reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Beciiia-87 ja tam jeszcze wierzę w Twoją kropeczkę!
@marshia właśnie oglądam Strander Things wciągło mnie ;) zdrówka dla Mamy ...
@matulkaa łóżeczko jak marzenie piękne :)
@kas90 no mam nadzieję, że z rzuszkiem to chwilowe u Asieńki
@Ilis91 mnie na początku ciąży raz w nocy też zlało potem. A braniem pózniejszym metrypredu się nie przejmuj ja tez nie wiedziałam o tym, ze do 8 najlepiej brać i róznie to było a serduszko się pojawiło więc głowa do góry

A ja na 17:45 o endo. Idę prywatne posłuchac opinii innego endo bo samo odstawienie jodu czuję, ze to za mało. Niestety chyba jednak będzie ta nadczynność wyniki powtórzyłam i pokopały się
TSH jeszcze bardziej spadło do 0.006
FT3 i FT4 poza norma za wysokie
no wiedziałam, że coś musi wyskoczyć bo przecież byłoby za pięknie. A pomyśleć, że podejrzewałam się o hashimoto a o wychodzi na to, że Gravesa-Basadowa raczej mam ...

W każdym razie gluten odstawiłam pożegnałam pachnące bułeczki z rana i ciasteczka chlip chlip póki co przegryzam kapustę kiszoną czekając na obiadek ;)

@matulkaa rozkoszuj sie zakupami. Cudne luzeczko i kareta.

Mnie dzis moj syn doprowadza do szewskiej pasji. Raz tylko kopnął. Jak tak dalej pojdzie to pojade na ip.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi niby balonik straszny ale pomysl o porodzie hahah[emoji23]

@Destino moja tez dzis malo ruchliwa w porownaniu do ostatnich dni,moze taki dzien:/
A zjadlas cos slodkiego na pobudzenie?moze malo sie tez rusza bo czuje stres

@Porzeczka1234 nie no ja chce szczepic,nie wiem tylko czy tymi platnymi czy zwyklymi nie mam zadnej opinii,znaczy sie juz teraz mam Wasza.
Czyli to sa te same szczepienia ale nie kluja kilka razy w ciagu jednego dnia a w jednym wkulciu tak?

Ciesze sie ,ze bilu iryna spada Zosience i ,ze rosnie nasza bydluniowa[emoji5]

@anetkruczek wlansie sie zastanawiam czy to zrobic,troszke te koszty przechowywania tez sa wysokie ,tym bardziej jak by sie chcialo krew pepowinowa ,lozyskowa i cos tam jeszcze trzeciego[emoji4]mo i oby nigdy nie bylo to potrzebne
A masz w tym polskim banku komorek macierzystych?bo z tego pani przyszla do nas,ale ja sie juz wczesniej tym interesowalam.

@kas90 bidulka Asiulka ,ucaluj ja od cioteczek i wymasuj brzusio[emoji5]

@agatush dziekuje Tobie rowniez za odpowiedz[emoji4]a co do wtracania sie ,niech kazdy wychowuje dziecko jak chce[emoji4]olewaj to

@Maciejka78 ehh no coz chrupne za Ciebie pieczywko hehe[emoji14]ale zlosliwa jestem[emoji16]

Dziewczyny w ogole wczoraj na tych zajeciach polozna opisywala jak to jest po porodzie ,ze dzidzi po jakis 10 mon lezenia zaczyna pelzac na mamusi i szuka cyca najczesciej i ,ze placze jak sie urodzi a jak sie da na mamusie to zwykle sie uspokaja i lzy mi polecialy[emoji7]mam nadzieje,ze wszystkie tutaj doczekamy takiej pieknej chwili,ja to na pewno bede ryczec[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Destino hehe to ma chlopak charakterek [emoji39]mysle ,ze im wiekszy stres tez tym mniej on sie rusza:/
Moja tez najbardziej aktywna jest np po 23.
Ale kochana jak sie mocno martwisz to na ip zawsze masz prawo podjechac,wtedy na pewno stres pusci bo na pewno jest w porzasiu[emoji5]

@roxie123 ciesze sie ,ze nie masz czasu [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Ucałuj Zosieńkę cieszcie się sobą .
Co do samopoczucia to różnie z tym bywa . Miewam bóle brzucha uczucie wzdęcia, kłucie do tego ,jajniki , dzisiaj odczuwałam silne pieczenie , swędzenie w pochwie. Miewam też uczucie dreszczy i kołatania serca czasami. Objawów brak po za piersiami. Staram się nie denerwować tylko zostawić wszystko swojemu biegowi. Biorę leki jutro jadę na doszczepianie .
@kas90 Zdrówka dla Asieńki niech kolki nie męczą.
@burczuś - Kochana nieustannie trzymam kciuki
@bea25ta - Jeszcze trochę i będziesz tulić swój cud.
@bertha - Kochana ściskam i nieustannie wspieram.
@roxie123 - Oby ten cykl okazał się szczęśliwy.
@bobasek1990 - Pozdrawiam życzę spokoju.
@Beciiia-87 - Może jeszcze nic straconego. Czekamy
@mała79 - Zdrówka dla mężusia! .
@Ilis91 - Miewam zimne poty zastanawiałam się jak jest przyczyna.
@matulkaa - Zakupy udane śliczne to wszystko
@Funia90 - Zdrówka i spokoju na końcówce. Super że chodzisz do tej szkółki pewnie wyłapiesz cenne informacje.
@Destino Kochana życzę spokoju mały droczy się z mamą aby nie było za spokojnie.
@marshia Zdrowia dla mamy .
@czarna_mala Nieustannie zaciskam kciuki niech już nadejdzie ten styczeń.
@Maciejka78 Pozdrawiam. Udanej wizyty.

Ostatnia edycja:
reklama
@Funia90 to takie szczepienia kilka w jednym np 7 w 1 i zamiast kłóć mała kilka razy kłójemy tylko raz i one nie maja właśnie rtęci. Wiesz co ja się interesowałam tą krwią pepowinową ale de facto się nie zdecydowałam bo te komórki macierzyste mogą posłużyć rodzeństwu ,małej i nam rodzicą nie można ich użyć dla rodziny np bo takie mamy prawo w Polsce także z tego powodu jakoś się zniechęciłam . Funia ja ryczałam ale też byłam w szoku niunia była ze mna chwilę ale za to tata kangurował położne mówiły , że będzie między nimi szczególna więź i tak jest.

Ps dziecko pieknie pachnie wącham ja co chwile

@magda1208 mała wyściskana i wycałowana od cioci. Kochana dobrze że tak szybko się doszczepiasz nieustająco trzymam za Was bardzo mocno kciuki betę masz piękna wierzę , że dzidziuś rosnie zdrowo może to Zosia :D z braciszkiem :p
Ściskam Cię

@Destino nie zazdroszczę ale jestem pewna że tak właśnie jest jak się denerwowałam to mała nic nie kopała moja dr mówiła , że jest w stresie przeze mnie ale zawsze powtarzała, że muszę być czujna jak Cię to uspokoi to jedź na ip

Do góry