reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Maciejka78 Dziękuję będę polować. W srode mam miec ostatni wynik testu Cba i jezeli upoluje wizyte to bede miec juz zalecenia. Oby sie udalo :)
czyli jednak w srode dopiero wynik? to ja bede miala dopiero w przyszlym tygodniu..

@Marthi no właśnie mnie dziwi trochę to że jeśli ktoś już badał kwas foliowy albo b12 to wyszło coś ponad normę.... No ale nic pozostaje mi iść do lekarza..
Ale ty mowilas ze 2 lata juz nie bierzesz witamin? a my tu wszystkie mase tego wciągamy, dlatego mamy ponad norme.

@Marthi a więc "skreczing", to drapanie:) Tzn tak mi dr Cygal wytłumaczyła. Ponoć po tylu czyszczeniach mam jakieś zrosty na szyjce macicy. To ponoć może utrudniać plemnikom dotarcie do komórki-może stąd mój roczny problem z zajściem? i ten skreczing to taki zabieg: podaje się środki przeciwbólowe i rozkurczowe, wsadza wziernik i czymśtam skrobie tą szyjkę i lekko zasysa endometrium? Ja tak to zrozumiałam,mam nadzieję,ze nie pisze głupot...Może któraś coś słyszała,miała?
ja mialam - tzn ja mialam biopsje endometrium w celu sprawdzenia czy juz nie ma zapalenia, ale to na tym samym polega. wprowadzaja wziernik do macicy i zadrapuja endometrium (moze w twoim przypadku tez szyjke?). endometrium w ten sposob jest zmobilizowane do regeneracji co pomaga ponoc w zagniezdzaniu. czesto przed in vitro sie robi cykl przed transferem.

No ciemniejsza jest niż wczoraj ... Ale to jeszcze o niczym nie świadczy xD osiwieje przez tych lekarzy. Przybycien od stycznia zapisy .
@beata25ta jakie dawki bierzesz?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
pokazuj zdjecie dzisiejszego i razem dzisiejszy z wczorajszym

@bertha tak odkąd urodzilam synka w 2015 roku nie brałam nic... Teraz zaczęłam brać kwas foliowy ale wzięłam może z 10 tabletek... Niby mam jakieś witamin które od czasu do czasu czasu biorę ale nie zawierają ani kwasu foliowego ani witamin z grupy B...więc może dlatego taki wynik

@Marthi nie kontaktowałam się tylko z nim, czytałam już dużo info na ten temat, w tej grupie na Facebooku tez jest dużo informacji... Link do: Zespół Downa na tej stronie działa ten Jarek, udziela tez darmowych porad wiadome nie musisz ich przestrzegać ale zawsze to tez jakaś dodatkowa informacja... pyłek kwiatowy - poczytaj w internecie, naturalna bomba witaminowa... będzie co ma być i tyle... ja i tak już mam wodę z mózgu zrobiona, a im więcej czytam tym mniej wiem -i wolałabym chyba już więcej nie wiedzieć...

Wczorajszy sobie porównajcie z tamtym foto bo dziś nasiakl i wiecie... ja mam problem z telem bo mi nie chce wyostrzyc :/ i nijakie te zdj ale takie pierwsze wrażenie wczoraj i dzis ze lepiej zobaczyłam ta kreskę .
Ten dzisiejszy ale nie pierwszy z rana bo wodę pilam . Krecha to to nie jest taka jak testowa :/
1511857941-f42ec54f1ac06c63-aaaaaa.jpeg

1511857961-5a17550e783ea3e6-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@roxie123 i ja zaciskam kciuki;)
@bertha poczytałam teraz o tym zabiegu. Inaczej troszkę to brzmi niż mówiła to ta pani doktor. Tzn sens zabiegu jak najbardziej rozumiem,ale mi tłumaczyła to pod kątem szyjki macicy,a tu chodzi o macicę... Zgłupłam:/

reklama
@smerfik88 pai -1 to od krzepliwosci ale wg lekarzy niby malo wazne.

@olaa90 nie badalam ani razu kwasu foliowego a homocysteiny w ciazy tez nie.
Pytalam ostatnio Sydora i powiedzial ,ze to kompletnie nie ma sensu.

@roxie123 Ciebie powinni zamknac gdzies do 7 tyg i uspac zebys za duzo nie myslala[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry