reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie dziewczyny

Wpadam tylko na chwilkę, aby przekazać następującą informację:

Z radością informuję Was, że 06.11.2014r. o godz. nasza kochana zula_5 powitała na świecie Karolinke i Tymona. Karolinka waży 2040 i jest cały czas z zula, a Tymon waży 1840 i niestety jest w inkubatorze z problemami trawiennymi. Zula nie czuje się najlepiej.

Dziewczyny w jedności siła, więc proszę Was, abyście trzymały kciuki za całą trójeczkę :tak:

reklama
Zula:-) dużo siły!i zdrówka dla dzieciaczków!
Jednocześnie martwi mnie brak wiadomości od Olusi...

Ostatnia edycja:
Neli wreszcie się odezwałaś:D Cieszę sie że wszystko super!!! Napisz coś więcej i poproszę o więcej zdjęć:-)

Zuluś wreszcie kochana masz to sobą, zobaczysz że szybko dojdziesz do siebie u zregenerujesz siły!!! Trzymam kciuki za Tymusia żeby szybko wyszedł z inkubatorka!!!

Pietrucha
wszystko wytrzymasz, ważne że z dzidzią wszystko dobrze!!

A to aktualne zdjecia mojej Basiuli:
DSC_1220.jpgDSC_1222.jpgDSC_1225.jpg

Dzisiaj uśmiechnęła się do mnie z zachłystem hehehe:-D

Załączniki

• DSC_1220.jpg
    DSC_1220.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_1222.jpg
    DSC_1222.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC_1225.jpg
    DSC_1225.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 76
Enya cudna ta twoja Basiula

Pietrucha a skąd to krwawienie jakiegos krwiaczka miałaś? najważniejsze że z dzieciątkiem wszystko ok :-) a ty leż i odpoczywaj

Olusia czekam na wiadomość od ciebie mam nadzieje ze wszystko ok

Zula jakie cudowne wieść wszystkiego najlepszego, gratulacje i dużo zdrówka dla ciebie i kluseczek :-):-):-):-):-)

reklama
Do góry