reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@mickey* mnie nie pytalas o droznosc ale powiem Ci ze zaszlam od razu po niej, nic nie bolalo,mialam drozne, lekow zadnych nie dostalam, tylko rano w domu apap czy nospe mialam sobie wziasc. Takze nie zastanawiaj sie kochana :*

reklama
@bertha pierwszy raz widzialam na oczy takie cuda [emoji4]to niesamowite

@Destino Asia co prawda dosc ruchliwa ale mowie kazde dziecko jest inne[emoji4]dzis nie spie od 5.55 bo jak poszlam siku to mialam koncert.
Powiedz mi czy cwiczysz miesnie kegla?wiesz ,ze to zapobiega opadaniu narzadow?

@bea25ta jak sie macie[emoji16]ooo juz widze ,ze napisalas[emoji4]a Ty masz planowane cc? Na kiedy?

@kas90 ja chce juz przed porodem kilic cos ladnego,rozpinanego[emoji5]
Teraz Beatka rodzi,potem Destinka a pozniej ja[emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pozdrawiam z kanapy ale za to z intralipidem w żyle:):):)
smacznego:pja w tym miesiącu zrezygnuje z dożywiania;)
burczuś a bierzesz teraz steryd?
@marshia jeśli chodzi o moje wadliwe podziały kom. hmmm niewiem czy doczytałaś moją historię, miałam 2 ciąże pod rząd z wadą, stąd diagnoza dr P choć kariotypy są prawidłowe, stwierdził że u mnie organizm ma problem z podziałami, z nierozchodzeniem się wrzecion przy podziałach itd.bleee
@nafoczka czy są rezultaty, postępy w projekcie? dajesz rade?ucałuj chłopaków
@Doris:-) i buziak dla Twojego skarba, co u Was?
@anetkruczek wyściskaj córeczkę, dużo zdrówka:-*
@dżoł a jaką metodą miałaś robiona drożność?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
smacznego:pja w tym miesiącu zrezygnuje z dożywiania;)
burczuś a bierzesz teraz steryd?
@marshia jeśli chodzi o moje wadliwe podziały kom. hmmm niewiem czy doczytałaś moją historię, miałam 2 ciąże pod rząd z wadą, stąd diagnoza dr P choć kariotypy są prawidłowe, stwierdził że u mnie organizm ma problem z podziałami, z nierozchodzeniem się wrzecion przy podziałach itd.bleee
@nafoczka czy są rezultaty, postępy w projekcie? dajesz rade?ucałuj chłopaków
@Doris:-) i buziak dla Twojego skarba, co u Was?
@anetkruczek wyściskaj córeczkę, dużo zdrówka:-*
Nie biore sterydu.dopiero od owulacji mysle mi zleci:)
@roxie123 obniża nk.

@Funia90 od 12tc. Dlatego nie posikuje i potrafie dosc dlugo trzymac mocz. Tylko pecherz boli jak mlody sie w niego wgniata.

@bea25ta, obym cie nie wyprzedzila.

@burczus, kanapowanie fajne jest, a jeszcze z takim drinkiem we krwi... byle pomoglo fasolce

Jutro spakuje torbe do porodu. Bylam kupic chemie i poleglam snem zimowym. Moglabym caly czas spac. Juz nie mysle nawet o sprzataniu, choc nie wszystko skonczone. Chyba jestem gotowa.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry