reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Zuluś a ja poproszę 11.11 bo wtedy mam rocznicę ślubu:) Co do krwi pępowinowej ja po historiach rakowych w naszej rodzinie zdecydowałam sie i nie żałuję póki co. Jeśli chodzi o jej zdatność w umowie jest klauzula że jeśli krew nie będzie się nadawać z jakiś względów (przed zamrożeniem jest gruntownie przebadana sama krew, krew dziecka i matki) to firma wypłaca wysokie odszkodowanie. Ja po prostu chciałam to zrobić żeby spać spokojniej i w sumie słuchałam swojej intuicji. A biorąc pod uwagę jakie cuda teraz robią z komórkami macierzystymi to chcę mieć taką polisę;-);-)Nie tylko dla Basi ...
Podam Ci koszty tutaj bo to żadna tajemnica:) Umowa wstępna + zestaw pobraniowy - 650 zł, potem po pobraniu 1450 zł (ja rozłożyłam na raty po 220zł), za przechowywanie 540 zł/rok. ale zależy też jaką opcję wybierzesz.

Co do ANA moja bliska koleżanka ma twardzinę linijną, oczywiście ma ANA podwyższone - nigdy nie roniła, ma 2 dzieci i w ciąży nie brała nic, odstawiła sterydy. Nie wiem jak to jest....

Ostatnia edycja:
Olusia zwykła diagnostyka raczej nie zrobi NK
Apolinka nie wiem czemu nie wziął Twojej teczki, dla mnie był w miarę miły, wszystko wytłumaczył, na początek powiedział że koszty to jakieś 4-5 tys. a potem to zależy od wyników ale czuję że tanio nie będzie

Gogac, bardzo, bardzo się cieszę! Bardzo trzymam za Was kciuki Kochana!

I dziewczyny od Jerzak, któraś z Was napisała, że Jerzak zleca poziom i aktywność komórek NK, CD 16, CD 56 i
T reg. Nie mogę rozszyfrować tego T reg, ani znaleźć w cenniku laboratorium. Możecie mi napisać co to jest proszę?

reklama
Do góry