reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczynki ;)
Tak jak zapowiadałam byłam ostatni raz u swojej P. doktor głównie po badania, które ona ma a ja nie. Niestety wizyta nie była sympatyczna. Na "dzień dobry" usłyszałam: "co Pani wymyśliła?", że niby ja?! potem posypała sie w moja stronę lawina krytyki na moje propozycje a na koniec usłyszałam, ze jak chce dokumantacje ze swojego leczenia to 200 PLN nie należy... i na tym chyba zakończe ten wątek... :wściekła/y:
ojjj kochane moje, bezradność tak bardzo pozbawia sił
PS pocieszające jest to, że badane protogeny z wymazu mam negatywne

reklama
Enya mam nadzieje że na usg nic nie pokojącego nie wyjdzie..
Zula to godzina zero zbliża sie szybkimi krokami ojejej , trzymam za Ciebie kciuki i za Twoje kluseczki:)
Gogac Gratuluje synusia!!!
Pozdarwaim pozostałe Babeczki!!
ps Jutro mam usg trzymajcie kciuki :-)

Hop hop ale cisza.... Misiu powodzenia!
Nut4nut wyslalam encorton.podzielulam sie z tobą rym co mam stąd nie pełne opakowanie.

Misiejku co u was????
Halo halo dziewczynki....

Ja wam powiem,że byłam u nowej gin... Kobieta jak dr House... Pierwsza z która można pogadać... Jestem z niejzadowolona.
PPozdrawiam was serdecznie...

Nafoczka a z jakiej racji Ona w ogóle ma Twoje badania? Miałaś je robione za darmo u niej? Czy o co chodzi? Bo dokumentację szpitalną to owszem za xero się płaci, ale by odebrać co Twoje :baffled:

Enya Misia powodzenia usg :)
Misia to serduszkowe?
Enya a u Was usg główki z powodu wcześniactwa?

Nut jak tam?

Dziękuję Wam za modlitwę i kcuki Franio od wczoraj jest w domu :) Leczenie możemy kończyc poza szpitalem, choć na pobyt tam nie mogę narzekać ;-). Glukoza uspokoiła się już w sobotę, ale z racji pojawienia się tego skoku mamy skierowanie do poradni diabetologicznej. Musimy to wyjaśnić.

Pozdrawiam ciepło :)

Nafoczka... tak, bezsilnosc jest okropna, o wszystko trzeba wlaczyc. Najczesciej najmniej kompetentni lekarze uwazaja, ze my wymyslamy, bo wiemy wiecej niz oni. Trzymaj sie dzielnie!

Misia trzymam kciuki mocno :) :-)

Truskawka, no ja po wizytach u kolejnych i kolejnych lekarzy zaczęłam mężowi mówić, ze dr House'a potrzebuje, wiec jak babeczka sie sprawdzi to daj znac koniecznie!

Kruszka,ciesze sie że jesteście w domu... Zdrowia wam życzę. Sciskam i komórkę sie za was...

Esperanza86 po raz pierwszy poza Malina.... Poznałam lekarza,który wie o co chodzi w wynikach z Łodzi... Wyjaśniła rzeczowo co i jak... I odwiodla mnie na razie od wlewow.
Wlewy przed ciążą i w trakcie kontynuacją i lub wlewy od serduszka... Takze jest rzeczowa,i pierwsze pytanie dotyczyło czy suplementuje witamine D3.... Gdzie wcześniej lekarze patrzyli na mnie jak na UFO..
Pamiętam jak w 6 ciąży Lezalam w szpitalu... Wszyscy bali sie mnie jak ognia...a immunoterapia była jak wielki znak zapytania. Potwierdziła że lutka ma działanie immunopresyjne. Więc nut4nut... Zgadza sie to ci pisała zulka...
A ja mam polipa..i leze pod kocem...

Buziaki

Ostatnia edycja:
Truskawko brzmi super, a powiedziała o reszcie Twojego leczenia, podtrzymuję zwiększenie claxane i encortonu ?
bedziesz do niej chodzić ?
a polipy chyba same sie wchłaniają, czy jakis zabieg bedziesz miała ?
co do kartki, to i tak dziekuje z całego serca, najważniejsze sa checi:-)
dzięki że pytasz, u nas w porząsiu, odpukać jedynie bezsennośc mnie neka i po nocach ogladam jakieś stare kryminalne seriale,
a tak to super, młody krecic sie jak szalony, wiec to mnie uspokaja.
Cesarka wstepnie na 3 grudnia ustalona, mam nadzieje nic po drodze sie nie wydarzy..

Kruszka super ze Młody w domu, dużo zdrówka dla niego, i dla Ciebie spokoju ducha, bo tez sie naprzeżywałaś Biedaku :(

Agnieszko najważniejsze ze jest plan, Dubrawski troche zadufany w sobie, ale widac zna sie na rzeczy i gada z sensem,
tak na prawde to teraz tylko on, ma do zaoferowania inne badania, trzeba mu zaufac:)

Zulka to poprosze chociaz jedno brzuszkowe zdjecie wkleić , albo na priva;-)
pewnie w szpitalu juz jestes, daj koniecznie znac co u Was,
trzymam kciukasy za Kluski :))

Enya jak tam po usg ?

Gogac gratuluje chłopaka:), jakos wyjatkowo wczesnie pokazał co trzeba :)))

Pietrucha jak dzisiejsze usg ???

Gosia gdzie sie podziewasz ??????

nafoczka ile chce na dokumentacje? 200? to jakas kpina !! normalnie co za burowaty lekarz... powiedzialabym jej co o niej mysle ! jak moze sie tak zachowywac!;-) wlasnie lekarz mysli ze my jestesmy madrzejsi od niego i to ich wkurza!!

misia1147 trzymam kciuki za USG... bedzie wszystko dobrze...;-)

Kruszka to zycze zdrowka Franiowi:tak:

Enya jak tam po usg ?:tak:

Pietrucha
jak dzisiejsze usg, czekamy na wiesci... ;-)

truskawka1211 bylas na USg? bedziesz miala usuwanego czy co?;-)

reklama
nut to gratuluje przyrostu bety !!:tak:progestron masz dobry... a ile go bierzesz? ja w 11dp prg mialam 33 a potem mialam co raz wyzej...;-) mnie bardzo bolal biust, nie moglam sie dotknac.. mysle ze to tez wina progesteronu byla.

truskawka1211 no to trzymam kciuki by sie jak najszybciej wchonal..;-)super ze masz taka fajna lekarke.... a jakie badania tobie zlecila?

Do góry