reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
bobasek1990
dżoł
Kochane moje clo i zastrzyk mialam przed każdym zajsciem, a teraz nie dal wyjatkowo bo miala histeroskopie i powiedział ze przed zabiegiem się nie stymuluje, wiec o czasie to on wie ze mi się spieszy ;-) tylko chodzilo mi czemu lameta a nie clo ? bo clo uposledza endo ? czy pęcherzyki ?
@Porzeczka1234 dziekuje, zwale wszystko na doc Paśnika nie, no tak powaznie to chyba dobry argument, ze wiecej donoszonych jest po lametcie niż clo. Dziekuje :*
@marshia bardzo mi przykro duzo sił dla Mamy, Ciebie i całej rodziny :* Trzymaj sie kochana :*
@Porzeczka1234 dziekuje, zwale wszystko na doc Paśnika nie, no tak powaznie to chyba dobry argument, ze wiecej donoszonych jest po lametcie niż clo. Dziekuje :*
@marshia bardzo mi przykro duzo sił dla Mamy, Ciebie i całej rodziny :* Trzymaj sie kochana :*
czarna_mala
Endo upośledza [emoji6]Kochane moje clo i zastrzyk mialam przed każdym zajsciem, a teraz nie dal wyjatkowo bo miala histeroskopie i powiedział ze przed zabiegiem się nie stymuluje, wiec o czasie to on wie ze mi się spieszy ;-) tylko chodzilo mi czemu lameta a nie clo ? bo clo uposledza endo ? czy pęcherzyki ?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
pixi.nova
Dziewczyny ja nie wiem jak to jest, że Wasi ginekolodzy zgadzaja sie na stymulacje lamette jak zachodzicie bez problemu. Ja zostalam wysmiana i powiedziano mi, ze absolutnie mi tego nie zrobia. Nie mam w ogole podstaw do jakis lamette jak sie zachodzi bez problemu... To o co w tym wszystkim chodzi??! Ja tez chcialam stymulacje ale watpie zeby ktos sie zgodzil mi ja zrobic...
Powiedziano mi tez, ze naturalny cykl jest najlepszy? A bylam u gina od nieplodnosci i in vitro..
Powiedziano mi tez, ze naturalny cykl jest najlepszy? A bylam u gina od nieplodnosci i in vitro..
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
@dżoł właśnie upośledza endo I wiecej ciaż się udaje.
@marshia kochana tak bardzo mi przykro kochana. Mam nadzieję, że mimo wszystko mama się nie załamie. Sciskam Cię bardzo mocno
@pixi.nova a dlaczego nie da ci stymylacji bo co... moja dr sama mówi ,że postymulujemy aby było ładne pełnowartościowe jajeczka. To jest tak powrzechne stymulacja, że dziwię się dlaczego twój lelarz Cię wyśmiał
@marshia kochana tak bardzo mi przykro kochana. Mam nadzieję, że mimo wszystko mama się nie załamie. Sciskam Cię bardzo mocno
@pixi.nova a dlaczego nie da ci stymylacji bo co... moja dr sama mówi ,że postymulujemy aby było ładne pełnowartościowe jajeczka. To jest tak powrzechne stymulacja, że dziwię się dlaczego twój lelarz Cię wyśmiał
agatush
Moderatorka
@bertha i @burczuś przekazaly mi, że się martwicie. Dziękuje.
Nuestety jest źle. Operacja trwała prawie 5 godzin, a i tak nie udało się skur...a usunąć za duży . Porobili mamie tylko zespolenia, żeby ułatwić dalsze życie i pozostaje nam chemia. Nie brałam takuej opcji w ogole pod uwagę, bo usg, TK, gastroskopia, endoskopia pokazywały tylko 1 ognisko. Nie wierzyłam w to, co mówił ordynator po operacji.
Czuję się jak zamrożona, od wczoraj nue umiem płakać. Przepłakałam pół października przez siebie, listopad przez mamę. Płakałam do niedzieli codziennie ze stresu, żalu, smutku, strachu. Od wczoraj nie umiem.
Mama jest takim dobrym człowiekiem, oddałaby cała siebie innym, chodzi do kościola i nie mogę zrozumieć dlaczego takue coś spotyka takuego kogoś. Podziwiałam Waszą wiarę, bo moja jest bardzo..... hmmmmm... płytka - wierzę, bo tak zostałam wychowana. Wierzę, bo nie umiem się wyrzec tego co mi wpojono, ale jak Bog może pozwolić na coś takiego??????
Lekarze mają jej przekazać, ze operacja się nie udała. Boję się, ze się załamie. Bo chyba tylko myśl o operacji trzymała ją w takiej dobrej kondycji psychicznej. Nie wyobrazam sobie co będzie po rozmowie z lekarzem
@bea25ta cieszę się, ze jestescie już razem z Milenką. Było gdzies jakieś zdjęcie?
Do reszty nie jestem w stanie się odnieść.
Marshia... nic inneg nie mogę napisać jak tylko to, że mocno tulę Ciebie i wierzę, że Twoja mama jednak się nie załamie i znajdzie siły do dalszej walki....
reklama
pixi.nova
@Porzeczka1234 Bylam u lekarza od in vitro i typowo stymulacji bylam u niego bo wiem ze ma ogromne doswiadczenie wlasnie w leczeniu nieplodnosci.. Pomogl kilka bliskim osobom wlasnie w stymulacja cyklu i po to do niego poszlam.
On mnie godzine przekonywal zeby nie robic stymulacji bo naturalny cykl jest najlepszy. Nie robi się stymulacji ponoc jezeli kobieta nie ma problemow z zajsciem i powiedzial, ze to nieetyczne naciagac kogos na taka ingerencje w cykl bez przyczyny. Dodam, ze to koles co jezdzi po swiecie, wspolpracuje z osrodkiem w Londynie gdzie wlasnie na in vitro wysyla pacjentki immunologiczne.
On mnie godzine przekonywal zeby nie robic stymulacji bo naturalny cykl jest najlepszy. Nie robi się stymulacji ponoc jezeli kobieta nie ma problemow z zajsciem i powiedzial, ze to nieetyczne naciagac kogos na taka ingerencje w cykl bez przyczyny. Dodam, ze to koles co jezdzi po swiecie, wspolpracuje z osrodkiem w Londynie gdzie wlasnie na in vitro wysyla pacjentki immunologiczne.
Podziel się: