reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia dużo zdrówka dla ciebie (no i oczywiście mamci) oraz spelnienia marzeń ♡
@marzycielka81 bidulko ty to zawsze coś masz :( przytulam
@roxie123 czekam razem z Tobą :*
@pixi.nova niestety w przypadku moim czyli za każdym razem (a było ich 4 gdzie było ♡ i ciąża obumierala) dok P obstawial zły podział chromosomów czyli wady genetyczne. Niestety wysłałam materiał do Genesis i nie dało się zrobić badania wiec nie wiem czy tak było.

Ps ja jutro znów wolne na cd badań

reklama
@anetkruczek Niech Bóg Ci w dzieciach wynagrodzi :D dziękuje za trop! A wasz doktor P przy takich przypadkach jak ja z zarodkiem i serduszkiem na co stawia? Ja powaznie mysle o wycieczce do Krakowa :p Swoją drogą uwielbiam Kraków jest taki piękny!
@dżoasia Taaaaakkkkk!!! kochana o ktorej zwalniasz wizyte!???? Dziekujeeee :biggrin2:
Nie, ja nie zwalniam - ja sie też zamieniłam akurat na ten piątek :) ale jest na wątku o IVF dziewczyna która nie wie czy da radę dojechać, już do niej pisałam, jeśli zwolni to mi da znać i Ci przekażę info;)

To może se "popijemy" razem :D
Ps naficzka całkiem nieźle :p
Brzmi prawie jak piczka [emoji23][emoji16][emoji23] dobre nawodnienie to podstawa, tego nie można odmawiać, bo odwodnienie jest narażeniem swojego życia na śmierć [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@anetkruczk bo mnie malina tłumaczył to tak, że właśnie po to doszczepianie w ciąży (miałam 2 ) bo encorton zbija mrl ale pomaga np przy przeciwciałach i np cytokinach wycisza agresywny organizm stąd ta teoria leczenia.

@kas90 ja piję kminek i jest mhhh dobrze zaczęłam stosować twoja metodę i trzymam ja w pionie przynajmniej 15 min. Dziś odebraliśmy wagę i uwaga mój zarłoczek przytył 300 gram w tydzień także mimo ulewania tyje dobrze.

@marzycielka81 przykro mi może faktycznie warto zmienić lekarza. Dużo siły każda ma spadek formy

reklama
Do góry