reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka dziekuje sprawdzalam narazie nie ma dostepu przynajmniej ja nie mam. Nafoczko bardzo mi przykro z powodu straty taty ja teraz tak dobrze rozumiem osoby ktore rowniez nie maja rodziców z nimi łatwiej w zyciu a szczwgolnie swieta sa takie dobijajace bo mysli sie czesciej i wspomnienia wracaja z dziecinstwa. Ile lat milas kiedy tatus odszedl?? Co tobza biopsje mialas? Gdzies mi to umknęło dziewczyny w tym ja tak duzo pisza ze juz sama nie zauważyłam tego.
@Funia90 jak chcesz to Ci umyje te okna:p ja juz swoje prawie koncze :p zostaly mi dwa jutro i jeszcze 6 malych.
@Destino toz to mnie zszokowalas z tym brakiem znieczulenia mowisz serio?? a co z cesarką?
@magda1208 co u Ciebie ? kiedy planujesz jakąś wizytę?

reklama
@Destino po heparynie nie dadzą ci zoo raczej.
@Funia90, na kiedy masz termin? Mala juz obrocona?
@Porzeczka1234, szok. Juz myslalam ze jest chora bo spi caly dzien z malymi przerwami :p albo brzuszek jej przechodzi albo to po tym ze mleko zageszczone. Je więcej i rzadziej (co ok 2 godz). Teraz z butli wcięła 110 ml i o wiele spokojniej z butli je. Kupki robila dzis bez wysilku. Moze dlatego ze duzo spi i jest rozluzniona. Ale nastawiam sie na stękanie os 4.30 rano. Moze kiedys sie mile zaskocze i nie bedzie wzdec rano.
Moja teraz tez tak tyje po 50g!

Kasiu życzę Ci żeby minęły te wybudzania o 4 ale z tym łatwo nie będzie...:/ u nas też Młoda po 4-5 się wierci, bo to jest czas, kiedy nad ranem budzi sie do funkcjonowania układ pokarmowy... i stąd te wszystkie dziwne "akcje" brzuszkowe.

Witajcie :)
Pierwsze słowo dla @marshia ♡ wiem, że ciężko Ci to zrozumieć ale pamiętaj ze teraz musisz być silna dla mamy i najważniejsze żeby mama nie cierpiała. Niestety nie mamy wpływu na nic. Wiesz jaka ja byłam młoda gdy tato zachorował a najgorsze było to ze cierpiał, bardzo cierpiał prawie przez rok. Nie miał też kawałka czaszki i bardzo przytyl co utrudniało wszystkim funkcjonowanie bo był sparalizowany a jego "kolega" tez nie dał się cały wyciąć. Dla taty i w pewnym sensie dla nas jego śmierć (nie choroba) "uleczyla" wszystko. Kochana z całego serca życzę mamie wyzdrowienia a tobie ogromu siły ♡

Teraz troszkę weselsze wiadomości. Roawialam z @bea25ta, wszystko jest w porządku, już zdecydowanie mniej boli a Klusia wszystko wynagradza. Będą w szpitalu chyba do piątku wiec może w czwartek uda mi się wyrwać z pracy i ukraść jakaś fotkę malutkiej Milenki ♡♡♡
PS @marshia @bea25ta tez pytała o ciebie :*

@anetkruczek rozbawiłas mnie tym specjalista bo dla mnie to trochę doktor Hause :D

@zosiak @Beciiia-87 zgłosiłam was do admin do wątku wiec poklikajcie w NIK nafoczka i tam będzie link. Dajcie znać czy jest dostęp

@Destino ja po clexanie bez problemu miałam zoo wiec nie wiem czy ma to AŻ takie znaczenie :) @kas90?

@burczuś @bertha @mickey* mocno wierzę w wasze siuski :*

@marzycielka81 no kiepskie to amh :/ :*

Aaa ja dziś po biopsji wiec tez proszę o pamięć ale innej opcji niż dobra nie przyjmuje do siebie ♡

Kciuki zaciśnięte :*

@Funia90 przyłączam się do prośby @Porzeczka1234 - pokaż brzuszek!! No i @Destino Ty też!

