reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo niby nie miałam nic takiego stwierdzonego ...
U mnie jak było plamienie to już było po wszystkim... dlatego zapytam lekarza tez jakby co

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maciejka78 ja mam teraz dupka 2x2. I nie pisz glupot, ze organizm robi wszystko, by maluszek nie przetrwal.

@Destino zdrowka.

@marshia ja mialam podobnej wielkoaci torbiel zniknela po odstawieniu lekow

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

A których? Bo ja teraz nic nie biorę. Dupek i luteina odstawione ok 15.10, encorton tydzień temu. liczę, ze się jednak wchłonie, albo zejdzie z okresem. Gin powiedział, ze to w sumie częsta przypadłość po poronieniach, bo hormony głupieją wtedy.

U mnie bylo tak, ze mi sie wchlonela o polowe po miesiacu od odatawienia luteiny. Tylko, ze moja zrobila sie razem z poroniona ciaza i zaczela zanikac po zabiegu. Czyli w sumie podobnie jesli chodzi o wariowanie hormonow

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane moje przepraszam że przedtem tylko tyle ale byłam w pracy... Złamałam się wyniki, mimo że czułam że mi coś wyjdzie to mnie to przerazilo. Jestem Najbardziej zła na lekarzy że nikt mnie nie wysłał na badania i że sama szukam przyczyny... Wyszła ta ta mutacja a ja nie wiem co to znaczy to homo? Jakie mam rokowania na zdrowa ciąże? Co będę przyjmować? Jakie badania mnie czekają... Jednym słowem Jestem przerazona.

@roxie kochana kiedy możesz najwcześniej zrobić test? Jeśli oczywiście go już nie zrobiłaś?

@Maciejka78 tak jak już ktoś napisał brązowe plamienia oznaczają że coś starego się zluszcza. Głowa do góry i skontaktuj się z lekarzem..
Trzymam kciuki

@Porzeczka1234 kochana dziękuję za wsparcie... Przerazilam się bo tak na prawdę nie wiem dokładnie co to wszystko oznacza... Najpierw wybuchlam płaczem a potem zrozumiałam że teraz wiem dlaczego tak się u mnie ciąże kończyły. Może to początek nowej lepszej drogi? Mam nadzieję

Madzia i Ilis ja nadal trzymam mocno kciuki i wierzę że będzie dobrze...

@smerfik88 w poniedziałek testuje i beta jak coś...
Mutacja hm nic takiego musisz zmienić kwas foliowy na metylowany i Wit z grupy B suplementowac ja teraz przerzucilam się na prenatal UNO wcześniej brałam każda osobno zamawialam na necie , dobrze byłoby sprawdzić homocysteine . Nie martw się ; *
Przy mutacji zazwyczaj zapisuja clexane w ciąży na rozrzedzenie krwi większość z nas ma mutacje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ilis91 przytulam Cie [emoji173] niestety mam tak samo i mam nadzieje, ze nam to minie. Ja siedze w krzakach i mam wrazenie, ze juz na wszystko obojetnieje. Wiem, ze nie powinnam tak pisac ale tak czuje i ciezko mi z tym walczyc. Mam zle przeczucie co do mojego malenstwa. Wiara ustepuje miejsca zobojetnieniu i bezsilnosci.
Dzis mi jeszcze moj dowalil do pieca, ze zle sie odzywiam - nie gotuje obiadow w domu a potem plamienia ... Rzeczywiscie troche to dziwne bo ja fanka zdrowego jedzenia bardzo zwracalam uwage na to co jem a teraz w ciazy to i frytki wciagne pizze spaghetti na miescie bo za mna chodza. Dziewczyny sama sie nie poznaje i tak mysle, ze organizm robi wszystko by maluszek nie przetrwal bo jest z cos nie tak z rozwojem kruszka.
@marshia Ty tez Misiu masz ciezki czas jak to jest, ze nieszczescia chodza parami ehhh ... potem na szczescie wychodzi slonce i jak najszybszych promykow slonca dla Ciebie i Mamy!
@Porzeczka1234 no u mnie to niestety nie lutka bo ja jej nie biore.
Ginka nie odpowiada na smsy, dodzwonic sie do niej nie da rady pewnie dopiero jutro dostane sie na wizyte oby tylko w nocy nie przyszlo krwawienie bo nie mam sil na IP.
Maciejka Basiowka odpisuje, tylko czasami trzeba poczekać. Może robi cesarki...

Do góry