reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się [emoji8][emoji8][emoji8]
Jeju oczy otworzyłam a tu tyle stron ;O siade jak przyjade z badan to bede czytac [emoji4] o 4 obudziły mnie mdłości albo z nerwów albo od Kropki...jedno z 2 . Zrobiłam test kreska nadal jest coś jak wczoraj nie jest to krecha jaką bym chciala, wrzucę Wam ale cudem było zrobić foto w ciemnej łazience [emoji23]
No nic beta prawdę powie nie wiem co będzie dalej...chcialabym żeby się dzisiaj wyjaśniło albo żeby szło prawidłowo do góry albo niech przyjdzie @ boję się skutków ubocznych jak coś będzie nie tak .
1511929286-f8addc004d16cba6-aaaaaa.jpeg

Buziakuje [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie myślę, że przy becie 6 jakby miało być źle to wczoraj dostałabyś @ ;)
Po kolei. Torbiele od roku mam przy kazdym cyklu. Drugi problem co 2 cykl przerwa bo jajniki nadaktywne cokolwiek tzn. Nie moge zajsc w ciaze. Jestem nie szczesliwa. Zmuszam sie zeby pojsc do pracy. Moja lekarka uwaza, ze nk, immunologia to wymysly. Nie moge zajsc teraz w ciaze czy to imunologia czy jajniki i czy warto robic AMH. Mam calkiem uklad immunologiczny. Nie stac nas na szczepienia. Stac nas na tylko 1 in vitro. Napiszcie mi krotko nazwiska lekarzy i w czym sie specjalizuja w sensie leczenia. Bardzo Was przepraszam ale tym razem tylko o sobie. Na razie inaczej nie dam rady

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielko, ja na Twoim miejscu do końca roku (jak nie do wiosny) powiedziałabym pass i odpoczęłabym od starań, przewietrzyłabym głowę, zaczęłabym szukać innego lekarza i wtedy postanowiłabym czy staramy się dalej czy nie. Jak narazie jesteś zmęczona i sfrustrowana tym tematem, daj sobie czas [emoji8] ściskam [emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzień dobry dziewczęta :) Wy to spać nie umiecie :)
@roxie123 kciuki za betę.
@Asia2104 kciuki za wizytę:)
@kas90 @Porzeczka1234 ucałujcie dzieciaczki od cioci burczuś;)
A ja dziś mam owulację,ale taką, że ledwo chodzę. bobosexy były,więc a nóż widelec...:/ Tylko,że z jednej strony się staramy, a z drugiej jakbym zaszła teraz, to moja waga dzisiejsza jest tak przegięta,że w ciąży to chyba do 90 bym dobiła:( Maaasakra...Ale co ma być to będzie :)
Miłego dzionka:*
Burczuniu kciuki za Ciebie [emoji8][emoji110][emoji110] dokładasz jakieś leki po owu?
Dzien dobry dzis 26 dzien cyklu mozna powiedziec ze dzisiaj dopoero dostalam @ i jak zwykle wszystko mi to poprzestawia bo nastepna dostane na slub siostry noz kurde i jeszcze jak maz bedzie ja to mam pecha :/// u mnie spadlo kupe sniegu a wybieram sie na zakupy :/ misze Wam powiedziwc ze jak troszke zmienilam tryb zycia to te bole przy @ sa mniejsze chyba to sprawa tej jogi.
Aj no widzisz, tak to z tą @ jest :( u mnie będzie na Mikołaja [emoji23]
Poszłam Twoim przykładem i od 1.grudnia idę na siłownię ;) może ukrwienie macicy wpłynie na moje endometrium :D

@czarna_mala tak, od wczoraj weszła heparyna,encorton 10mg, b6 b12 i b9 biorę cały czas. acard też biorę. od pojutrza mam też zacząć brać duphaston. A i intralipid jutro jeszcze. Nawet jeśli nie pomaga za bardzo(ostatnie teorie waszych lekarzy), to na pewno nie zaszkodzi;)

@czarna_mala tak, od wczoraj weszła heparyna,encorton 10mg, b6 b12 i b9 biorę cały czas. acard też biorę. od pojutrza mam też zacząć brać duphaston. A i intralipid jutro jeszcze. Nawet jeśli nie pomaga za bardzo(ostatnie teorie waszych lekarzy), to na pewno nie zaszkodzi;)
No to super, że masz taki zestaw :-)

Nie wiem jak to jest z tym Intralipidem, ale zobacz np. @susana w dużej mierze dzięki jemu ma swoją królewnę [emoji8]

Ciociu @burczuś dziękujemy całujemy i trzymamy kciuk za plemniczki niech płyną do jaja. Kochana ja ważyłam 86 kg przy porodzie też byłam przerażona a dziś 72 kg przed ciąża 67 także zostało mi 5 kg a minie 4 tygodnie w piatekc także wszystko jest do zrzucenia najważniejsze bobo nie martw się przyziemnymi rzeczami.

@Asia2104 kciuki za wizytę @roxie123 u Ciebie za betę

@marzycielka81 a ja uważam że mąż ma rację jedna inseminacja to nic. Mówią, że do 6 próbować razy oczywiście lekarze a jak nie to dopiero in vitro. Masz drożne jajowody, badałaś ureoplazme, chlamidie itd masz wyleczone bakterii bo coś ciagle u Ciebie siedzi. Twoja lekarka leczy w klinice leczenia niepłodności może czas zmienić lekarza bo ta chyba już na Ciebie nie ma pomysłu. Kochana upij się odpocznij miesiąc porozmawiaj z mężem ustalcie plan działania i się tego trzymaj. A na pewno powinnaś skonsultować to z innym lekarzem ściskam dużo siły

Ja myślę, że intralipid na nk i cytokiny jest jednak dobry fakt nie każdemu pomaga to samo ale co jednej pomoże drugiej nie musi

O mamo, ile znowu naprodukowałyście :O

@bertha - masz ogromną, wartościową wiedzę. Ja wczoraj wypiłam 1 saszetkę Miostyginu. Skusiłam się na ten specyfik i mam nadzieję, że coś podziała... Oby!!! ;)

@smerfik88 - jaką wadę genet. miał Twój synuś, jeśli mogę zapytać? Kiedy się o niej dowiedziałaś, podczas prenatalnych?

@Asia2104 - trzymaj się kochana! ;* i daj znać zaraz po wizycie. O której masz umówioną?

@marshia - to fakt, można ocipieć od natłoku tych informacji, ja chwilami nie ogarniam...

@marzycielka81 - pamiętaj, że Wy już jedno Słoneczko macie - to wielkie szczęście. Może odpocznijcie jakiś czas? Może nie warto starać się na siłę, denerwować co chwile, męczyć i stresować? Co innego gdybyś nie miała synusia swojego. Ale masz i to jest najpiękniejsze. Odetchnij kochana troszkę.

Często udaje Ci się dostać do Kubiaczyk na wizytę. Jak Ty to robisz? ;)

@roxie123 - powodzenia dzisiaj!

@Asia2104 kciuki za wizytę mocno zaciśnięte
@roxie123 czekamy razem z tobą [emoji8] na wynik
@burczuś oby ten cykl był tym szczęśliwym. Obstawa lekowa jakby co jest piękna. A wagą się nie przejmuj. Co z tego, że przed ciążą straciłam 20 kilo jak teraz nadrabiam [emoji4] przecież to jest nieważne. Do walki o lepsze samopoczucie wrócimy po porodzie [emoji8]
@kas90, @Porzeczka1234, @agatush ucałujcie swoje kruszyny od ciotki [emoji8]

Dziś pierwsze zajęcia w szkole rodzenia. Już nie mogę się doczekać [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha A pierzga to jest to samo co pyłek bo widze tam na liście? Bo ja mam to o dziwo w domu :p a nigdy tego nie chcialam brac.. Pytanie czy to jest to samo? Ile tego trzeba brać? Ja mam ta pierzge w miodzie w takiej formie mocno zbitego miodu? Masła z miodu?
Co Pasnik mowil na te kiry? Masz cos w tym skopane?
Nie wiem czy pierzga to to samo :) mozliwe.. doczytaj i pewnie ze skorzystaj z tego!
Ja bym brala pewnie jakos lyzeczke dziennie tego.

U mnie kiry powiedzial ze sa dobre. powiedzial ze 3 najwazniejsze mam dobre. Becia, ty chyba tez mialas liste tych najwazniejszych od swojego lekarza, znajdziesz to? porownamy czy to to samo co Pasnik mowil.
wg Pasnika najwazniejsze sa:
-> 2DL1 aby był obecny
-> 2DL2 aby był nieobecny
-> 2DS1 aby był obecny.

Do góry