reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@olaa90 super dzieki za przepis musze znalezc czas na robienie salatek kiedys jadlam czesto teraz troszke mniej ale za to jem tez inne rzeczy wprowadzilam sledzie staram sie jesc co 3 dzien:) ja nie mam diety bezglutenowej bo gluten prawie we wszystkim jest ale staram sie nie jesc bialego pieczywa dzisiaj sobie kupilam u mnoe w piekarni z szalwia ciemny jest przepyszny oraz slonecznikowy tez bardzo lubie z siemiem lnianym. a co z masłem rozumiem ze nie jesz w ogole? ja jeszcze masla nie wyeliminowalam:/ aha dodam ze ja nie chce jakos brac metyli u mnie kieoska sprawa z watroba i zoladkiem w rodzinie ale narazie nie biore witamin.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
@zosiak szczerze to ja nawet chleb ciemny ograniczałam, teraz już jem bo mnie ciągnie do chleba... kupowałam taki pro body dla diabetyków, masła masz racje nie jadłam wogole. Teraz zaczęłam kupować od tygodnia,bo muszę mieć coś od życia... hehe... kupuje tez w lidlu taki chlebek jak by waza, ale jest nawet ok bo nie ma syfu w składzie tylko mąka kukurydziana i woda. Ale na tym długo się nie da hehe :D

Ale natworzylyscie [emoji4]
@burczuś super atak na męża teraz i ma być ♡

Ja taka trochę na razie wycofana straszne nerwy mam w sensie szukam kozła ofiarnego oczywiście kto najbliżej ma po uszach ...wszystko na nie dziś

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@olaa90 no to musze te maslo ograniczyc kiedys oliwa sobie polewalam chleb mozw do tego wroce;) a bez chlebu sobie noe wyobrazam moge zyc bez makaronu i nawet slodyczy ale chleb to u mnoe musi byc.
@roxie123 specjalnie dla Ciebie zeby sie nie nudzilo i zebys o glupotach nie myslala:p;)

Jakby tego było mało właśnie wyczuwam pod skóra w wardze Sromowej.... Mam dość... Ja nie mam sił do tego wszystkiego.... Nigdy nie będzie prosto i łatwo...

Ostatnia edycja:
@zosiak, @olaa90 a wiecie jakie dobre kanapki jak niczym nie smarujecie? Ja np smazylam jajo na patelni bez jakiegokolwiek tluszczu, kladlam na kanapke i wcinalam. Poza tym nie lubie za bardzo chleba i moge go dlugo nie jesc.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry