reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha i @burczuś przekazaly mi, że się martwicie. Dziękuje. :(
Nuestety jest źle. Operacja trwała prawie 5 godzin, a i tak nie udało się skur...a usunąć :( za duży :(. Porobili mamie tylko zespolenia, żeby ułatwić dalsze życie i pozostaje nam chemia. Nie brałam takuej opcji w ogole pod uwagę, bo usg, TK, gastroskopia, endoskopia pokazywały tylko 1 ognisko. Nie wierzyłam w to, co mówił ordynator po operacji.
Czuję się jak zamrożona, od wczoraj nue umiem płakać. Przepłakałam pół października przez siebie, listopad przez mamę. Płakałam do niedzieli codziennie ze stresu, żalu, smutku, strachu. Od wczoraj nie umiem.
Mama jest takim dobrym człowiekiem, oddałaby cała siebie innym, chodzi do kościola i nie mogę zrozumieć dlaczego takue coś spotyka takuego kogoś. Podziwiałam Waszą wiarę, bo moja jest bardzo..... hmmmmm... płytka - wierzę, bo tak zostałam wychowana. Wierzę, bo nie umiem się wyrzec tego co mi wpojono, ale jak Bog może pozwolić na coś takiego??????
Lekarze mają jej przekazać, ze operacja się nie udała. Boję się, ze się załamie. Bo chyba tylko myśl o operacji trzymała ją w takiej dobrej kondycji psychicznej. Nie wyobrazam sobie co będzie po rozmowie z lekarzem :(

@bea25ta cieszę się, ze jestescie już razem z Milenką. Było gdzies jakieś zdjęcie?

Do reszty nie jestem w stanie się odnieść.
:( :( :(

Marshia niedługo da znać.

U mnie biel na teście 10dpo. Mikey, sikalas dzisiaj?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
:Dnie sikałam
nie mam testa, a poza tym już ją czuje @, ale Ty słonko sikaj za mnie:p:p:p
@dżoasia myślimy o ivf z kd, pomimo że zachodziłam naturalnie za 1 strzałem bo 2 ostatnie ciąże miałam z wadą gen:(
zmykam pózniej do Was zajrzę;)
@marshia jesli znajdziesz chwilę napisz co u Was:-*

@marshia przytulam Cie tak bardzo mocno. Tak smutno mi z powodu tego co przeczytalam.

@Marthi robilam w Certus (oni to zlecaja synevo) 116 pln. W centrum krwiodawstwa na marcelinskiej masz za 110 pln. Szpital na polnej robi za 140 pln. W Alab masz za 171 pln

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Kwiatuszek @Ilis91 strasznie całusny ten lekarz.... Kochane jak to jest od kiedy trwają zapisy do doktora Przybycien? Namowilyscie mnie przez to całowanie... Haha żart

@marshia serduszko moje biedne
... Nie poddawaj się,wiem że bardzo ciężko i bardzo smutno jest na pewno... Ale kochana trzeba wierzyć musisz być przy mamie i Ty jej dawać wiare w to że będzie dobrze. Ze się ułoży...przytulam cię mocno

@marshia bardzo mi przykro... nawet nie chce sobie wyobrazac przez co przychodzisz ;( z wiara już tak jest ...zazwyczaj Ci dobrzy i pokorni noszą na swoich barkach zło tego świata a nam to bardzo trudno przyjąć...
Nie wiem co Ci powiedzieć...
3 maj się jakoś mama Cię teraz będzie bardzo potrzebować ale takiej silnej nieugietej , bo ktoś jej musi powtarzać ze da sobie radę z tym wszystkim . Mimo wszystko będę sie modlić o siły dla Ciebie i mamy...
Przytulam ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia bardzo Ci współczuję

Czytalam kiedys książkę pewnego ksiedza pracujacego w hospicjum ktory tez tego nie rozumial
Przetłumaczył sobie tak ze wiara nie daje choroby ani zdrowia ale sile zeby przetrwac to co nas spotyka.

reklama
3mam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli, jesteś wytrwała musi się udać, histero ze scr,,,rany ja mam iść na drożność a tak trzęsę portkami:oo2::oo2::-*
najważniejsze pozytywne nastawienie:D
@anetkruczek gdzie się schowałaś?:D
[emoji8][emoji8][emoji8] to trzymam kciuki
Burczus tak jest :) u nas co prawda odstep byl bardzo krotki bo 5 mc ale nie musielismy sie juz szczepic. U nas po jelitowce zapalenie oskrzeli :( osiwiec mozna... chociaż dzis juz noc bez kaszlu. Nawet nie wiem kiedy Oliwka wstala. Dzis zawoze ja tylko na Mikołaja do przedszkola.
Czarna Mala styczen juz niedaleko :D
Roxi super, ze dr P przypadl Ci do gustu.
Ilis mowisz pocalowal Cie w czulko? Ja jestem lepsza [emoji14] bo sie z nim calowalam :D jak sobie tylko o tym przypomne to jeszcze mam rumience na twarzy [emoji14] [emoji14] [emoji14]
Mikey chyba wiem o jakiego Aniola Ci chodzi [emoji14] ja konsultowam szcepienia jeszzce z dwoma ginami. I obaj stwierdzili ze jesli mam do wyboru wlewy czy szczepienia, zebym wybrala szczepienia. Ze sa lepsze i ze dluzej dzialaja. Dlugo zwlekalam z decyzja. Ale nie żałuję. Dzieki Bogu sie udalo :)
Dzięki Kochana [emoji8][emoji8][emoji8] widziałaś na FB, że mamy dziś swoje prywatne święto? Według fejsika znamy się dziś rok, zatem wszystkiego najlepszego dla mnie winko [emoji485]a dla Ciebie soczek[emoji484]zgadamy się kiedyś na żywo żeby wypić coś innego hehe

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry