reklama
edloteh
Fanka BB :)
@marshia [emoji512][emoji482][emoji484][emoji485]wszystkiego NAJ... ty wiesz czego pragniesz najbardziej [emoji8] ale duuuu.. z ciebie [emoji7][emoji41] m to chyba gania za tobą bez przerwy [emoji5]
@roxie123 niech to pójdzie w dobrą stronę [emoji110]️[emoji110]️
@czarna_mala a może viagrę dopochowo na te twoje endo by dorzucić [emoji848]
@Maciejka78 wow ale czas leci... już prenatalne [emoji173]️
@bobasek1990 pięknie [emoji7]
@burczuś ładnie się dzieje u ciebie, endo adekwatne do pęcherzyka [emoji4] molestuj m [emoji13] [emoji110]️
Ps. Moj MLR wzrósł. Ufff. Teraz muszę zrobić przegląd podwozia [emoji23]
@roxie123 niech to pójdzie w dobrą stronę [emoji110]️[emoji110]️
@czarna_mala a może viagrę dopochowo na te twoje endo by dorzucić [emoji848]
@Maciejka78 wow ale czas leci... już prenatalne [emoji173]️
@bobasek1990 pięknie [emoji7]
@burczuś ładnie się dzieje u ciebie, endo adekwatne do pęcherzyka [emoji4] molestuj m [emoji13] [emoji110]️
Ps. Moj MLR wzrósł. Ufff. Teraz muszę zrobić przegląd podwozia [emoji23]
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
roxie123
@olaa90 tak własnie on tam przyjmuje... do Parens ciężko się dostać do niego ja idę do profamilii 18go , chce poznać jego opinię... powiem mu wszystko pokaże wyniki i zoabczymy czy będzie umiał coś konkretnego powiedzieć , czy wgl ma pojęcie o immunologi itd. bo czuje się za młoda żeby myśleć o innych alternatywach i chyba jeszcze zbyt głupia , bo nie umiem godzić wiary z zabiegami .
Po prostu od marca chodziłam do tamtego i sama sobie zlecałam badania teraz w końcu wybuchłam , że nie podoba mi się jego podejście . W styczniu będę się pchać do Przybycienia do Tarnowa .
Na razie jestem ustawiona do przodu ... przy czym nadal wierzę w mojego Kropka , który cały czas mi daje do zrozumienia , że jest eh ... na razie trzymam się motto z mojego avatarka
ja jestem z okolic mam 50km do Rzeszowa
Po prostu od marca chodziłam do tamtego i sama sobie zlecałam badania teraz w końcu wybuchłam , że nie podoba mi się jego podejście . W styczniu będę się pchać do Przybycienia do Tarnowa .
Na razie jestem ustawiona do przodu ... przy czym nadal wierzę w mojego Kropka , który cały czas mi daje do zrozumienia , że jest eh ... na razie trzymam się motto z mojego avatarka
ja jestem z okolic mam 50km do Rzeszowa
matulkaa
@marshia ty wiesz czego my Ci wszystkie życzymy najbardziej [emoji8]
@edloteh super, że mlr ruszył [emoji4] jaki masz wynik?
@burczuś kciuki za piękne jajko [emoji4] nie ma że boli trzeba wykorzystać taką okazję.
@roxie123 wynik jutrzejszej bety wyjaśni wszystko [emoji8] oby poszybowała w górę.
Udało mi się zapisać do poradni diabetologicznej dopiero na przyszły tydzień. Ale dietę już zaczęłam wdrażać [emoji4] mam już duże doświadczenie [emoji13] w tym temacie.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@edloteh super, że mlr ruszył [emoji4] jaki masz wynik?
@burczuś kciuki za piękne jajko [emoji4] nie ma że boli trzeba wykorzystać taką okazję.
@roxie123 wynik jutrzejszej bety wyjaśni wszystko [emoji8] oby poszybowała w górę.
