reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 no czekam na niego [emoji4]
@nafoczka moja mama też ma ale nie groźnego babci wycinali ale żyła normalnie później do czasu az rak piersi jej nie dopadł. Może to nic takiego ja mam cała tarczyce objęta i aż strach co bd bd w przyszłości : / oby biopsja pokazała ze nic groźnego ;***
@kas90 biedna Niunia może potrzebuje jakieś specjalne mleczko nie wiem co może pomóc :(

Ja cała noc nie spałam ...krecilam się i tyle :/ zanelam o 7 na godz to horrory mi się śniły i tyle . Pewnie czekałam na Mikołaja a nie przyszedł ;p

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki dziś jadę do dr strasznie się boję, mdli mnie dziś od 5 rano nie wiem czy to z nerwów czy dzidzia daje znać że jest ok ,Boże tak strasznie się boimy ,ja nie przeżyje jak sie okaże że jest źle [emoji24]modlę się i proszę Boga żeby było dobrze, tak sie zapowiadało dobrze ,dr tydzień temu mówił że super beta i progesteron a teraz taki strach proszę o modlitwę i kciuki [emoji22]

@nafoczka rzeczywiscie zycie Cie nie rozpieszczalo i bardzo mloda bylas jak tate stracilas ;/ na ciagniku tez umiem jezdzic;) wychowywalam sie na wsi i pomagalismy cioci ibwujkowi:) ja si ciesze ze moja mama chociaz slubu mojego doczekala bylam z nia bardzo zrzyta chodzilysmy razem na zakupy i mnie bardzo wspierala ale ostatnio tez czesto mi sie sni moze to z tesknoty za nia. Zycze Ci duzo zdrowka:)

@roxi123 teraz domek i nowa rzeczywistosc. Powolutku sie odnajdziesz. A m daleko to zadna z nas nie lubi

@kas90 mnie tez powoedziano ze 24 h od zastrzyku musi minac na zoo. Co szpital to obyczaj
Kasiu u mnie skaza bialkowa objawia sie sucha skorupowata skora. Najczesciej zaczyna sie na karku. Gdzies na bb widzialam zdjecie maluszka ze skaza na buzi w formie czerwonych krostek. Tyle moge ci pomoc. Co moze pomoc? Sa teraz specjalne mleka dla takich dzieci, ale nie wiem jak sie nazywaja. Chodzi o odstawienie najczesciej nabialu pod wszelka postacia. U mnie skaza objawia sie tez po zjedzeniu produktow wysokobialkowych typu fasola. Kasiu tu na forum jest porada dietetyka. Napisz do kobietki i zapytaj. Moze cos ci podpowie. Natomiast testy alergiczne maja sens dopiero wtedy, kiedy uklad immunologiczny jest w pelni wyksztalcony. Czyli ok 2 roku zycia. Wiesz co teraz tak pomyslalam, ze nie mam celiakli, ale nienajlepiej dziala na moje jelita pieczywo, zwlaszcza to ciemne i ciezkie. No i mi nie sluzy niestety mieso. Slonko wizyta u naprawde dobrego lekarza czy poloznej moze wam pomoc.

@Funia90 najlepszy moj m jak idziemy na zakupy. On na drugim koncu sklepu a my czlapiemy. Jak stoje to brzuch robi sie twardy i bolesny i czasem w ogole nie moge sie ruszuc z miejsca. Wiec m ciagle mnie czeka. A smieje sie w lozku jak sie ruszam, bo komicznie to wyglada. Jakbys rzuczka na plecy polozyla i tylko rekami i nogami wierzga... taki urok ciazy [emoji39] anie sie to podoba. Tylko niezgrabna jestem strasznie w ruchach

@monia0208 za dobre wiesci [emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzwonilam do poloznej, jutro mam wizyte u lekarza bo i tak szczepienie. Polozna mowi ze to potowki skoro nie suche i lagodnieje np od dmuchania. A jak ulewa to tym bardziej w tych miejscach sie robią. I wygląda to tak samo jak krostki pod nosem jak dlugo ma smoczek. Doradzila mi zeby jeszcze probiotyk kupic.

@Funia90, ja chcialam miec wszystko gotowe na miesiąc przed, torbe do szpitala tez.

Dziewczynki, ona wlasnie nie jest wymagajacym dzieckiem. Jak ją nie boli to moze sama poleze sobie, je i spi, przekochana. Z ciekawosci rano wzielam ją do siebie do lozka do spania i tez ją mordowało.

reklama
Do góry