reklama
Funia90
Fanka BB :)
@marshia bardzo mi przykro,zycze Wam teraz duzo sily do walki[emoji17]
@llis91 gratuluje[emoji8]ja mam lozysko na przedniej scianie,to nic strasznego,gorzej jakby bylo przduhace i nisko,ja takie mialam ale sie podnioslo.
I niby ruchy pozniej sie czuje ale ja czulam juz cos kolo 16 tyg wyrazne pukanie.
To chyba tez od wagi zalezy
Ja mialam schize odnosnie sluchania serduszka i sluchalam dopiero w 12 tyg
@zosiak jak nie ja to ktos musi umyc bo do przyszlego roku to swita bym nie widziala[emoji23]
@roxie123 mega sie ciesze z ta wizyta ,ze tak szybko sie udalo[emoji5]
To daje Ci powera
@mokka25 przykro mi z powodu dziadka[emoji29]
@kas90 kochana nie badz smutna [emoji17]Czasem trzeba nakramic butelka lub dac mm to niezalene od nas[emoji8]
@monia0208 trzymam kciuki[emoji8]
@bea25ta gratulacje kochana[emoji8]
@roki_1991 ja tez mam te przciwciala,endo powiedzial ,ze to hashimoto ale u mnie tsh i ft3i 4 w normie wiec lekow nie biore.
Zapisz sie do endo i zrob reszte tarczycy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@llis91 gratuluje[emoji8]ja mam lozysko na przedniej scianie,to nic strasznego,gorzej jakby bylo przduhace i nisko,ja takie mialam ale sie podnioslo.
I niby ruchy pozniej sie czuje ale ja czulam juz cos kolo 16 tyg wyrazne pukanie.
To chyba tez od wagi zalezy
Ja mialam schize odnosnie sluchania serduszka i sluchalam dopiero w 12 tyg
@zosiak jak nie ja to ktos musi umyc bo do przyszlego roku to swita bym nie widziala[emoji23]
@roxie123 mega sie ciesze z ta wizyta ,ze tak szybko sie udalo[emoji5]
To daje Ci powera
@mokka25 przykro mi z powodu dziadka[emoji29]
@kas90 kochana nie badz smutna [emoji17]Czasem trzeba nakramic butelka lub dac mm to niezalene od nas[emoji8]
@monia0208 trzymam kciuki[emoji8]
@bea25ta gratulacje kochana[emoji8]
@roki_1991 ja tez mam te przciwciala,endo powiedzial ,ze to hashimoto ale u mnie tsh i ft3i 4 w normie wiec lekow nie biore.
Zapisz sie do endo i zrob reszte tarczycy[emoji4]
roxie123
@roki_1991 kochana ja też mam podwyższone dużo...badałam ostatnio w lutym no i w tamtym tyg w czwartek ide po wyniki [emoji4] podobno gorzej jak TPO jest wysokie wtedy podobno ciężko zajść
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roki_1991
Uff, dziewczyny, dzięki bardzo, trochę mi lepiej. Idę jutro zrobić resztę tarczycy i zapisuje się do endokrynologa. Nigdy nie miałam problemów z tarczyca, ani nikt u mnie w rodzinie nie miał. Ostatnie badanie tsh miałam w kwietniu i było w normie. Tak samo ft3 i 4, więc dlatego się wystraszylam. @Funia90 a to dostałaś jakieś leki na to czy nie i mimo tego ci się udało??
mała79
@pixi.nova a ty byłaś juz na tej wizycie u Jerzakowej i tego prof. Z Novum???
@burczuś robiłaś testa???
Dziewczyny mi kiedyś Jerzakowa mówiła ze po Clo są poronienia więc dla nas roniących nie wskazane[emoji51]
@marshia tak mi przykro z powodu mamy, kochana trzymaj się jakoś choć wiemjak ci ciężko
@bea GRATULACJE czekamy na fotki maleńkiej
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
@burczuś robiłaś testa???
Dziewczyny mi kiedyś Jerzakowa mówiła ze po Clo są poronienia więc dla nas roniących nie wskazane[emoji51]
@marshia tak mi przykro z powodu mamy, kochana trzymaj się jakoś choć wiemjak ci ciężko
@bea GRATULACJE czekamy na fotki maleńkiej
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Beciiia-87
Funia90
@roki_1991 nie ,nie dostalam nic bo tarczyca zachowuje swoje funkcje[emoji4]
reklama
Porzeczka1234
@anetkruczek haha no pewnie ja się nie upieram, że każdy musi mieć stymulowany cykl ja miałam owu ok 17-20 tydzień także nadawałam się na cykl stymulowany jak nikt po poronieniach u mnie organizm oszalał pozniej Łódź co chwilę stres także lekko nie było. Ważny jest ostateczny cel jakim jest różowe bobo.
@kas90 to prawie stracisz dziewictwo haha . To jeszcze 2 dni ja nawet nie zapytałam kiedy mogę napiszę smsa z zapytaniem. Jak kolka? U mnie po tych kroplach delicol super. Dziś wazyłam małą 4140 w 2 dni 100 gram radzi sobie .
@pixi.nova kochana mnie się jednak zdaje , że nie ma to znaczenia chodzi o odbudowanie endo nie analizuj wszystkiego bo dostaniesz do głowy.
@roxie123 super , że na swoim
@Funia90 @Destino @matulkaa jak się czujecie ile jeszcze zostało do godziny zero
@burczuś kciuki
Dziewczyny chciałam pobrać wymaz I zostać dawcą szpiku czy ktoraś z was orientuje się jak to wygląda. Dziękuję za informacje
@kas90 to prawie stracisz dziewictwo haha . To jeszcze 2 dni ja nawet nie zapytałam kiedy mogę napiszę smsa z zapytaniem. Jak kolka? U mnie po tych kroplach delicol super. Dziś wazyłam małą 4140 w 2 dni 100 gram radzi sobie .
@pixi.nova kochana mnie się jednak zdaje , że nie ma to znaczenia chodzi o odbudowanie endo nie analizuj wszystkiego bo dostaniesz do głowy.
@roxie123 super , że na swoim
@Funia90 @Destino @matulkaa jak się czujecie ile jeszcze zostało do godziny zero
@burczuś kciuki
Dziewczyny chciałam pobrać wymaz I zostać dawcą szpiku czy ktoraś z was orientuje się jak to wygląda. Dziękuję za informacje
Podziel się: