reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 a dlaczego przy torbieli nie wolno sie starac. Pierwsze slysze. I skoro co miesiac ci wracaja to czemu nie zrobia laparo by sprawdzic, czy to nie endometrioza. Przeciez dziewczyny z endomenda staraja sie bez wzgledu na to, czy torbiele maja czy nie. Co prawda one utrudniaja zajscie w ciaze, ale nie uniemozliwiaja tego.

@Asia2104 jestesmy z toba i [emoji110][emoji110][emoji110] za wizyte z dobrymi wiadomosciami

@kas90 dobrze, ze malutka Asia juz sie nieco lepiej czuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino tu chyba nawet nie chodzi o torbiel. Ginekolog powiedziala, ze z tego cyklu dzieci nie bedzie. Naprawde nie mam sily tego rozkladac na drobne. Moze powinnam pytac ale mam juz dosc w rozciaglosci. Maz chce jeszcze raz inseminacje probowac a ja nie mam juz sil

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczęta :) Wy to spać nie umiecie :)
@roxie123 kciuki za betę.
@Asia2104 kciuki za wizytę:)
@kas90 @Porzeczka1234 ucałujcie dzieciaczki od cioci burczuś;)
A ja dziś mam owulację,ale taką, że ledwo chodzę. bobosexy były,więc a nóż widelec...:/ Tylko,że z jednej strony się staramy, a z drugiej jakbym zaszła teraz, to moja waga dzisiejsza jest tak przegięta,że w ciąży to chyba do 90 bym dobiła:( Maaasakra...Ale co ma być to będzie :)
Miłego dzionka:*

Dzień dobry dziewczęta :) Wy to spać nie umiecie :)
@roxie123 kciuki za betę.
@Asia2104 kciuki za wizytę:)
@kas90 @Porzeczka1234 ucałujcie dzieciaczki od cioci burczuś;)
A ja dziś mam owulację,ale taką, że ledwo chodzę. bobosexy były,więc a nóż widelec...:/ Tylko,że z jednej strony się staramy, a z drugiej jakbym zaszła teraz, to moja waga dzisiejsza jest tak przegięta,że w ciąży to chyba do 90 bym dobiła:( Maaasakra...Ale co ma być to będzie :)
Miłego Kciuki zaciśnięte.

Dzien dobry dzis 26 dzien cyklu mozna powiedziec ze dzisiaj dopoero dostalam @ i jak zwykle wszystko mi to poprzestawia bo nastepna dostane na slub siostry noz kurde i jeszcze jak maz bedzie ja to mam pecha :/// u mnie spadlo kupe sniegu a wybieram sie na zakupy :/ misze Wam powiedziwc ze jak troszke zmienilam tryb zycia to te bole przy @ sa mniejsze chyba to sprawa tej jogi.

reklama
Ja już się doczołgałam do domu :) spać mi się chce strasznie chyba pójdę w drzemkę o 4 już nie spałam a od 6 czekałam na poczekalni , udało się być pierwsza i zdąrzyłam na 7 30 na bus , tragedia nie mam swojego samochodu M jeździ do pracy i bida :/
@kas90 @Ilis91 to pewnie tak na przyszly tydzień podeślę :)
@Liluli właśnie on się głównie zajmuje kiedy ktoś ma problem z zajściem , ale chciałabym usłyszeć jego zdanie w tym temacie
@Asia2104 czekamy na wieści , mam nadzieje , że plamienie to nic groźnego
@marshia dobrze , że nie rośnie torbiel...co do wiedzy o lekach hm czasami lepiej nie wiedzieć woe z mózgu nam robią , jedni tak inni tak nie wiadomo kogo słuchać :/
@marzycielka81 nie załamuj się... ja bym poszła do innego specjalisty i posłuchała różnych opinii i propozycji
@Beciiia-87 a tych całych kirów nie da się zbić ?
@kas90 5 tygodni wow to już ? niech rośnie zdrowo ;**
@magda1208 nie wiem , nie nastawiam się na nic ...
@burczuś pal licho wagę byle dzidzi było ;*

Do góry