@Funia90 i @Destino cos dla Was zamiast winka szklaneczka wody juz teraz bedziecie wiedziały jak porządki robić:p

Załączniki

• 1364292029_momqno_600.jpeg
    1364292029_momqno_600.jpeg
    49,4 KB · Wyświetleń: 86
@nafoczka będzie w porządku wszystko ;*
@bea25ta dobrze ze u Ciebie z każdym dniem lepiej...czekamy na foteczki ♡

Ja dziś sama... M w delegacji wraca jutro wieczorem a ja nie mogę spać pusto mi strasznie ;/ odwyklam od rozstan nie umialała bym teraz tak na odległość funkcjonować...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka,@Destino mnie polozna powiedziala, ze do12 godz po clexane anastezjolog nie da mi znieczulenia, a po tym czasie tez wątpi zeby chcial mi dac ale nie wiadomo. Ja bylam szyta 18 godz po clexane i lekarz tylko dyszal ze nic nie widzi od krwi nie nadazyl wycierac.

@Porzeczka1234, @bentula jak mala w dzien je co drugi posilek zagęszczony nutritonem a w nocy oba zagęszczone, to wystarczy jej piers do picia?

Edit: malą do tej pory męczą skurcze brzuszka.. od 12.00. Spi na rękach jedynie. Ale teraz sie zastanawiam czy czerwone krostki ktore jej wyszly wolok uszu i na karku (myslalam ze potowki, bo bardzo czesto ją trzymam na ramieniu) to nie skaza bialkowa? Ktos cod moze doradzi? Mala sie meczy a my padnięci...

Ostatnia edycja:
@kas90 ja uważam, że tak bo reszte dnia karmisz piersią tylko? Moja mała coś się pomyliła teraz zjadła i zamiast spać bawić się chciała i uśmiechy do mnie a ja ledwo siedziałam haha. Kasiu jak z tym tulikiem przykrywasz czymś jeszcze kładziesz mała na boku czy jak? Dziś pierwsza noc z tulikiem Zośka mniej ulewa takie spostrzeżenia, położyłam ją między wałeczki i chyba jej dobrze przykryłam lekko kocykiem żeby nie zmarzła matka wariatka haha idę spać. Mam nadzieję , że mała da Ci dziś spać bo zbliża się godzina zero

@nafoczka,@Destino mnie polozna powiedziala, ze do12 godz po clexane anastezjolog nie da mi znieczulenia, a po tym czasie tez wątpi zeby chcial mi dac ale nie wiadomo. Ja bylam szyta 18 godz po clexane i lekarz tylko dyszal ze nic nie widzi od krwi nie nadazyl wycierac.

@Porzeczka1234, @bentula jak mala w dzien je co drugi posilek zagęszczony nutritonem a w nocy oba zagęszczone, to wystarczy jej piers do picia?

Edit: malą do tej pory męczą skurcze brzuszka.. od 12.00. Spi na rękach jedynie. Ale teraz sie zastanawiam czy czerwone krostki ktore jej wyszly wolok uszu i na karku (myslalam ze potowki, bo bardzo czesto ją trzymam na ramieniu) to nie skaza bialkowa? Ktos cod moze doradzi? Mala sie meczy a my padnięci...
Kasiu, myślę że to nie skaza... Ale mogę się mylić... Przy niej zazwyczaj mamy do czynienia z luszczaca, zaczerwieniona, świecąca skóra... Chyba że Asia ma bardzo nieswoiste objawy... Tak teraz przyszło mi do głowy, czy Asienka oprócz tego problemu z brzuszkiem nie przechodzi skoku rozwojowego... Moja Michaśka przy pierwszym skoku spała tylko na rękach, a przy próbie dołożenia bardzo płakała....

@kas90 ja uważam, że tak bo reszte dnia karmisz piersią tylko? Moja mała coś się pomyliła teraz zjadła i zamiast spać bawić się chciała i uśmiechy do mnie a ja ledwo siedziałam haha. Kasiu jak z tym tulikiem przykrywasz czymś jeszcze kładziesz mała na boku czy jak? Dziś pierwsza noc z tulikiem Zośka mniej ulewa takie spostrzeżenia, położyłam ją między wałeczki i chyba jej dobrze przykryłam lekko kocykiem żeby nie zmarzła matka wariatka haha idę spać. Mam nadzieję , że mała da Ci dziś spać bo zbliża się godzina zero

Porzeczka widzę że Zosia rozrywkowa Dziewczynka :-) na zabawy jej się zebrało [emoji6]

reklama
Do góry