reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No powiem Wam, ze cześć z tych życzeń już spełniona ;) Czasem ten mój stary (ale jary) nago tańczy, a ja umieram ze śmiechu :)
@Marthi @dżoł uśmiałam się do łez teraz.
Szkoda, ze nie wygladam jak Jennifer lopez ;), ale jak na 40 i tak trzymamy się z przyjaciółkami całkiem całkiem - pion zachowany bez chodzików ;) zgodziły się, żeby pokazać fotę :)

Załączniki

• IMG_3776.jpg
    IMG_3776.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 112
reklama
@marshia @Destino to mogą być Gliwice @Destino się rozpakuje @marshia zajdzie ale nie będzie piła haha :D może @burczuś bo z Opola to blisko @Funia90 z Kato to tez ma blisko :p @anetkruczek lubi jeździć i wszystkie zapraszam bo nie pamiętam kto gdzie mieszka.

@burczuś mogę mogę tylko muszę męża przyuczyć do małej jeszcze i myknę na imprezę :p. Ja kocham Wrocław bardzo to jedyne miejsce w którym mogłabym mieszkać prócz Gliwic a mój mąż lubi Białymstok buuu miasto fajne ale ludzie niezbyt mi odpowiada.

@agatush no mała szalała a dziś lepiej. Sąsiadka pielęgniarka powiedziała mi dziś , że na brzuszek mam pić kminek mielony taki w wodzie zaparzony od dziś stosuję

@kas90 czekałam na to info mam nadzieję że szpital nie będzie potrzebny

@smerfik88 tak w szpitalu

@pixi.nova

@agatush musze być gotowa na wszystko dlatego juz się umówiłam na wizyte bo terminy...
Nie skreślam kropka :* ale też nie nastawiam się , że będzie super ... co komu pisane :) jakoś na razie nie mam złych przeczuć to chociaż tyle

@marshia nikt by Ci nigdy nie dał tyle ile masz , także nie patrz w kalendarz tylko na siebie jaka piękna kobieta jesteś :) same pozytywy :**
1453045688_pjjvgg_600.jpg

@Locja dziękuję :) mam nadzieję , że lek przyniesie efekty

Załączniki

• 1453045688_pjjvgg_600.jpg
    1453045688_pjjvgg_600.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Do góry