reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia wszystkiego naj z okazji rocznicy 18tych urodzin :*

@roxie123, skoro test ciemnieje to badz dobrej mysli.

@Funia90, ostatnio ci nie odpisalam. Spacerujemy prawie codziennie, mala swietnie spi na polku. zaczynalam od 10 min. teraz tyle na ile mam ochote :)

U nas w domku bylyl znajomy doktor
, ordynator ze zzpitala dzieciecego w Sosnowcu. Super lekarz, byl 1,5 godziny. Chcial zobaczyc jak karmię, jak się mała zachowuje.
I tak, mam jesc wszystko tylko bez wzdymajacych. Ma dwie dolegliwosci, wzdecia swoją drogą a oprocz tego skurcze i meeega ulewania przy skurczu, bo w 5-6 tyg dojrzewa odwziernik zoładka. Jesli sie pogorszy (a stanirie sie to ew do 4 dni) to nas wezmie do szpitala zeby mala z wagi nie poleciala. Na ten moment kontrola wagi, bardzo czeste przystawianie (bo lapczywie mi je i choc dobrze przystawiona to lyka duzo powietrza). Noszecie na ramieniu 30 min po jedzeniu i wysokie ukladanie. Wtedy mi nie ulewa i wiecie ze juz troche lepiej?tznskurcze są alexw koncu mi spi w dzien jak skurcze miną

Ostatnia edycja:
reklama
@zosiak nie no spoko ...wszystko pod kontrolą :)

Ogólnie planuje już do przodu doradziłam się naszej forumowej mamy , poczytałam opinie , gdzie wiele kobiet pisze po poronieniach o szczęśliwych zakończeniach i dziękuja mu za cudy ... wizyta umówiona 18 grudnia 9:50 tez w Profamilii ale on tez przyjmuje w klinice niepłodnosci Parens wiec moze jakies pojecie ma :) także albo pójdę po @ albo z ciążą jedno z 2 ... jutro sie prawdy dowiemy
No nic trzeba zmienić lekarza bo ten do niczego nie prowadzi i mnie drażni już konkretnie, wiem , że chce dobrze ale nie będzie sie na mnie uczył , nie jestem zwykła pacjentką bez problemów nie pasuje mu moje podejscie to niech spada :p jak ja chce sie badac i działać a nie czekac ...
ps. kłuje mnie jakby w środku macicy , sama nie wiem już co sie tam dzieje w tym moim ciele eh

@marshia - nie dziękuj! ;d Mi póki co jeszcze daleko do tej Twojej 18'stki, ale chciałabym mieć takie radosne i pozytywne podejście do życia, jak Ty, za te kilka lat;p

1304791469_by_Ghoasst_600.jpg

Co lepsze, wpisałam w Google "gorąca 40" bo chciałam znaleźć jakąś fajna grafikę / jakiś demotywator, a tu............................. :O :O :O hahahahahahahah (bez urazy Marshia oczywiscie!!!!!!!) Leje, ze ludzie sobie takei zdjecia wstawiaja do neta :O :O :O

716db0ef744c64d790b7340a63afbde5.jpg

e335f8cf6d03f8d57b54930282972544.jpg

@marshia kochana nie bede pisac ladnych wierszykow,napisze poprostu od serca :zdrowia, szczescia,pomaranczy, niech Ci stary nago tanczy [emoji8][emoji8] spelnienia marzen, tego najskrytszego [emoji8] abys w przyszlym roku popierdzielala wozkiem w sniegu po kolana w pogoni za swiatecznymi prezentami [emoji8]
Ps
Zeby nie bylo, wozkiem z dzidzia oczywiscie a nie inwalidzkim [emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Maciejka78 ja brałam encorton 15 mg zobacz na wątku zakończonym sukcesem jak dawkowałam sama tzn do kiedy brać dodam , że nie słuchałam Maliny robiłam tak jak chciałam on o tym nie wiedział . Gratuluje prenatalnych

@roxie123 dobrze że ciemnieje. Lekarze zawsze się wkurzaja ,że mamy ich kilku nie przejmuj się tym zawsze możesz zapytać " co on by robił jakby to była jego żona" gwarantuje, że się zamknie.

@Totois30 ten guz to może gruczoł bartolinia idź do lekarza sprawdź bo może rosnąć miałam zabieg kilku minutowy na to cudo. Masz gesty śluz u mógł się ten kanalik zatkać

@kas90 co u Was nie odzywasz się martwię się? Jak malutka

@marshia wszystkiego dobrego kochanaZobacz załącznik 830606

Ja siedzę u lekarza czekamy na wizytę mała spi. Ciężka noc spać się chce

@

Porzeczko Mała Zosieńka nie dała Ci pospać? :*

@zosiak nie no spoko ...wszystko pod kontrolą :)

Ogólnie planuje już do przodu doradziłam się naszej forumowej mamy , poczytałam opinie , gdzie wiele kobiet pisze po poronieniach o szczęśliwych zakończeniach i dziękuja mu za cudy ... wizyta umówiona 18 grudnia 9:50 tez w Profamilii ale on tez przyjmuje w klinice niepłodnosci Parens wiec moze jakies pojecie ma :) także albo pójdę po @ albo z ciążą jedno z 2 ... jutro sie prawdy dowiemy
No nic trzeba zmienić lekarza bo ten do niczego nie prowadzi i mnie drażni już konkretnie, wiem , że chce dobrze ale nie będzie sie na mnie uczył , nie jestem zwykła pacjentką bez problemów nie pasuje mu moje podejscie to niech spada :p jak ja chce sie badac i działać a nie czekac ...
ps. kłuje mnie jakby w środku macicy , sama nie wiem już co sie tam dzieje w tym moim ciele eh

Roxie Kochanie!!! Wiem, że to trudne, ale postaraj się wziąć trzy głębokie wdechy i uzbroić się w cierpliwość przynajmniej do jutrzejszej bety.... Mów do swojego Szczęście tak jak radziła Destino. Ja naprawdę wierzę w to, że Maluszek z Tobą zostanie. :*

@marshia

NIECH SPEŁNI SIĘ TO NAJPIĘKNIEJSZE TWOJE MARZENIE - TEGO ŻYCZĘ CI Z CAŁEGO SERCA!!!

reklama
@marshia życzę Tobie samych pomyślnych wiatrów. Zdrowia dla Ciebie i Twoje Rodziny (w szczególności Mamy). I niech pojawi się ta wymarzona kropka!

@roxie123 123 Tobie życzę ciemniejszej kreski na teście i wysokiej bety jutro!
Łykam Ovarin, jednak na razie nic o nim nie mogę powiedzieć gdyż nawet miesiąc nie minął.

Do góry