czarna_mala
Fanka BB :)
Witam się [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Roxie myślę, że przy becie 6 jakby miało być źle to wczoraj dostałabyś @Jeju oczy otworzyłam a tu tyle stron ;O siade jak przyjade z badan to bede czytac [emoji4] o 4 obudziły mnie mdłości albo z nerwów albo od Kropki...jedno z 2 . Zrobiłam test kreska nadal jest coś jak wczoraj nie jest to krecha jaką bym chciala, wrzucę Wam ale cudem było zrobić foto w ciemnej łazience [emoji23]
No nic beta prawdę powie nie wiem co będzie dalej...chcialabym żeby się dzisiaj wyjaśniło albo żeby szło prawidłowo do góry albo niech przyjdzie @ boję się skutków ubocznych jak coś będzie nie tak .
Buziakuje [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielko, ja na Twoim miejscu do końca roku (jak nie do wiosny) powiedziałabym pass i odpoczęłabym od starań, przewietrzyłabym głowę, zaczęłabym szukać innego lekarza i wtedy postanowiłabym czy staramy się dalej czy nie. Jak narazie jesteś zmęczona i sfrustrowana tym tematem, daj sobie czas [emoji8] ściskam [emoji173]Po kolei. Torbiele od roku mam przy kazdym cyklu. Drugi problem co 2 cykl przerwa bo jajniki nadaktywne cokolwiek tzn. Nie moge zajsc w ciaze. Jestem nie szczesliwa. Zmuszam sie zeby pojsc do pracy. Moja lekarka uwaza, ze nk, immunologia to wymysly. Nie moge zajsc teraz w ciaze czy to imunologia czy jajniki i czy warto robic AMH. Mam calkiem uklad immunologiczny. Nie stac nas na szczepienia. Stac nas na tylko 1 in vitro. Napiszcie mi krotko nazwiska lekarzy i w czym sie specjalizuja w sensie leczenia. Bardzo Was przepraszam ale tym razem tylko o sobie. Na razie inaczej nie dam rady
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka