reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Odliczam. Wczoraj bylam w szpitalu do ktorego ierowal mnimoj prowadzacy ciaze bo u siebie rodzic nie chce. Nie ma neonatologa itd, Wiec szpital i lekarza od cc mam zaklepanego teraz tylko czekac na godzine zero. A dla sprostowania jednak Jagodka nie bedzie heheh zmienilismy na Milenke.

Wiecie co obudziłam się z myślą że boję się cp...
Jutro powtórzę betę i umowie się na usg bo ciągnie mnie prawa pachwina i zaczynam sobie wkręcać ze coś jest nie halo [emoji85]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co obudziłam się z myślą że boję się cp...
Jutro powtórzę betę i umowie się na usg bo ciągnie mnie prawa pachwina i zaczynam sobie wkręcać ze coś jest nie halo [emoji85]

A masz drugi taki sam test w domu?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala mam ale trzymam na jutro żeby zobaczyć czy ciemnieje czy nie chociaż i tak idę na bete... napisze do lekarza mojego czy mi usg jutro zrobi bo mi to spokoju nie daje a wolę przypilnowac niż żeby cos sie stało bo czuje ta prawą stronę i strach

Już napisałam do doktora mam nadzieję że każe mi przyjechać jutro...
Ja mam takiego pecha ze wszystko jest możliwe

Ostatnia edycja:
Mnie w każdej ciąży ciągnęło :) kciuki trzymam [emoji110][emoji110] trzeba było kupić trzy testy: na wczoraj, dziś i jutro, i patrzeć czy ciemnieje [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala ale to tak mam , że az mnie noga boli od tego i pośladki głównie to jest prawa strona wolałabym wiedzieć co się tam dzieje w środku może to torbiel albo co

Ps. No trzeba bylo a ja tym razem 2 testy kupiłam [emoji12]

@czarna_mala ale to tak mam , że az mnie noga boli od tego i pośladki głównie to jest prawa strona wolałabym wiedzieć co się tam dzieje w środku może to torbiel albo co

Ps. No trzeba bylo a ja tym razem 2 testy kupiłam [emoji12]

Roxie nie ma.szans zeby przy takiej malej becie juz Cie mogl bolec jajowod czy cos. Takie bole w pachwinie to normalne. :) trzymam kciuki za jutro:* dla pociechy powiem ze na watku o ifv byla na wiosne sytuacja ze wyszedl dziewczynie sikacz tak jak u Ciebie a beta w tym dniu 8,4 czyli bardzo podobna. Ciaza rozwija sie prawidlowo i szykuje sie powoli do rozpakowania;)

reklama
Do góry