reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@porzeczka na stronie dkms mam (nadzieje ze dobrze napisalam skrot) rejestrujesz sie. Dostajesz do domu zestaw. Pobierasz wymaz z jamy ustnej i odsylasz do nich.
Mnie nawet krwi nie pozwalaja oddac, a co dopiero szpik. Powodzenia kochana.

Teraz moja kolej na porodowke. Po 10 grudnia mam spotkanie z polozna. Jeszcze nie wiem jak to zrobic z heparyna. Ostatnio Milewicz niezle mnie nastraszyl. Niby mamy jeszcze ponad miesiac czasu, zobaczymy... wszyscy dookola mowia mi ze mam nisko brzuch. Skoro tak jest to czemu oddychac nie moge?

Wyobraz sobie, ze zrobilam sobie kapiel. Oh tak mi sie zachcialo i... pierwszy i ostatni raz. Foka na plazy jest zgrabniejsza niz ja w wannie [emoji23][emoji23][emoji23] a duza mam wanne.

@marshia bezustannie nosze ciebie i mame w sercu i na modlitwie

@funia90 jak okienka? Niestety mnie dopadla niezgrabnosc i to z dnia na dzien. Dobrze, ze wczesniej posprzatalam

My wciaz walczymy o kotka. Narazie szala przechyla sie na jego korzysc, choc pelnego komfortu moze nigdy nie odzyskac. Mimo to cieszymy sie ze jest lepiej

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 ja tez myslalam o zostaniu dawca.
Teraz na pewno nie mozesz,od ciazy musi uplynac odpowiedni czas,podczas kp tez nie mozna a i przy straraniach tez na pewno lepiej nie.
Ale wymaz i zarejstrowac sie mozesz.
Tylko na ta chwile nie moglabys byc dawca.
Moj brat ma podejrzenie chorobg szpiku,w poniedzialek klada go na biopsje szpiku .
A generalnie pobranie z tego co czytalam to w znieczuleniu ogolnym pobieraja ok 1000 ml z kosci udowej najczesciej.

Ja mam 33 tydzien,dzis stwierdzilam ,ze wygladam jak foka ale ogolnie oki
Duzo mam na glowie.
Zycze Wam duzo zdrowych kupek[emoji8]

@Destino ciesze sie ,ze z kotkiem lepiej[emoji5]okna jeszcze nie umyte.
Ps nie wiem czy sie tu przyznam jak je umje[emoji23]
Powiem Ci jak juz o oddechu rozmawiamy ,ze mi ciagle duszno i czuje taki ucisk na plucach jakby:/
A wanny nie mam to nie moge sie poczuc foka,mamy prysznic hihi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana a czym sie leczysz? Ibuprofem napewno nie wskazany. Zurawine jedz, duuzo zurawony, syrop z cebuli, herbata z imbirem, mleko z czosnkiem, sok z malin, herbata z lipy i te sprawy :)
@marshia trzymam kciuki za Was :(!!

Babki.. Jestem aktualnie stymulowana clo
Niestety mam paskudne przeziębienie... Czy tablety maja wpływ na stymulację?:(
Zawsze coś nie tak..

@mała79 Dobrze pamiętasz :) w ten czwartek mam wizyty więc zdam relacje. Mam nadzieje, że uda mi się dopytac o stymulacja i cala reszte mnostwa pytan :p:D
No to czekam na realację z wizyt[emoji4] [emoji4]
@burczuś a u ciebie na dwie krechy, to w piątek mozesz juz zrobić[emoji39]

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 noszę się z zamiarem zostania dawcą pare lat chciałabym komuś pomóc. Weszłam na tą stronę co @Destino napisała na stronę dkms mam numer tel. zadzwonię i zapytałam kiedy mogę i czy w ogóle mogę.
Pokasz fotę jak wyglądasz? Kupy są super na tą chwilę haha

@Destino ja tez na końcówce czułam się jak słonik także trzeba wytrzymać . A o co chodzi z heparyną? Ja we środę wziełam ostatni zastrzyk wieczorem a w piątek o 9:59 Zosia była po tej stronie brzuszka

@Funia90 moze to i lepiej, ze prysznic tyljo masz. Wtedy nie przychodza do glowy takie glupoty jak mnie z wanna [emoji1] a oddech... sapie jakbym ciagle miala zadyszke...

@Porzeczka1234 chcialabym znieczulenie zoo. Wtedy trzeba min 24 h przerwy, bo nie podadza. A tego przy sn nie zaplanuje. Natomiast Milewicz mi mowi, ze nie wazne co i kto bedzie mowil mam heparyne brac az do porodu i rodzic bez znieczulenia, bo bez heparyny Dzieciak moze sie udusic. Cholerne przeciwciala... i znow mam dylemat

@Porzeczka1234 Ja kiedys na wakacjach zarejestrowalam sie w Dkms ale nikt juz od lat sie nie odezwal. Chyba to bardzo rzadko sie trafia aby byc do kogos dopasowanym. Poza tym dowiedz sie czy po szczepieniach mozesz teraz? Tak strzelam ale byc moze sa jakies przeciwwskazania.

@Destino po heparynie nie dadzą ci zoo raczej.
@Funia90, na kiedy masz termin? Mala juz obrocona?
@Porzeczka1234, szok. Juz myslalam ze jest chora bo spi caly dzien z malymi przerwami :p albo brzuszek jej przechodzi albo to po tym ze mleko zageszczone. Je więcej i rzadziej (co ok 2 godz). Teraz z butli wcięła 110 ml i o wiele spokojniej z butli je. Kupki robila dzis bez wysilku. Moze dlatego ze duzo spi i jest rozluzniona. Ale nastawiam sie na stękanie os 4.30 rano. Moze kiedys sie mile zaskocze i nie bedzie wzdec rano.
Moja teraz tez tak tyje po 50g!

Wiem Kasiu @kas90. Troche mnie to martwi, alw tak daleko doszlismy, ze nie zaryzykuje zycia malego.

Ciesze sie, ze Asiunia troszke lepiej. @kas90, @Porzeczka1234 wasze dylematy rodzicielskie na forum beda dla mnie ogromnym wsparciem [emoji8][emoji8]

reklama
Do góry