@Maciejka78 kochana ja jak jezdzilam na ip to zawsze z plamieniem i nigdy nie odmoiwli a bylam tam czasem dwa-trzy razy na tydzien,jakbym miala placic ciagle za usg to bym zbankrutowala a dwa ,ze lekarz nie zawsze jest a ip tak.
Takze ja nie klamamalam ale...moja przyjaciolka dostala diagnoze od gina ,ze nie widzi serduszka i namowilam ja na ip.
Oklamalysmy ,ze plami i odrazu zbadali i zrobili usg[emoji16]
To chyba najlpesza metoda ,inaczej moga krecic nosem a juz na pewno jak sie powie prawde ,ze czlowiek zwyczajnie sie martwi.
@pixi.nova wybaczone[emoji4]
@agatush super[emoji5]a jak katarek?juz po?
Oj juz czekam na ta Asiunie
@dżoasia witaj kochana,fajny nick,ja mam w brzuszku dżoasie [emoji16]
Zycze Ci wszystkiego najlepszego[emoji4]niestwty racja badania czy tak jak w Twoim przypadku dodatkowo zaplodnienie kosztuja krocie ,ze tez nie ma refundacji na to wszytsko:/ no ale coz ,dla dzidzi wszystko
@marzycielka81 rosnie chlopak [emoji4]
@marshia nie dalabym rady[emoji15]ja wole trasycyjnie maszynke[emoji4]choc przyznam ,ze trace juz widocznosc,jeszcze dwa tygodnie temu moglam sie wychilic i widziec a teraz coraz gorzej[emoji4]
@Porzeczka1234 cudowna Zosienka[emoji7]
@llis91 kochana nie martw sie ,ja w ogole nie mialam objawow,nawet piersi zaczely byc nabrzmiale dopiero o 7 tyg i do tego krwawialam jakbym miala mocny okres takze spokojnie ,objawy nie sa wyznacznikiem[emoji4]
@olaa90 witaj przykro mi[emoji17]
Ja mam mutacje mthfr a i c plus pai-1
Biore acard i zastrzyki z heparyny plus wit metylowane ,dzis 31 tydzien,2 poprzednie ciaze bez tego zestawu nieudane
@kas90 widze znow nocne karmienie[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom