reklama
U
użytkownik m
Gość
aaa zapomniałam napisać bo Bea- pytałaś i wkoncu temat zeszedł na plan przyjemności i mi uciekło
otóż ja teraz myslę w grudniu/styczniu zrobić drożność jajowodów bo teraz nie zachodzę, więc trzeba to wykluczyć, i 15 grudnia jadę do Paśnika, @edloteh mnie przekonała
zobaczymy co mi powie na moje kosmiczne nk, a narazie niejezdze do dr P na monity -rozstaliśmy sięa tak na poważnie tyle miesięcy po 2 a czasem wiecej razy jezdzić na monitoringi to poprostu wykańcza psychicznie, także narazie luz, odstawiłam wszystkie witaminy, intralipidu już też nie brałam w tym miesiącu
@bertha te poziomy witamin trochę masz faktycznie przekroczone, dobrze że zrobiłaś badania
@marshia ale mówił gin że zaczęła się wchłaniać czy jeszcze rośnie? jak to okreslił?
otóż ja teraz myslę w grudniu/styczniu zrobić drożność jajowodów bo teraz nie zachodzę, więc trzeba to wykluczyć, i 15 grudnia jadę do Paśnika, @edloteh mnie przekonała
zobaczymy co mi powie na moje kosmiczne nk, a narazie niejezdze do dr P na monity -rozstaliśmy sięa tak na poważnie tyle miesięcy po 2 a czasem wiecej razy jezdzić na monitoringi to poprostu wykańcza psychicznie, także narazie luz, odstawiłam wszystkie witaminy, intralipidu już też nie brałam w tym miesiącu
@bertha te poziomy witamin trochę masz faktycznie przekroczone, dobrze że zrobiłaś badania
@marshia ale mówił gin że zaczęła się wchłaniać czy jeszcze rośnie? jak to okreslił?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dżoasia
Fanka BB :)
W klinice na wizycie moj dr prowadzacy zlecil wlew i pielegniarka z kliniki dzwonila do tego osrodka gdzie mialam podawane, zeby mi umowic termin. Tam musieli mi zamowic preparat na dany dzien i musial byc tez w tym czasie obecny jakis lekarz (ja go nawet na czy nie widzialam), ale wlewy musza byc podawane pod kontrola lekarza. Skierowanie tez mialam@dżoasia a powiedz mi technicznie jak to wyglądało miałaś jakieś skierowanie ? Umowilas się na konkretny dzień ?
marzycielka81
Mashia@ dzieki ale u mnie negatyw takze czekam na okres. Bylo mi smutno ale wypilam z sasiadka wino i jest juz lepiej. Nie mam juz sily i nie wiem co dalej
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@mickey* ciezko powiedzieć na jakim ta torbiel jest etapie :/ To było pierwsze oglądanie.... Ja mówiłam mu, ze teraz się starać nie będę, wiec kazał przyjsc pod koniec cyklu, żeby zobaczyć czy rośnie, lub nawet po okresie dopiero. Ale pójdę przed. Ja panikara przecież jestem . A ona duuuuuuza. 3,7:4,7 cm. Fuck
@marzycielka81 ale beta negat czy sikaniec? To pewne?
U
użytkownik m
Gość
pytam, bo jak miałam torbiel ze 2-3miesiace temu ( tylko na sprzęcie u dr P, a on ma sprzęt naprawdę wysokiej klasy)to on od razu mówił, że się wchłania.@mickey* ciezko powiedzieć na jakim ta torbiel jest etapie :/ To było pierwsze oglądanie.... Ja mówiłam mu, ze teraz się starać nie będę, wiec kazał przyjsc pod koniec cyklu, żeby zobaczyć czy rośnie, lub nawet po okresie dopiero. Ale pójdę przed. Ja panikara przecież jestem . A ona duuuuuuza. 3,7:4,7 cm. Fuck
jak go dopytałam po czym to poznać?to tłumaczył -nie wiem jak to ubrać w słowa, ale na obrazie usg widać tą torbiel, jakby zapadniętą, zamazany bardziej obraz
ale niemartw się maleńka, spokojnie wchłonie się, często tak się zdarza
teraz pomyśl o Mamie i o sobie, żebyś również i ty miała siłę żeby jej pomoć, życzę Mamci zdrowia!
marzycielka81
Marshia sikaniec. Nie robie bety bo wiem, ze sie nie udalo.
roxie123
@marzycielka81 kurcze :/ ile dpo jesteś ? Nie smuć się :*
@marshia nie martw się torbielka ulotni się szybciej niż myślisz...
Życzę dużo siły i spokoju w trudnych chwilach ;*
Kurde też myślę czy badać witaminy ale w sumie nie odstawie prenatalu wiec chyba odpuszczę bo i tak krucho z portfelem teraz
@anetkruczek no niby był ok zawsze, to zrobię raz dla spokoju
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia nie martw się torbielka ulotni się szybciej niż myślisz...
Życzę dużo siły i spokoju w trudnych chwilach ;*
Kurde też myślę czy badać witaminy ale w sumie nie odstawie prenatalu wiec chyba odpuszczę bo i tak krucho z portfelem teraz
@anetkruczek no niby był ok zawsze, to zrobię raz dla spokoju
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marzycielka81
@roxie123 14 dni dpo. Juz mi po butelce wina lepiej ;-)
@marshia ponoc najlepiej kilka dni po okresie przyjsc. U mnie taka torbiel sie wchlonela i trzymam kciuki zeby u Ciebie tez tak bylo. Trzymam tez kciuki za Twoja mame.
Przepraszam ale potrzebuje zlapac troche oddech plawie sie w marazmie
@marshia ponoc najlepiej kilka dni po okresie przyjsc. U mnie taka torbiel sie wchlonela i trzymam kciuki zeby u Ciebie tez tak bylo. Trzymam tez kciuki za Twoja mame.
Przepraszam ale potrzebuje zlapac troche oddech plawie sie w marazmie
Podziel się: