reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Alusia co za wspaniałe wieści :-D
Gratuluję!!! To chyba mimo dnia cyklu czwarty tydzień, a pamiętasz owulkę albo Przytulanki?

Tak się ciesze :) Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze?

Sprawdz w dla spokoju w środę czy dobrze przyrasta jeśli się martwisz :)

reklama
Owulacji w tym cyklu nie monitorowalam ... Przytulanki hmm koło 24.10 i 27.10
W środę nie dam rady - szykuje się intensywny ostatni dzień w pracy... Od czw chce zostać w domu i dmuchać na zimne (i porobić badania)...

Ostatnia edycja:
ALUSIA - aaaaaaaaaaaaa super. Wiedziałam, że po Castangusie się uda. I beta ładna.
Kochana, pozytywne myślenie, byczenie się, badania i rośnij zdrowo. Trzymam mocno wszystkie kciuki.

Esperanza
- super, że wizyta uda. A ten pierwszy hematolog, no cóż słaby. Ale będzie dobrze.

reklama
Alusiu wielka radośc !!! bardzo bardzo się cieszę, gratulacje !!!!!

Zulka Tobie jeszcze nie gratulowałam, dużo zdrówka dla Was !!!!

Ensperanza dobrze ze Jerzak podpasowała :), widzę że nowe siły w Ciebie wstąpiły super :)))

Dziewczyny a ja tak zupełnie z innej beczki, bo wczoraj cały dzień sobie popsułam czytając o szczepionkach:-(
po co mi to były , spłakałam się tylko strasznie.
Powiedzicie Dziewczny jakie macie do tego podejście ?
Madzia, Kruszka , Joanna szczepiłyście dzieci ?
Enya , Kaira Wy w służbie zdrowia pracujecie, ja to wygląda z Waszej strony ?
w wielu krajach nie szczepi się od razu po urodzeniu, już zaczynam swirowac czy może nie odmówić tej w szpiatlu w pierwszej dobie zycia, tylko zrobić ja po 3 miesiacach..
ale pewnie się nie odważe zrezygnować
Przepraszam ze tak z tym mecze, ale zamiast się cieszyc z Młodego , to nowy problem sobie wyszukałam:-:)-(

Do góry