Udało mi się zapisać do poradni diabetologicznej dopiero na przyszły tydzień. Ale dietę już zaczęłam wdrażać [emoji4] mam już duże doświadczenie [emoji13] w tym temacie.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
olaa90
@roxie123 ja jeszcze immunologii nie badałam.. wyszło mi tylko poki co hetero,widziałam ze ty tez to masz... trzymam kciuki za kropka i na relacje jak wizyta u niego... bo u nas w Mielcu 70 procent kobiet prowadzi ciąże i rodzi właśnie w pro famili, tam chyba maja lepszy sprzęt, wiedzę, fachowców- trzeba wierzyć ze i nam pomogą...
Funia90
Dziewczyny a wlansie pylek kwaitowy w ciazy mozna?jestescie pewne?ja tez jadlam wisona ale gdzies wyczytalam ,ze w ciazy nie i go odstawilam ale tak ogolnie to tez mega polecam[emoji4]
@marshia sto lat,sto lat niech zyje ,zyje nam[emoji8]i dzidzi narodzi kilka[emoji5]wszytskiego najlepszego z okazji 18 urodzinek[emoji8]i szczerze?wygladacie na 30[emoji7]
@Porzeczka1234 super,ze szybko sie goi[emoji5]odpoczywaj od lekarzy[emoji8]
Ooo takie wieksze spotkanie byloby superowe
I Gliwice to dla mnie wypas,20 min autostarda
@kas90 wszystko dojdzie do normy ale wiesz domsylam sie co przezywasz,w styczniu u mnie pewnie bedzie podobnie[emoji4]
@edloteh swietne wiesci[emoji5]
@roxie123 wierzymy w dzidzi i czekamy no ale test sciemnial[emoji5]znaczy sie mam nadzieje,ze nam nie sciemnia tylko ciemnieje[emoji23]
Zycze Ci takich mocnych kopniakow jak ja dostaje ostatnio[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia sto lat,sto lat niech zyje ,zyje nam[emoji8]i dzidzi narodzi kilka[emoji5]wszytskiego najlepszego z okazji 18 urodzinek[emoji8]i szczerze?wygladacie na 30[emoji7]
@Porzeczka1234 super,ze szybko sie goi[emoji5]odpoczywaj od lekarzy[emoji8]
Ooo takie wieksze spotkanie byloby superowe
I Gliwice to dla mnie wypas,20 min autostarda
@kas90 wszystko dojdzie do normy ale wiesz domsylam sie co przezywasz,w styczniu u mnie pewnie bedzie podobnie[emoji4]
@edloteh swietne wiesci[emoji5]
@roxie123 wierzymy w dzidzi i czekamy no ale test sciemnial[emoji5]znaczy sie mam nadzieje,ze nam nie sciemnia tylko ciemnieje[emoji23]
Zycze Ci takich mocnych kopniakow jak ja dostaje ostatnio[emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
roxie123
@olaa90 ja miałam histeroskopie w profamilii , super warunki sprzęt itd wizyta droga bo 180 płaciłam , ale wiesz nie cena tutaj gra rolę ... ja już doświadczyłam , że nie ma się co trzymac jednego lekarza , jak nie ma efektów ... większość badań mam porobionych , zostały mi takie o których nie mam pojęcia i zapytam tego Magonia czy on ma xD no i czy mi leki z refundacją da... bo ten drugi z prof mi dawał .
No i ja od razu poznam co ma mi do zaoferowania nie bede sie pieprzyć w miłe słówka nie mam czasu na to , postawie mu sprawe konkretnie i jak bedzie mnie od razu kierował na inseminacje czy in vitro to mu podziekuje i poszukam innego ...za młoda jestem na to :/ chce wykorzystac inne szanse póki mój chłop sprawny
@Funia90 :*** no zobaczymy jutro
Jak pójde na bete to moge wczesniej wziasc letrox na tarczyce czy zaburzy wynik ?
No i ja od razu poznam co ma mi do zaoferowania nie bede sie pieprzyć w miłe słówka nie mam czasu na to , postawie mu sprawe konkretnie i jak bedzie mnie od razu kierował na inseminacje czy in vitro to mu podziekuje i poszukam innego ...za młoda jestem na to :/ chce wykorzystac inne szanse póki mój chłop sprawny
@Funia90 :*** no zobaczymy jutro
Jak pójde na bete to moge wczesniej wziasc letrox na tarczyce czy zaburzy wynik ?
Podziel się: