym skonsultowala moj przypadek. Moge dac znac do jutra?
@Porzeczka1234 byloby super jakbys zamiescila te wyniki dadza nam moze wiecej wiary w skutecznosc tych szczepien
Ja czynnik martwicy pzred szczepieniami norma a po wzrosl 2x porażka

@iveo oczywiście że możesz. Sydor to bardzo dobry lekarz pracuje też na Szpitalu więc potem wszystkie konsultacje heoaryny czy czego kolwiek badania robi tam. Zna się też na tym a ccofilu w moim uznaniu nawet lepiej niż doktor P.

@Porzeczka1234 nic a nic:( dziś 10dpo. Mam testy ale na wieczor już robić nie będę. Jutro zrobię,ale mam przeczucia negatywne:/
@Totois30 mam podobny dylemat. Jeśli jutro test bedzie negatyw to od razu odstawić dupka? Fraxiparyne? Encorton? No zobaczymy jutro.

@Porzeczka1234 a jakby byl pozytyw a jestem pewna ze nie bedzie to taka dwudniowa przerwa od progesteronu moze wyrzadzic duzo krzywdy? Wiem ze to duzy spadek progesteronu ale takie dostalam zalecenie od gin myslalam ze bedzie ok ale pewnie przyjdzie @ tak na zapas sie pytam. .

Mój gin zawsze mi zlecał duphaston na 10 dni, potem odstawić (bez testu) i test dopiero w terminie @. Uważa ze jak będzie ciąża to się utrzyma.
Po dużych dawkach luteiny @ u mnie przychodziła po 3 dniach.
Cykl jest przesunięty zależnie od tego jak szybko zaczynasz brać i kiedy odstawisz. Jeśli od np 2dpo przez 10 dni to kończysz 11dpo i po 3 dniach @ to akurat w terminie.

@bertha och kochana uspokoilas mnie dziekuje:* jutro rano zrobie test i bede spokojnie czekac na @ :) ale jak jutro dostane @ to owulacja wypadnie w Wigilie:D beda pracowite swieta.. @burczuś 3mam kciuki za Ciebie a jutro ktory dc? Jakie dlugie masz cykle? Masz wiecej do ewentualnego odstawiania ale mysle zeby odstawic po negatywnej becie..ja tam tylko luteina j na szczęście Bertha mnie mega uspokoila

Widzisz @Totois30 ktoś chociaż Ci odpowiedział:) ja już z dwa czy trzy razy zadawałam to pytanie;) jutro mam 11 dzień po owulacji:) A u mnie dzis dzień porzadków przedświatecznych. Walka o przetrwanie milona bibelitow z pokoiku córki. Co dam coś do wyrzucenia mężowi ,to potem odnajduję to w piwnicy. Choroba męża-"przydasie" zdiagnozowała żona
Prośba-ma ktoś sprawdzony przepis (szybki i nieskompliowany) na pierniczki? Będę wdzieczna

Ostatnia edycja:
@burczus ja mam tylko na staropolski. Niby musi ze 3 tygodnie lezakowac, ale po tygodniu tez wychodzi bo sprawdzalam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczus ja mam tylko na staropolski. Niby musi ze 3 tygodnie lezakowac, ale po tygodniu tez wychodzi bo sprawdzalam

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana tylko do świąt zostały równe 2 tygodnie;) jasne ze chxę:) będę też robić ciastka amoniaczki,przez maszynkę:) któraś kojazy? ;)

Do góry