reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 kciukaczki za doszczepianie i pamietaj z dzidzi wszystko dobrze[emoji8]

@Porzeczka1234 ta chwila z mala na piersi musi byc cudowna,juz chce mi sie ryczec na sama mysl.
Musze sie zainteresowac tymi szczepieniami ale to de facto bede robic w 2 miesiacu zycia tak?bo te pierwsze sa w szpitalu i tam sie nie wybiera tylko kazde dziecko szczepia jedankowo?
Ja sie zastanowie jeszcze nad tym bankiem komorek bo koszt jest ogromny,z jednej strony nie zaklada czlowiek choroby zadnej ,z drugiej zeby tfu,tfu nie pluc w razie czego sobie w twarz.

Nie moge sie doczekac tego najpiekniejszego perfumu swiata[emoji5]

@Destino czy Nataniel dal Mamusi odsapnac psychicznie?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po wizycie 130 zl peklo ale czuje sie spokojniejsza bo dostalam thyrozol w najmniejszej dawce 3×5 mg i mam sie pojawic za 3 tyg. Ciekawostka przyczyna szalejacych hormonow moze byc encorton. W czwartek bede u Pasnika to zapytam o ta teorie.
Oczywiscie nie bylabym soba i na piatek mam konsultacje z innym jeszcze endo. Wystraszylam sie bo wyczytalam, ze nadczynnosc moze byc przyczyna poronienia nawet w 12 tyg. Wiec same rozumiecie. Matka szaleje ...
Milego wieczorku ja wracam do Stranger ;)

hello,
dziewczyny tyle piszecie że niestety nie jestem w stanie nadrobić więc proszę o wybaczenie ;)
po pierwsze gratuluje pięknych bet!!!
@magda1208 z tą betą ponad 5 tysi dałaś czadu:pna blizniaki jak nic ta beta, i popieram na tym etapie pęcherzyk to to co powinnaś widzieć na usg, kochana jest rewelacyjnie!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
@Ilis91 twoja beta również piękna, jesli chodzi o sterdyd bierz najlepiej do 8 godziny, staraj się nie pózniej, jak się czujesz po accofilu i ile już ich wziełaś?
kochana i polecam coś na osłonę żołądka przed streydem-przynajmniej pół godz przed sterydem np. ipp, polprazol

a teraz napiszę Wam coś nt moich wyników badań, po rozmowie z @anetkruczek moja kochana, stwierdziłyśmy, że my takie ambitne, pakujemy w siebie tyle witamin, ale też by należało odstawić-dobrze że mi na to moje słońce zwróciłaś uwage, i co
mój poziom witaminy b12 masakra 1594 norma 191-663 gdzie już jej nie jem około miesiąca!!!
kwas foliowy oczywiście również poza normą wysoki,
i powiem tak i Sacha i dr Janosz mówiła, że zbyt duży poziom witamin przyczynia się do powstawania wad genetycznych u maluchów!!!:szok:
a więc brawo również dla prof Jerzakowej
także dziewczyny rozsądnie z witaminami, bo ok suplementujmy się ale nie popadajmy w skrajności,jedna mniej, druga więcej wchłania to też trzeba kontrolować, no chyba że kontrolujece to super ja tylko badałam kwas foloiowy zawsze, a teraz dodatkowo b12

a i jeszcze jedno mam pytanie do girlsów co chodzą do doc Paśnika? helicobacter pylori? czym on motywuje konieczność zrobienia tego badania i jak on uwaza,że na co to wpływa przy staraniach???
bo mam dodatnie miano w grupie IGG:p:D:pah ale ja szczesciara!!!ale jestem dziś po ciekawej, bardzo ciekawej rozmowie z jednym lekarzem i troche jestem spokojniejsza.

@mickey* moja mama walczy z tą bakterią i co wyleczy to się wraca co ok . 3mies
Kurczę ja sobie biorę i teraz nie wiem pewnie też mam ponad normę , ale boje się , że jak odstawię to mi homocysteina pójdzie do góry przy mutacji

@mickey* mi paśnik kazał zbadać z krwi helicobakter IgA - bo pokazuje najświeższe zakażenia. A u mnie w labie robią i Igg ilościowy, i Igg jakoscuowy, i z kału, i ten Iga. Pokazałam i wybrał ten.

reklama
Do góry