hello,
dziewczyny tyle piszecie że niestety nie jestem w stanie nadrobić więc proszę o wybaczenie
po pierwsze gratuluje pięknych bet!!!
@magda1208 z tą betą ponad 5 tysi dałaś czadu
na blizniaki jak nic ta beta, i popieram na tym etapie pęcherzyk to to co powinnaś widzieć na usg, kochana jest rewelacyjnie!!!
@Ilis91 twoja beta również piękna, jesli chodzi o sterdyd bierz najlepiej do 8 godziny, staraj się nie pózniej, jak się czujesz po accofilu i ile już ich wziełaś?
kochana i polecam coś na osłonę żołądka przed streydem-przynajmniej pół godz przed sterydem np. ipp, polprazol
a teraz napiszę Wam coś nt moich wyników badań, po rozmowie z
@anetkruczek moja kochana, stwierdziłyśmy, że my takie ambitne, pakujemy w siebie tyle witamin, ale też by należało odstawić-dobrze że mi na to moje słońce zwróciłaś uwage, i co
mój poziom witaminy b12 masakra 1594 norma 191-663 gdzie już jej nie jem około miesiąca!!!
kwas foliowy oczywiście również poza normą wysoki,
i powiem tak i Sacha i dr Janosz mówiła, że zbyt duży poziom witamin przyczynia się do powstawania wad genetycznych u maluchów!!!
a więc brawo również dla prof Jerzakowej
także dziewczyny rozsądnie z witaminami, bo ok suplementujmy się ale nie popadajmy w skrajności,jedna mniej, druga więcej wchłania to też trzeba kontrolować, no chyba że kontrolujece to super ja tylko badałam kwas foloiowy zawsze, a teraz dodatkowo b12
a i jeszcze jedno mam pytanie do girlsów co chodzą do doc Paśnika? helicobacter pylori? czym on motywuje konieczność zrobienia tego badania i jak on uwaza,że na co to wpływa przy staraniach???
bo mam dodatnie miano w grupie IGG
ah ale ja szczesciara!!!ale jestem dziś po ciekawej, bardzo ciekawej rozmowie z jednym lekarzem i troche jestem spokojniejsza.