reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* Wytrzyma :) On jest mega cierpliwy. Ostatnio przez nawalnice sniegu spoznilismy sie prawie godzine na wizyte! Kumasz to, ze mimo, ze skonczyl prace czekal na nas??? Dla mnie to byl szok pierwszy raz trafilam na takiego lekarza. Ja mam dla niego wielki szacun. Powiedzial tylko, ze on juz mial wychodzic, ale dobra przyjmie nas i nastepny raz mozemy kontaktowac sie mailowo bo wie, ze mamy daleko. Zawsze otwarta glowa, mnostwo wiedzy. Ja sadze, ze on szczerze uwaza ze szczepienia nie szkodza. Chociaz mi tez powiedzial, ze wlewy sa bezpieczniejsze i przy Ana nie kaze sie szczepic nikomu.
Przykro mi, ze nie mozecie zaskoczyc.. kurcze pytanie dlaczego? Ta wada to pewnie taka jak u mnie.. wszyscy mowia, ze przypadkowa :(
Myslisz, ze immuno blokuje wam zajscie?

reklama
@Totois30 chyba nie przyjmuje.
Wiecie coś Wam opowiem. Zasłyszane u koleżanki,której koleżanka doczekała sie synka u Malinowskiego. Synek ma już z 1,5 roku i nagle się okazało,że zaliczyli wpadziochę. Zorientowali się dość późno. Nie byli obstawieni żadnymi lekami. Spanikowani pojechali na wizytę do Malinowskiego i wiecie co on im powiedział?? Że tak na prawdę to szczepienia i do 2 lat się utrzymują w organiźmie. I teraz pytanie,czy powiedział im tak, by ich uspokoić...czy faktycznie tak jest??
@bea25ta jak się macie?

Zapytam, o ile wytrzyma moja ilość pytań, tak byłam na zelaznym, ostatnia ciąża, niestety z wada genetyczna.
Ciekawa jestem co ci pokaże ana.
Plan u mnie to narazie brak jakiegoś szczególnego, myślimy o ivf z kd, teraz na intralipidzie nie wychodzi, chce iść na droznosc. To mój narazie jedyny plan :-) :)
Kochana jesli ty sie starasz teraz naturalnie to czemu myslisz o ivf z kd?

@Totois30 chyba nie przyjmuje.
Wiecie coś Wam opowiem. Zasłyszane u koleżanki,której koleżanka doczekała sie synka u Malinowskiego. Synek ma już z 1,5 roku i nagle się okazało,że zaliczyli wpadziochę. Zorientowali się dość późno. Nie byli obstawieni żadnymi lekami. Spanikowani pojechali na wizytę do Malinowskiego i wiecie co on im powiedział?? Że tak na prawdę to szczepienia i do 2 lat się utrzymują w organiźmie. I teraz pytanie,czy powiedział im tak, by ich uspokoić...czy faktycznie tak jest??
@bea25ta jak się macie?
Ponoc faktycznie tak jest - to samo mowil mi Pasnik;) ze niektorzy dzwonia w panice bo wpadli i on tez nic nie kaze robic.

Burczus tak jest :) u nas co prawda odstep byl bardzo krotki bo 5 mc ale nie musielismy sie juz szczepic. U nas po jelitowce zapalenie oskrzeli :( osiwiec mozna... chociaż dzis juz noc bez kaszlu. Nawet nie wiem kiedy Oliwka wstala. Dzis zawoze ja tylko na Mikołaja do przedszkola.
Czarna Mala styczen juz niedaleko :D
Roxi super, ze dr P przypadl Ci do gustu.
Ilis mowisz pocalowal Cie w czulko? Ja jestem lepsza :p bo sie z nim calowalam :D jak sobie tylko o tym przypomne to jeszcze mam rumience na twarzy :p :p :p
Mikey chyba wiem o jakiego Aniola Ci chodzi :p ja konsultowam szcepienia jeszzce z dwoma ginami. I obaj stwierdzili ze jesli mam do wyboru wlewy czy szczepienia, zebym wybrala szczepienia. Ze sa lepsze i ze dluzej dzialaja. Dlugo zwlekalam z decyzja. Ale nie żałuję. Dzieki Bogu sie udalo :)

Ostatnia edycja:
@burczuś mi doc Paśnik powiedział, że jeśli będziemy chcieli mieć drugie dziecko to w ciagu półtora roku, mysle ze te wszystkie szczepionki do kupy tyle działają.
Macie jakies info od @marshia? :(
Wczoraj byłam na szczepieniach, za mna bylo 8 pań, jestem ciekawa czy ktoras nas czyta i boi sie ujawnic :p
PS. Od dzis ruszam z bobosexami ale sie na nic nie nastawiam, bo ani clo ani zastrzyku. Na nast. cykl bede prosic o lamette. Tylko jakich argumentow uzyc?

reklama
Ciekawe co mi doktor powie czy obejdzie się bez szczepień czy nie .

Ja się wczoraj nasprzatalam i przyszłam od razu spałam . Powiesilysmy firanki jeszcze zostało w salonie [emoji4] No i w sobotę wprowadzka tak myślę [emoji4] trochę się przeziębiłam a muszę byc zdrowa za tydzień więc teraz leniuchuje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry