reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia bardzo mi przykro,zycze Wam teraz duzo sily do walki[emoji17]

@llis91 gratuluje[emoji8]ja mam lozysko na przedniej scianie,to nic strasznego,gorzej jakby bylo przduhace i nisko,ja takie mialam ale sie podnioslo.
I niby ruchy pozniej sie czuje ale ja czulam juz cos kolo 16 tyg wyrazne pukanie.
To chyba tez od wagi zalezy
Ja mialam schize odnosnie sluchania serduszka i sluchalam dopiero w 12 tyg

@zosiak jak nie ja to ktos musi umyc bo do przyszlego roku to swita bym nie widziala[emoji23]

@roxie123 mega sie ciesze z ta wizyta ,ze tak szybko sie udalo[emoji5]
To daje Ci powera

@mokka25 przykro mi z powodu dziadka[emoji29]

@kas90 kochana nie badz smutna [emoji17]Czasem trzeba nakramic butelka lub dac mm to niezalene od nas[emoji8]

@monia0208 trzymam kciuki[emoji8]

@bea25ta gratulacje kochana[emoji8]

@roki_1991 ja tez mam te przciwciala,endo powiedzial ,ze to hashimoto ale u mnie tsh i ft3i 4 w normie wiec lekow nie biore.
Zapisz sie do endo i zrob reszte tarczycy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roki_1991 kochana ja też mam podwyższone dużo...badałam ostatnio w lutym no i w tamtym tyg w czwartek ide po wyniki [emoji4] podobno gorzej jak TPO jest wysokie wtedy podobno ciężko zajść

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Uff, dziewczyny, dzięki bardzo, trochę mi lepiej. Idę jutro zrobić resztę tarczycy i zapisuje się do endokrynologa. Nigdy nie miałam problemów z tarczyca, ani nikt u mnie w rodzinie nie miał. Ostatnie badanie tsh miałam w kwietniu i było w normie. Tak samo ft3 i 4, więc dlatego się wystraszylam. @Funia90 a to dostałaś jakieś leki na to czy nie i mimo tego ci się udało??

@pixi.nova a ty byłaś juz na tej wizycie u Jerzakowej i tego prof. Z Novum???
@burczuś robiłaś testa???
Dziewczyny mi kiedyś Jerzakowa mówiła ze po Clo są poronienia więc dla nas roniących nie wskazane[emoji51]
@marshia tak mi przykro z powodu mamy, kochana trzymaj się jakoś choć wiemjak ci ciężko
@bea GRATULACJE czekamy na fotki maleńkiej

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia trzymam kciuki za Was :(!!

Babki.. Jestem aktualnie stymulowana clo
Niestety mam paskudne przeziębienie... Czy tablety maja wpływ na stymulację?:(
Zawsze coś nie tak..

reklama
@anetkruczek haha no pewnie ja się nie upieram, że każdy musi mieć stymulowany cykl ja miałam owu ok 17-20 tydzień także nadawałam się na cykl stymulowany jak nikt po poronieniach u mnie organizm oszalał pozniej Łódź co chwilę stres także lekko nie było. Ważny jest ostateczny cel jakim jest różowe bobo.

@kas90 to prawie stracisz dziewictwo haha :p:p. To jeszcze 2 dni ja nawet nie zapytałam kiedy mogę napiszę smsa z zapytaniem. Jak kolka? U mnie po tych kroplach delicol super. Dziś wazyłam małą 4140 w 2 dni 100 gram radzi sobie :).

@pixi.nova kochana mnie się jednak zdaje , że nie ma to znaczenia chodzi o odbudowanie endo nie analizuj wszystkiego bo dostaniesz do głowy.

@roxie123 super , że na swoim

@Funia90 @Destino @matulkaa jak się czujecie ile jeszcze zostało do godziny zero

@burczuś kciuki

Dziewczyny chciałam pobrać wymaz I zostać dawcą szpiku czy ktoraś z was orientuje się jak to wygląda. Dziękuję za informacje

Do góry