reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 a nie szkoda Ci czasu do czerwca? Ja płaciłam za kariotypy 380x2, czyli niecałe 8 stow. I tak z miesiąc czeka się na wynik. Czasem nawet dłużej. Może w nich jest problem. A jak nie to chyba jednak sam żelazny nie jest dla Ciebie i trzeba poszukać głębiej w immunologii.
Bo samo zachodzenie to dla Ciebie pestka, ale już w pierwszych godzinach Twój organizm mówi STOP :(.

reklama
Nie wiem co będzie na razie...moze zrobię sobie przerwę odpocząć od tego na chwilę

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny narazie jeszcze nic nie jest przesadzone prosze o pozytywne myslenie kurcze jest beta 6 wiec jest ciaza i tego sie trzymamy wlacz sobie @roxie123 jakis maraton seriali i Ci szybciej czas zleci. Ja za godzinke ide do pracy udalo mi sie jedno okno umyc jupi jeszcze tylko 10 :/// kula w leb

U mnie ok fasolka ma 2.5cm to odpowiada 9tyd3dni pani doktor powiedziała żeby się cieszyć z tych mdłości i spróbować jeść lody a za tabletkami nie jest więc muszę jakoś przeżyć te parę tygodni
@roxie123 marshia dobrze mówi może nie czekaj na te kariotypy to ponad pół roku a wiem że Ci zależy może to nic nie zmieni jak się okaże coś nie tak albo in vitro z badaniem zarodków ale narazie trzeba wierzyć że w środę przyrost będzie o 300% bardzo Ci tego życzę

@roxie123 a może dowiedz się jakie terminy są na kariotypy w Kielcach, tak niezobowiązująco ;) i będziesz kilka miesięcy do przodu [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@smerfik88 przed ciaza odstawilam bromergon. Mialam cos kolo 33, gdzie dolna granica chyba 26 byla. Skoro masz w gornej granicy, to warto ja kontrolowac, bo mi powoli zaczela ronoc. No i owulacji przez to nie mialam. Mialam tez wyzsze lh w stosunku do fsh choc obydwa wyniki byly w granicach normy. A letrox to lek na tarczyce jak eutyrox.
Smerfik, a beta i przyrost lekarze kaza zrobic.

@roxi123 jak przyrost bedzie bedzie spadkowy to sie bedziesz martwic. Moze zacznie rosnac. Narazie nie mysl co dalej. Poczekaj do srody. Moze sie uda. Badz dzielna i spokojna. Mowisz, ze potrafisz, wiec badz.

@bobasek1990 duza fasolka. Wiekszosc lekarzy nie jest za tabletkami. Czasem trzeba.

@olaa90 po 2 stratach juz mozna robic kariotypy na nfz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino na razie staram się nie myśleć...co ma byc to będzie prawda i nie ma już co panikowac będę mieć wynik wtedy będą emocje na razie nie chce skreślac do końca tego co się zaczęło

No i mówiłam że raczej powtórka będzie z wrzesnia...

beta- 6.9
Tsh- 1.89 także super jak na razie
Progesteron - 10,5 jakiś niski...

Ech...

Roxie... A ja nie przestaje wierzyć w Twoją kropeczke.... Idź za dwa dni na bhcg. Może owulacji naprawdę była później i to dopiero samiuski początek. Niunia Glowa do góry!!!!

reklama
@agatush Mam taką nadzieję...tutaj dzień dwa różnicy wiele zmienia jednak a mi się wydawało a mogło być inaczej .
Nadzieja umiera ostatnia zawsze to bede powtarzać...

Do góry